Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[GTAIV|REL] A l i c e

1,489 replies to this topic
Dweirdo
  • Dweirdo

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 12 Dec 2008

#181

Posted 24 December 2008 - 04:47 PM

QUOTE (shoot123 @ Dec 24 2008, 16:39)
QUOTE (Dweirdo @ Dec 24 2008, 15:36)
shoot123, What's Your OS?system specs?
Do you run the game in Administrator mode or not?

Os : Windows Vista x32
Inter core 2 duo processor T5550 1,3 GHz
4GB DDR2
Nvidia geforce 9500M GS (bad cart i know ^^')


And yeah i run the game in admin mode ...

I'm pretty sure its not the MOD problem, if it Isn't a mod problem you should get a crash with an ERROR like, memory error and such, if it was the MOD's problem it will just crash to desktop without any error.
anyways
does
somebody
know
if you get ban from WINDOWS LIVE WHEN YOU USE IT IN SINGLE PLAYER? [COLOR=red]

Alexander Blade
  • Alexander Blade

    Come As You Are

  • Members
  • Joined: 05 Nov 2006
  • None
  • Major Contribution Award [Mods]

#182

Posted 24 December 2008 - 05:00 PM

U can't be banned in LIVE if u r using Alice in single mode

Dweirdo
  • Dweirdo

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 12 Dec 2008

#183

Posted 24 December 2008 - 05:12 PM

QUOTE (Alexander Blade @ Dec 24 2008, 17:00)
U can't be banned in LIVE if u r using Alice in single mode

i love you.

rebel_36
  • rebel_36

    dot connectah

  • Members
  • Joined: 14 Mar 2004

#184

Posted 24 December 2008 - 05:12 PM

can someone script a HL2 type of rocket launcher so that after you fire the rocket, it will fly into the direction of where your crosshair points?

KingBulleT 8747
  • KingBulleT 8747

    LOL

  • BUSTED!
  • Joined: 31 Aug 2008

#185

Posted 24 December 2008 - 05:20 PM

QUOTE (aceship @ Dec 24 2008, 13:32)
are you stupid or joking?
"Posted on Dec 24 2008"
it says this but you think
"This post has been edited 266 times by KingBulleT 8747 on Sep 22 2008, 02:38"
that is her/his Signature

his dozingoff.gif

aceship
  • aceship

    Just An Indonesian Scripter

  • Members
  • Joined: 20 Dec 2008

#186

Posted 24 December 2008 - 05:29 PM Edited by aceship, 24 December 2008 - 05:33 PM.

..., Ok his, Alright.
Question:
So How To Search The Weapon Projectile Code?
or
Can you Scan The Weaponinfo.xml With Script?

UnknownProjects
  • UnknownProjects

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 26 May 2008

#187

Posted 24 December 2008 - 05:47 PM

What is the lua script for fingerless gloves please smile.gif .

And is there a way to still be invincible but still be able to ragdoll?
Its cool and all but it would be awesome if explosions and stuff still blasted you back and what not.

And is there any way someone can make a script so its like you are drunk, like you walking all funny and stuff, and be able to enable it and disable with a key press, that would be cool.

Nerdman3000
  • Nerdman3000

    Nerdman Saves the Day!

  • Members
  • Joined: 19 Jun 2008

#188

Posted 24 December 2008 - 07:22 PM Edited by nerdman3000, 24 December 2008 - 07:27 PM.

QUOTE (Simon. @ Dec 24 2008, 11:12)
I was experimenting and made a MegaJump + FastRun script. Not too in-depth but it's alright for some fun. Press TAB+CTRL shift for Fast Run and TAB+SPACE for Mega Jump!

This is great fun Alexander Blade, thanks for the work you put into it smile.gif .

Suggestion: Is it possible to have dynamic reloading of scripts after the game has loaded? I was thinking maybe some keys pressed in the pause menu that would reload the scripts.

Wow you did it, now I should make a cape and Niko will become Nerdman and Roman one day is possible will be Fat Dude.

"The Amazing adventures of Nerdman and Fatdude" begins!!!!

Indi
  • Indi

    Don't cross the streams.

