Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[XliveWrapper]GTA IV Play any SaveGame

75 replies to this topic
Zer0w5
  • Zer0w5

    There are no stupid questions, just stupid people.

  • Members
  • Joined: 07 Dec 2008
  • None

#1

Posted 21 December 2008 - 04:50 PM Edited by zerofreeze, 22 December 2008 - 12:12 PM.

user posted image

Download the Xlive Wrapper from rick to play any downloaded savegame

http://blog.gib.me/2...to-iv-part-iii/

Big Thanx to Rick biggrin.gif

Download Link http://www.4shared.com/file/77104589/6d680157/xlive_wrapper_1207.html

I just tested it and it works no need to start from scratch again biggrin.gif

Remember you need to have GTA IV 1.1 not 1.0
So you need to patch the game
Then this will work


STICKY!

Zer0w5
  • Zer0w5

    There are no stupid questions, just stupid people.

  • Members
  • Joined: 07 Dec 2008
  • None

#2

Posted 21 December 2008 - 05:20 PM Edited by zerofreeze, 21 December 2008 - 05:26 PM.

BUMP because this is for the people who dont want to play from scratch\

Come on guys give some comments

Girish
  • Girish

    Leone Family Mafia

  • Moderator
  • Joined: 20 Apr 2006
  • India
  • Best Moderator 2011

#3

Posted 21 December 2008 - 05:37 PM

Sweet. I just tried this and it works like a charm. Thanks for posting this. smile.gif

Zer0w5
  • Zer0w5

    There are no stupid questions, just stupid people.

  • Members
  • Joined: 07 Dec 2008
  • None

#4

Posted 21 December 2008 - 06:11 PM

QUOTE (girishb @ Dec 21 2008, 17:37)
Sweet. I just tried this and it works like a charm. Thanks for posting this. smile.gif

No problem glad i could help biggrin.gif

topeira
  • topeira

    Playa

  • Members
  • Joined: 16 Jun 2005

#5

Posted 21 December 2008 - 07:01 PM

important! - read this before installing this tool:


it's working BUT no i ask:

HOW DO I REVERT WHAT THIS TOOLS DID?

i used this tool to import saves from my offline account to my online account and now i can play my offline saves in my online account BUT I CANT PLAY ONLINE!

i want to undo the changes so i can play multiplayer again. how do i do this?!

Girish
  • Girish

    Leone Family Mafia

  • Moderator
  • Joined: 20 Apr 2006
  • India
  • Best Moderator 2011

#6

Posted 21 December 2008 - 07:21 PM

QUOTE (topeira @ Dec 22 2008, 00:31)
i want to undo the changes so i can play multiplayer again. how do i do this?!

I only copied the xlive.dll file into my GTA IV directory without running CopyXLiveResouces.exe. If you have done the same too, delete xlive.dll and xlive_wrapper.txt from your GTA IV directory.

steve30x
  • steve30x

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 25 Feb 2008

#7

Posted 21 December 2008 - 08:09 PM

I havent tried this yet but this is also kind of useless without being able to get hold of some save game files.

~Rick
  • ~Rick

    gibbed

  • Members
  • Joined: 25 Sep 2003

#8

Posted 21 December 2008 - 08:29 PM

QUOTE (steve30x @ Dec 21 2008, 12:09)
I havent tried this yet but this is also kind of useless without being able to get hold of some save game files.

I'm sure over time saves will become available.

topeira
  • topeira

    Playa

  • Members
  • Joined: 16 Jun 2005

#9

Posted 21 December 2008 - 09:01 PM

QUOTE (girishb @ Dec 21 2008, 19:21)
QUOTE (topeira @ Dec 22 2008, 00:31)
i want to undo the changes so i can play multiplayer again. how do i do this?!

