Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[GTAIV|REL] A l i c e

1,489 replies to this topic
GTA_XP
  • GTA_XP

    Homie

  • BUSTED!
  • Joined: 14 Jan 2008

#211

Posted 25 December 2008 - 12:30 AM

OMG!!!!
This is f*cking amazing!!!!! cry.gif cry.gif happy.gif colgate.gif
You the best scripter ever on the whole planet!
Keep it up! icon14.gif
Im amazed cry.gif

aceship
  • aceship

    Just An Indonesian Scripter

  • Members
  • Joined: 20 Dec 2008

#212

Posted 25 December 2008 - 12:36 AM Edited by aceship, 25 December 2008 - 12:52 AM.

Has anyone Found The Weapon Code For Unused0 and Episodic1-24?
It For my Weapon Spawner
Edit: What Is CrackHead Anyway?
And merry Christmas Everyone !

TheRealTRA
  • TheRealTRA

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Dec 2008

#213

Posted 25 December 2008 - 12:55 AM

QUOTE (aceship @ Dec 25 2008, 00:36)
Has anyone Found The Weapon Code For Unused0 and Episodic1-24?
It For my Weapon Spawner
Edit: What Is CrackHead Anyway?
And merry Christmas Everyone !

It should continue from 18, shouldn't it?

aceship
  • aceship

    Just An Indonesian Scripter

  • Members
  • Joined: 20 Dec 2008

#214

Posted 25 December 2008 - 01:04 AM Edited by aceship, 25 December 2008 - 01:17 AM.

i think 19 was a minigun but not spawning it,it was on annihilator right?
And flame ,camera that was in the weaponinfo,I think it was 20 and 21?
And i will try 20-100 for Everyone

Edit:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
for Anyone Who Has Weaponinfo.xml With All of the Unused0 And Episodic1-24
Please Upload it to me,I don't Have Much Time To Search It By Creating New Weapon,
So Please Upload It
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

danharibo
  • danharibo

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 30 May 2007

#215

Posted 25 December 2008 - 02:09 AM Edited by danharibo, 25 December 2008 - 02:17 AM.

CODE
--Press TAB to disable gravity
--global variables
†PLAYER_ID, PLAYER_INDEX, PLAYER_CHAR, GRAV = 0

function InitScript()
†-- neenaww
†Wait(10000)
end

function ToggleGravity()
†if GRAV == 0 then
GRAV = 1
†else
† †GRAV = 0
†end

†PrintFloatToLog(GRAV)

†PushInt(GRAV)
†CallNative("SET_GRAVITY_OFF")

end

function main()
†InitScript()
†while true do
† †if (IsKeyPressed(23) == 1) then
† ToggleGravity()
† Wait(10)
† †end †
†end
end

-- start
main();

Enables/Disables gravity on the player, Press the End key

Chunk3y
  • Chunk3y

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Dec 2008

#216

Posted 25 December 2008 - 03:41 AM

Does the superman script break the video editor? I can't seem to load my clips as they load forever.

Muhammed786
  • Muhammed786

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 Oct 2007

#217

Posted 25 December 2008 - 04:18 AM

well THANK YOU. when i finished gta iv i was so bored , i didnt play it. but when i found this i cant stop playing! i jump off massive buildings , go full speed on nrg jump off doing like 10 summersaults in air and not dying! this is awesome! thank you man

elevator13
  • elevator13

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2008

#218

Posted 25 December 2008 - 06:20 AM Edited by elevator13, 25 December 2008 - 07:22 AM.

I'm trying to find a way to get all valid the ped IDs/CHARs. A quick search through the native function list reveals no way to check if a CHAR ID is valid or not, which ruins my plans of a for loop. Is there a function that exists that I missed, or a good way to get all existing CHARs?

EDIT:

And of course, right after posting this I find DOES_CHAR_EXIST blush.gif

EDIT2:

And it appears that DOES_CHAR_EXIST only returns 1 for the player's CHAR. angry.gif

EDIT3:

Figured it out.

aceship
  • aceship

    Just An Indonesian Scripter

  • Members
  • Joined: 20 Dec 2008

#219

Posted 25 December 2008 - 07:58 AM Edited by aceship, 25 December 2008 - 08:03 AM.

Change The Gravity Code, IT can't Be Pressed, Change Iskeypressed 23 to 35
35 Is the Decimal Of End and There Are No 23, it was hexadecimal ,
i know this from a person in here

Edit : Another Simple Question
What Program Did You Use To Make , Convert ,Edit Animated Gif?

Toez
  • Toez

    Bigger Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2008

#220

Posted 25 December 2008 - 09:31 AM Edited by Toez, 25 December 2008 - 09:39 AM.