  • Andolini Mafia Family
  • Joined: 22 Nov 2008
  • None

#189

Posted 24 December 2008 - 07:58 PM

Alex needs another commendation for all of these IV hacks, well done Alex. GLOVES wow.gif

Marcin6
  • Marcin6

    Hustler

  • Members
  • Joined: 18 Jul 2007
  • Poland

#190

Posted 24 December 2008 - 07:58 PM

I`ts nice and working , thank you
But i have a question
Why i can`t have other weapon`s like M4 or Glock etc ... ?

Is there a way to fix this ?

NADOLNY
  • NADOLNY

    Homie

  • BUSTED!
  • Joined: 25 Feb 2007

#191

Posted 24 December 2008 - 08:05 PM

K-i-c-k-e-d S-h-i-t H-a-p-p-e-n-s A-s-s!

orly.gif orly.gif

dental
  • dental

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 11 Dec 2008

#192

Posted 24 December 2008 - 08:26 PM

QUOTE (Marcin6 @ Dec 24 2008, 14:58)
I`ts nice and working , thank you
But i have a question
Why i can`t have other weapon`s like M4 or Glock etc ... ?

Is there a way to fix this ?

I tried messing around with this to give me every weapon. You end up switching back and forth between two weapons automatically (quite annoying). I think the game only allows you to have one weapon of a type (i.e. you can only have one pistol -- either glock or combat but not both or else it glitches).

STEVE124
  • STEVE124

    I got the GTA 3 beta version!! YEAH RIGHT!!

  • Members
  • Joined: 05 Dec 2008

#193

Posted 24 December 2008 - 08:49 PM

can i use other mods with this. sad.gif

UnknownProjects
  • UnknownProjects

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 26 May 2008

#194

Posted 24 December 2008 - 09:04 PM

Somebody just post the code for the bag and the glove,
lol i tried putting
PushInt(PLAYER_INDEX)
PushInt(51)
CallNative("CHANGE_PLAYER_MODEL")

That into the superman lua but idk what the start function is and what not, that is just the meat of the script not the start or the end.

Nerdman3000
  • Nerdman3000

    Nerdman Saves the Day!

  • Members
  • Joined: 19 Jun 2008

#195

Posted 24 December 2008 - 09:14 PM

Can anyone help in coding or at lease making ALICE Scripts for GTA IV, for a Batman mod.

Indi
  • Indi

    Don't cross the streams.

  • Andolini Mafia Family
  • Joined: 22 Nov 2008
  • None

#196

Posted 24 December 2008 - 09:16 PM

QUOTE (nerdman3000 @ Dec 24 2008, 21:14)
Can anyone help in coding or at lease making ALICE Scripts for GTA IV, for a Batman mod.

Learn

http://lua-users.org/wiki/

mkey82
  • mkey82

    Keep riding hard, son

  • Members
  • Joined: 14 Feb 2008

#197

Posted 24 December 2008 - 09:30 PM

Give this man a medal! Well done, once again.

I do have one question/request though - does the current system support loading (and playback) of external mp3 (or any other format) files? It would be great to have it, just like in CLEO.

Alexander Blade
  • Alexander Blade

    Come As You Are

  • Members
  • Joined: 05 Nov 2006
  • None
  • Major Contribution Award [Mods]

#198

Posted 24 December 2008 - 09:34 PM

maybe there are lua scripts with libaries for mp3 playing ... but i didn't see this

FunGt
  • FunGt

    GTA-Modding.com

  • Members
  • Joined: 10 Jun 2005
  • Italy

#199

Posted 24 December 2008 - 09:41 PM

QUOTE (Alexander Blade @ Dec 24 2008, 22:34)
maybe there are lua scripts with libaries for mp3 playing ... but i didn't see this

Just a question, I don't know if some1 else asked yet, is it possible to create the cleo library for GTAIV?

mkey82
  • mkey82

    Keep riding hard, son

  • Members
  • Joined: 14 Feb 2008

#200

Posted 24 December 2008 - 09:42 PM

Maybe it would be possible to load an external mp3 player. Of course, I know sh*t about lua. Even though the language used seems pretty basic. Very asm like.

ceedj
  • ceedj

    PEDS Creator

  • Feroci
  • Joined: 21 May 2005
  • United-States

#201

Posted 24 December 2008 - 09:49 PM

QUOTE (Indi. @ Dec 24 2008, 15:58)
Alex needs another commendation for all of these IV hacks, well done Alex.