I only copied the xlive.dll file into my GTA IV directory without running CopyXLiveResouces.exe. If you have done the same too, delete xlive.dll and xlive_wrapper.txt from your GTA IV directory.

sweet. IT WORKED

before i was only trying to delete the xlive.dll but deleting the xlive_wrapper.txt as well got me to play online smoothly.

this is some sweet tool!!

dragonballz1924
  • dragonballz1924

    dragonballz1924

  • Members
  • Joined: 20 Oct 2008

#10

Posted 21 December 2008 - 09:13 PM Edited by dragonballz1924, 21 December 2008 - 09:30 PM.

so has anyone finished the game?? and uploaded it?
because i am working on all the stunts and pigeons. If anyone is will to help me out I will upload my files i have 49 of 50 the stunts done
I have Dwayne and Roman. none of the pigeons. so if anyone is willing to help me out I would gladly upload the files. just tell me what i need to upload and where.

Zer0w5
  • Zer0w5

    There are no stupid questions, just stupid people.

  • Members
  • Joined: 07 Dec 2008
  • None

#11

Posted 22 December 2008 - 09:09 AM

QUOTE (dragonballz1924 @ Dec 21 2008, 21:13)
so has anyone finished the game?? and uploaded it?
because i am working on all the stunts and pigeons. If anyone is will to help me out I will upload my files i have 49 of 50 the stunts done
I have Dwayne and Roman. none of the pigeons. so if anyone is willing to help me out I would gladly upload the files. just tell me what i need to upload and where.

Yeah you can download the 100% savegame at gamecopyworld but i use 37% tounge.gif

swickle09
  • swickle09

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 09 Dec 2008

#12

Posted 22 December 2008 - 10:53 AM

Hey,

Can you post up a working link for this please as all im getting is an error page.

Thanx

swickle09
  • swickle09

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 09 Dec 2008

#13

Posted 22 December 2008 - 11:11 AM

You are a god, this works, after a system restore i could not load my previous save game, now i can.

A million thank you's.

FunGt
  • FunGt

    GTA-Modding.com

  • Members
  • Joined: 10 Jun 2005
  • Italy

#14

Posted 22 December 2008 - 12:02 PM

I copied xlive.dll in GTAIV dir, now I downloaded a complete savegame from gamecopyworld. Do I have to copy the savegame into
...\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
right? Well, it load always my savegame. What I have to do exactly?

Zer0w5
  • Zer0w5

    There are no stupid questions, just stupid people.

  • Members
  • Joined: 07 Dec 2008
  • None

#15

Posted 22 December 2008 - 12:11 PM

QUOTE (FunGt @ Dec 22 2008, 12:02)
I copied xlive.dll in GTAIV dir, now I downloaded a complete savegame from gamecopyworld. Do I have to copy the savegame into
...\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
right? Well, it load always my savegame. What I have to do exactly?

You need to copy the savegame in your c:/documents and settings/local settings/Aplication Data/Rockstar games/gta iv/savegames there you put the savegame in user_xxxxxxx

FunGt
  • FunGt

    GTA-Modding.com

  • Members
  • Joined: 10 Jun 2005
  • Italy

#16

Posted 22 December 2008 - 01:38 PM

QUOTE (zerofreeze @ Dec 22 2008, 13:11)
QUOTE (FunGt @ Dec 22 2008, 12:02)
I copied xlive.dll in GTAIV dir, now I downloaded a complete savegame from gamecopyworld. Do I have to copy the savegame into
...\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
right? Well, it load always my savegame. What I have to do exactly?

You need to copy the savegame in your c:/documents and settings/local settings/Aplication Data/Rockstar games/gta iv/savegames there you put the savegame in user_xxxxxxx

Ok thanks now it works, I copied in wrong dir lol.

Zer0w5
  • Zer0w5

    There are no stupid questions, just stupid people.

  • Members
  • Joined: 07 Dec 2008
  • None

#17

Posted 22 December 2008 - 08:44 PM

QUOTE (FunGt @ Dec 22 2008, 13:38)
QUOTE (zerofreeze @ Dec 22 2008, 13:11)
QUOTE (FunGt @ Dec 22 2008, 12:02)
I copied xlive.dll in GTAIV dir, now I downloaded a complete savegame from gamecopyworld. Do I have to copy the savegame into
...\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
right? Well, it load always my savegame. What I have to do exactly?