I've read through all the posts in this topic, trying to get it to work. And I can't get any of them to work. The game just acts normal, with none of the said features. I have all of the files where they are supposed to be and right now I am only attempting to get the superman script to run.

Here is my log:

CODE
// -- GTA IV ASI LOADER LOG -- //
//-- (C) Alexander Blade 2008 -- //
binkhooked.dll is loaded, address 0x18000000
Hooking binkw32 proc named "[email protected]"
"[email protected]" hooked, address 0x1800DBB0
Hooking binkw32 proc named "[email protected]"
"[email protected]" hooked, address 0x18009DF0
Hooking binkw32 proc named "[email protected]"
"[email protected]" hooked, address 0x1800C5F0
Hooking binkw32 proc named "[email protected]"
"[email protected]" hooked, address 0x1800CB80
Hooking binkw32 proc named "[email protected]"
"[email protected]" hooked, address 0x1800D5E0
Hooking binkw32 proc named "[email protected]"
"[email protected]" hooked, address 0x18009E00
Hooking binkw32 proc named "[email protected]"
"[email protected]" hooked, address 0x1800A610
Hooking binkw32 proc named "[email protected]"
"[email protected]" hooked, address 0x1800C170
Hooking binkw32 proc named "[email protected]"
"[email protected]" hooked, address 0x1800F150
Hooking binkw32 proc named "[email protected]"
"[email protected]" hooked, address 0x1800C080
Hooking binkw32 proc named "[email protected]"
"[email protected]" hooked, address 0x1800C830
Hooking binkw32 proc named "[email protected]"
"[email protected]" hooked, address 0x1800C420
Hooking binkw32 proc named "[email protected]"
"[email protected]" hooked, address 0x1800A560
Hooking binkw32 proc named "[email protected]"
"[email protected]" hooked, address 0x1800C340
Hooking binkw32 proc named "[email protected]"
"[email protected]" hooked, address 0x1800A630
Hooking binkw32 proc named "[email protected]"
"[email protected]" hooked, address 0x1800CA50
Hooking binkw32 proc named "[email protected]"
"[email protected]" hooked, address 0x1800BAA0
Loading ASI C:\Users\MrX\Documents\My Games\R*\Grand Theft Auto IV\FileCheckFix.asi
ASI loaded : C:\Users\MrX\Documents\My Games\R*\Grand Theft Auto IV\FileCheckFix.asi, Address 0x000F0000


Does anyone know why this isn't working?

EDIT: I also realised I deleted the alice.asi, as indicated by Alex (I think) in a previous post. If I move alice.asi back into my gta folder then the game crashes at the end of the loading screen as there are 2 .asi files (FileCheckFix.asi and alice.asi), so for the other people that are getting it crash at the same spot, that is how you stop the crash smile.gif

Dweirdo
  • Dweirdo

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 12 Dec 2008

#221

Posted 25 December 2008 - 09:51 AM

Does anybody know if you can get banned from multi if you don't use any lua script but the Alice thing is in your directory, but no LUAS there.?

Intosia
  • Intosia

    Playa

  • Members
  • Joined: 11 Dec 2008
  • None

#222

Posted 25 December 2008 - 11:35 AM

Would it be usefull to document the native functions somewhere? The, uhmm, lets say the Wiki? Like some function with 8 params, if someone has figures it out, please share!

Alexander Blade
  • Alexander Blade

    Come As You Are

  • Members
  • Joined: 05 Nov 2006
  • None
  • Major Contribution Award [Mods]

#223

Posted 25 December 2008 - 11:45 AM

2Toez: try to reinstall Alice and delete all lua scripts

Marcin6
  • Marcin6

    Hustler

  • Members
  • Joined: 18 Jul 2007
  • Poland

#224

Posted 25 December 2008 - 11:53 AM

QUOTE (TheRealTRA @ Dec 24 2008, 23:18)
Never Wanted!
CODE
---------- (Effectively) NEVER WANTED by TRA ----------
---------- function waitforplayerpoolcreation and waitforvalidplayer © Alexander Blade 2008 ----------
--global variables
†PLAYER_ID, PLAYER_INDEX, PLAYER_CHAR = 0

function InitScript()
†-- LOL
†Wait(150)
end

function WaitForPlayerPoolCreation()
†while (IsPlayerPoolCreated() == 0) do
† †Wait(50)
†end
end