Here here. smile.gif

sjaak327
  • sjaak327

    Big Homie

  • Feroci
  • Joined: 01 Dec 2008
  • None
  • Modding Contribution Award

#202

Posted 24 December 2008 - 09:54 PM

QUOTE (ceedj @ Dec 24 2008, 21:49)
QUOTE (Indi. @ Dec 24 2008, 15:58)
Alex needs another commendation for all of these IV hacks, well done Alex.

Here here. smile.gif

Fully agree smile.gif

Bloody marvellous !


Marcin6
  • Marcin6

    Hustler

  • Members
  • Joined: 18 Jul 2007
  • Poland

#203

Posted 24 December 2008 - 10:43 PM

No
Look , with this mod i have AK 47 it`s ok , but when i wanna to change it to M4 it`s back to Ak 47 confused.gif

The same as MP5 , i want UZI and it back to MP5 confused.gif

lpgunit
  • lpgunit

    It's L, as in Lpgunit, not I.

  • Feroci
  • Joined: 24 May 2008
  • Philippines

#204

Posted 24 December 2008 - 11:00 PM

The 3D models haven't been fully reverse-engineered yet, but this is awesome! cookie.gif cookie.gif cookie.gif cookie.gif cookie.gif cookie.gif cookie.gif cookie.gif cookie.gif

TheRealTRA
  • TheRealTRA

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Dec 2008

#205

Posted 24 December 2008 - 11:18 PM

Never Wanted!
CODE
---------- (Effectively) NEVER WANTED by TRA ----------
---------- function waitforplayerpoolcreation and waitforvalidplayer © Alexander Blade 2008 ----------
--global variables
 PLAYER_ID, PLAYER_INDEX, PLAYER_CHAR = 0

function InitScript()
 -- LOL
 Wait(150)
end

function WaitForPlayerPoolCreation()
 while (IsPlayerPoolCreated() == 0) do
   Wait(50)
 end
end

function WaitForValidPlayer()
 PLAYER_CHAR = 0
 repeat
   CallNative("GET_PLAYER_ID")
PLAYER_ID = GetIntResult()
if (PLAYER_ID >= 0) then
  PushInt(PLAYER_ID)
  CallNative("CONVERT_INT_TO_PLAYERINDEX")
  PLAYER_INDEX = GetIntResult()
  PushInt(PLAYER_INDEX)
     PushVarPtr()
  CallNative("GET_PLAYER_CHAR")
  PLAYER_CHAR = GetIntParam(1)
  if (PLAYER_CHAR <= 0) then
    Wait(50)
  end  
end
 until (PLAYER_CHAR > 0)  
end

function ClrWLvl(lvl)
PushInt(lvl)
PushInt(0)
CallNative("IS_WANTED_LEVEL_GREATER")

wlvl = GetFloatParam(1)

Wait(25)

if (wlvl >= 0) then
PushInt(0)
CallNative("CLEAR_WANTED_LEVEL")
Wait(25)
end
end
 
function main()
 InitScript()
 while true do
  WaitForPlayerPoolCreation()
     WaitForValidPlayer()
    ClrWLvl()
    Wait(25)
  end
   end  
 

main();

Rich246
  • Rich246

    A Custom What?

  • Members
  • Joined: 20 May 2008
  • United-States

#206

Posted 24 December 2008 - 11:22 PM

QUOTE (TheRealTRA @ Dec 24 2008, 18:18)
Never Wanted!
CODE
---------- (Effectively) NEVER WANTED by TRA ----------
---------- function waitforplayerpoolcreation and waitforvalidplayer © Alexander Blade 2008 ----------
--global variables
 PLAYER_ID, PLAYER_INDEX, PLAYER_CHAR = 0

function InitScript()
 -- LOL
 Wait(150)
end

function WaitForPlayerPoolCreation()
 while (IsPlayerPoolCreated() == 0) do
   Wait(50)
 end
end

function WaitForValidPlayer()
 PLAYER_CHAR = 0
 repeat
   CallNative("GET_PLAYER_ID")
PLAYER_ID = GetIntResult()
if (PLAYER_ID >= 0) then
  PushInt(PLAYER_ID)
  CallNative("CONVERT_INT_TO_PLAYERINDEX")
  PLAYER_INDEX = GetIntResult()
  PushInt(PLAYER_INDEX)
     PushVarPtr()
  CallNative("GET_PLAYER_CHAR")
  PLAYER_CHAR = GetIntParam(1)
  if (PLAYER_CHAR <= 0) then
    Wait(50)
  end  
end
 until (PLAYER_CHAR > 0)  
end

function ClrWLvl(lvl)
PushInt(lvl)
PushInt(0)
CallNative("IS_WANTED_LEVEL_GREATER")

wlvl = GetFloatParam(1)