function WaitForValidPlayer()
†PLAYER_CHAR = 0
†repeat
† †CallNative("GET_PLAYER_ID")
PLAYER_ID = GetIntResult()
if (PLAYER_ID >= 0) then
† PushInt(PLAYER_ID)
† CallNative("CONVERT_INT_TO_PLAYERINDEX")
† PLAYER_INDEX = GetIntResult()
† PushInt(PLAYER_INDEX)
† † †PushVarPtr()
† CallNative("GET_PLAYER_CHAR")
† PLAYER_CHAR = GetIntParam(1)
† if (PLAYER_CHAR <= 0) then
† † Wait(50)
† end †
end
†until (PLAYER_CHAR > 0) †
end

function ClrWLvl(lvl)
PushInt(lvl)
PushInt(0)
CallNative("IS_WANTED_LEVEL_GREATER")

wlvl = GetFloatParam(1)

Wait(25)

if (wlvl >= 0) then
PushInt(0)
CallNative("CLEAR_WANTED_LEVEL")
Wait(25)
end
end

function main()
†InitScript()
†while true do
† WaitForPlayerPoolCreation()
† † †WaitForValidPlayer()
† † ClrWLvl()
† † Wait(25)
† end
† †end †


main();

Ehhh , you must fix something in this , because i`ve gut sometimes GTAIV.exe error confused.gif

DJ_Mic
  • DJ_Mic

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2008

#225

Posted 25 December 2008 - 11:59 AM

Woah this is really great!!

Can i post this on my site as news?

Marcin6
  • Marcin6

    Hustler

  • Members
  • Joined: 18 Jul 2007
  • Poland

#226

Posted 25 December 2008 - 12:07 PM

It`s possible to have AK47 and M4 together ?

sjaak327
  • sjaak327

    Big Homie

  • Feroci
  • Joined: 01 Dec 2008
  • None
  • Modding Contribution Award

#227

Posted 25 December 2008 - 12:11 PM

^As far as I know, you can't if the weapons are using the same slot. IE. you can have only one weapon of a certain type, one pistol, one shotgun.


saracoglu
  • saracoglu

    saracoglu

  • Members
  • Joined: 02 Jun 2002

#228

Posted 25 December 2008 - 12:44 PM

QUOTE (Marcin6 @ Dec 25 2008, 13:07)
It`s possible to have AK47 and M4 together ?

It is possible to assign same type of weapons to different weapon slots. At least with direct memory editing (see GTA IV Control Center). The weapon in wrong slot would however get replaced if you buy/collect a weapon that would normally go into that slot.

Marcin6
  • Marcin6

    Hustler

  • Members
  • Joined: 18 Jul 2007
  • Poland

#229

Posted 25 December 2008 - 12:53 PM

QUOTE (saracoglu @ Dec 25 2008, 12:44)
QUOTE (Marcin6 @ Dec 25 2008, 13:07)
It`s possible to have AK47 and M4 together ?

It is possible to assign same type of weapons to different weapon slots. At least with direct memory editing (see GTA IV Control Center). The weapon in wrong slot would however get replaced if you buy/collect a weapon that would normally go into that slot.

Yeah but with Alice script don`t working , i can`t change it to M4 because it`s back to AK confused.gif
The same with other weapons

Mania-92
  • Mania-92

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 14 Apr 2007

#230

Posted 25 December 2008 - 01:02 PM

Mirror is dead? suicidal.gif
Can anyone upload it?

Whytey
  • Whytey

    Snitch

  • Members
  • Joined: 15 Jan 2007

#231

Posted 25 December 2008 - 01:24 PM

Yes, can somebody upload this again the sites down

Killuminati91
  • Killuminati91

    Brucie

  • Members
  • Joined: 28 Nov 2008

#232

Posted 25 December 2008 - 01:24 PM Edited by Killuminati91, 25 December 2008 - 01:48 PM.

yup upload it please, i could finally test it now sad.gif

BTW could anyone try to make this (feign death) please: http://www.gtaforums...entry1058808513

warclaw
  • warclaw

    Prankster

  • BUSTED!
  • Joined: 19 Jan 2008

#233

Posted 25 December 2008 - 02:04 PM

Here all have !!

http://files.filefro...;/fileinfo.html
and if you will please visit
http://gtanyheterna.info.se/
translate it in google !
here you ! tounge.gif tounge.gif tounge.gif tounge.gif

shoot123
  • shoot123

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 24 Dec 2008

#234

Posted 25 December 2008 - 02:06 PM

Alice mod :

http://www.gta4.fr/d...=download&id=27

danharibo
  • danharibo

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 30 May 2007

#235

Posted 25 December 2008 - 03:16 PM

CODE
--Press End to disable gravity
--global variables
 PLAYER_ID, PLAYER_INDEX, PLAYER_CHAR, GRAV = 0

function InitScript()
 -- neenaww
 Wait(10000)
end

function ToggleGravity()
 if GRAV == 0 then
GRAV = 1
 else
   GRAV = 0
 end
 
 PushInt(GRAV)
 CallNative("SET_GRAVITY_OFF")

end

function main()
 InitScript()
 while true do
   if (IsKeyPressed(23) == 1) then
      ToggleGravity()
   end  
   Wait(100)
 end
end

main();

Fixed the script, shouldn't cause major lag, and should work properly. Press End to toggle Gravity on/off

Marcin6
  • Marcin6

    Hustler

  • Members
  • Joined: 18 Jul 2007
  • Poland

#236

Posted 25 December 2008 - 04:06 PM

PEOPLE !

What i must to do to have M4 not AK47 , or UZI ?

With Alice Script i only have AK47 , and mp5 , etc .

And i can`t change weapon to different because it`s back to default confused.gif

Lyall
  • Lyall

    Clocker

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2008

#237

Posted 25 December 2008 - 04:19 PM

QUOTE (Marcin6 @ Dec 25 2008, 16:06)
PEOPLE !

What i must to do to have M4 not AK47 , or UZI ?

With Alice Script i only have AK47 , and mp5 , etc .

And i can`t change weapon to different because it`s back to default confused.gif

The superman script (superman.lua) automatically adds a weapon set. To stop that you just have to remove the code in superman.lua that adds the weapons.

Killuminati91
  • Killuminati91

    Brucie

  • Members
  • Joined: 28 Nov 2008

#238

Posted 25 December 2008 - 04:22 PM

QUOTE (danharibo @ Dec 25 2008, 15:16)
CODE
code

Fixed the script, shouldn't cause major lag, and should work properly. Press End to toggle Gravity on/off

hm now we need some kind of air control...

Lyall
  • Lyall

    Clocker

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2008

#239

Posted 25 December 2008 - 04:31 PM Edited by Lyall, 25 December 2008 - 04:39 PM.

Here's the Superman script without the weapons.

Invincibility Script

CODE
---------- GTA IV Invincibility ----------
---------- Code © Alexander Blade 2008 ----------

--global variables
 PLAYER_ID, PLAYER_INDEX, PLAYER_CHAR = 0

function InitScript()
 -- blah-blah-blah
 Wait(10000)
end

function WaitForPlayerPoolCreation()
 while (IsPlayerPoolCreated() == 0) do
   Wait(2000)
 end
end

function WaitForValidPlayer()
 PLAYER_CHAR = 0
 repeat
   CallNative("GET_PLAYER_ID")
PLAYER_ID = GetIntResult()
if (PLAYER_ID >= 0) then
  PushInt(PLAYER_ID)
  CallNative("CONVERT_INT_TO_PLAYERINDEX")
  PLAYER_INDEX = GetIntResult()
  PushInt(PLAYER_INDEX)
     PushVarPtr()
  CallNative("GET_PLAYER_CHAR")
  PLAYER_CHAR = GetIntParam(1)
  if (PLAYER_CHAR <= 0) then
    Wait(1000)
  end  
end
 until (PLAYER_CHAR > 0)  
end

function SetPlayerProperties()
 PushInt(PLAYER_INDEX)
 PushInt(1)
 CallNative("SET_PLAYER_INVINCIBLE")
 PushInt(PLAYER_INDEX)
 PushInt(1)
 CallNative("SET_PLAYER_NEVER_GETS_TIRED")
 PushInt(PLAYER_INDEX)
 PushInt(1)

end

function main()
 InitScript()
 while true do
   WaitForPlayerPoolCreation()
   WaitForValidPlayer()
   SetPlayerProperties()
Wait(5000)
 end
end

-- start
main();


Save as invincible.lua or whatever in Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\Alice.

EDIT : Remember to delete superman.lua Marcin6 if you want rid of the constant weapons set.

Rich246
  • Rich246

    A Custom What?

  • Members
  • Joined: 20 May 2008
  • United-States

#240

Posted 25 December 2008 - 04:36 PM

QUOTE (TheRealTRA @ Dec 24 2008, 18:46)
QUOTE (Rich246 @ Dec 24 2008, 23:29)
QUOTE (TheRealTRA @ Dec 24 2008, 18:27)

Had done this earlier today, press tab to clear wanted level.

THANKS!

So to get this to work I would just copy it into notepad and save as .lua?

Yup. The never wanted script will conflict with the tab clear script, have only one in the folder at a time.

I put it in my game as "Clear Wanted.lua" and it did not work game me an error 1 or something similar to that...




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users