Wait(25)

if (wlvl >= 0) then
PushInt(0)
CallNative("CLEAR_WANTED_LEVEL")
Wait(25)
end
end
 
function main()
 InitScript()
 while true do
  WaitForPlayerPoolCreation()
     WaitForValidPlayer()
    ClrWLvl()
    Wait(25)
  end
   end  
 

main();

THANKS!!! I have been wanting this for ages... Now I can go Postal and not care tounge.gif ..... Can you make one so it can be cleared with a key press, incase I waznt to piss of the fuzz and then just "run away" angry.gif

TheRealTRA
  • TheRealTRA

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Dec 2008

#207

Posted 24 December 2008 - 11:27 PM

QUOTE (Rich246 @ Dec 24 2008, 23:22)
QUOTE (TheRealTRA @ Dec 24 2008, 18:18)
Never Wanted!

 snip

THANKS!!! I have been wanting this for ages... Now I can go Postal and not care tounge.gif ..... Can you make one so it can be cleared with a key press, incase I waznt to piss of the fuzz and then just "run away" angry.gif

CODE
 PLAYER_ID, PLAYER_INDEX, PLAYER_CHAR, SAVEDONE, TIMER = 0

function InitScript()
 -- blah-blah-blah
 Wait(5000)
end

function WaitForPlayerPoolCreation()
 while (IsPlayerPoolCreated() == 0) do
   Wait(1000)
 end
end

function WaitForValidPlayer()
 PLAYER_CHAR = 0
 repeat
   CallNative("GET_PLAYER_ID")
PLAYER_ID = GetIntResult()
if (PLAYER_ID >= 0) then
  PushInt(PLAYER_ID)
  CallNative("CONVERT_INT_TO_PLAYERINDEX")
  PLAYER_INDEX = GetIntResult()
  PushInt(PLAYER_INDEX)
     PushVarPtr()
  CallNative("GET_PLAYER_CHAR")
  PLAYER_CHAR = GetIntParam(1)
  if (PLAYER_CHAR <= 0) then
    Wait(1000)
  end  
end
 until (PLAYER_CHAR > 0)  
end

function dcamon()
PushInt(0)
CallNative("CLEAR_WANTED_LEVEL")
 Wait(100)
 end
 
function main()
 InitScript()
 while true do
   if (IsKeyPressed(9) == 1) then
  WaitForPlayerPoolCreation()
     WaitForValidPlayer()
    dcamon()
    Wait(100)
  end
   end  
 end
end

-- start
main();


Had done this earlier today, press tab to clear wanted level.

Rich246
  • Rich246

    A Custom What?

  • Members
  • Joined: 20 May 2008
  • United-States

#208

Posted 24 December 2008 - 11:29 PM

QUOTE (TheRealTRA @ Dec 24 2008, 18:27)

Had done this earlier today, press tab to clear wanted level.

THANKS!

So to get this to work I would just copy it into notepad and save as .lua?

TheRealTRA
  • TheRealTRA

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 22 Dec 2008

#209

Posted 24 December 2008 - 11:46 PM

QUOTE (Rich246 @ Dec 24 2008, 23:29)
QUOTE (TheRealTRA @ Dec 24 2008, 18:27)

Had done this earlier today, press tab to clear wanted level.

THANKS!

So to get this to work I would just copy it into notepad and save as .lua?

Yup. The never wanted script will conflict with the tab clear script, have only one in the folder at a time.

tigerx
  • tigerx

    Rat

  • Members
  • Joined: 15 Jul 2003

#210

Posted 25 December 2008 - 12:23 AM

has anyone got the fingerless gloves script to actually work?

if yes plz post the code/script.

p.s. i tried the one that was posted here, but it alway cras




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users