You need to copy the savegame in your c:/documents and settings/local settings/Aplication Data/Rockstar games/gta iv/savegames there you put the savegame in user_xxxxxxx

Ok thanks now it works, I copied in wrong dir lol.

No problem glad i could help biggrin.gif

domdomino
  • domdomino

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 Dec 2008

#18

Posted 27 December 2008 - 02:38 PM

anyone teach me where to put the folders in ?

im really really confused right now notify.gif

Girish
  • Girish

    Leone Family Mafia

  • Moderator
  • Joined: 20 Apr 2006
  • India
  • Best Moderator 2011

#19

Posted 27 December 2008 - 02:47 PM

QUOTE (domdomino @ Dec 27 2008, 20:08)
anyone teach me where to put the folders in ?

im really really confused right now notify.gif

All you need to do is copy the xlive.dll file into your GTA IV directory (the location where GTAIV.exe is present). No need to run the exe that comes with the wrapper.

hussam1988
  • hussam1988

    So What???

  • Members
  • Joined: 22 Jan 2007

#20

Posted 27 December 2008 - 05:03 PM

thanks

MySt1C
  • MySt1C

    Enthusiast.

  • Members
  • Joined: 10 Dec 2008

#21

Posted 27 December 2008 - 05:42 PM

thanks works like a charm, maybe STICKY THIS?

kioshir
  • kioshir

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 Dec 2008

#22

Posted 31 December 2008 - 10:17 PM

QUOTE (zerofreeze @ Dec 21 2008, 16:50)
user posted image

Download the Xlive Wrapper from rick to play any downloaded savegame

http://blog.gib.me/2...to-iv-part-iii/

Big Thanx to Rick biggrin.gif

Download Link http://www.4shared.com/file/77104589/6d680157/xlive_wrapper_1207.html

I just tested it and it works no need to start from scratch again biggrin.gif

Remember you need to have GTA IV 1.1 not 1.0
So you need to patch the game
Then this will work


STICKY!

thanks man icon14.gif happy.gif happy.gif cool.gif biggrin.gif alien.gif

Chris1508
  • Chris1508

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 29 Nov 2008

#23

Posted 01 January 2009 - 01:43 AM Edited by Chris1508, 01 January 2009 - 01:51 AM.

Great App, Sticky This! icon14.gif icon14.gif

Corgi
  • Corgi

    Punk-ass Bitch

  • Members
  • Joined: 07 Jun 2008

#24

Posted 01 January 2009 - 02:37 AM

Aside from installing, can someone post instructions on how to backup our current savegames? (Please XP and Vista)

Nurdle
  • Nurdle

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2008

#25

Posted 01 January 2009 - 02:43 AM Edited by Nurdle, 01 January 2009 - 02:46 AM.

QUOTE (Corgi @ Jan 1 2009, 02:37)
Aside from installing, can someone post instructions on how to backup our current savegames? (Please XP and Vista)

Under XP. C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
(Replace USER with account name)

You should see a folder with numbers after it (example user_e000016e922dd621). Backup the files in here (SGTA400 etc). To restore the save. Install the game and then start a new game so a new folder is made then quit the game. Delete the contents of the new folder and add the old save.

Don't forgot to make sure hidden files and folders are shown and not hidden!

Works for me.

cigarettes
  • cigarettes

    cancer sticks

  • Members
  • Joined: 14 Dec 2008

#26

Posted 01 January 2009 - 03:18 AM

does it work on vista?

sallet
  • sallet

    Crackhead

  • BUSTED!
  • Joined: 31 Dec 2008

#27

Posted 01 January 2009 - 03:21 AM

that cigarette must be a good substitute for rockstar toronto's dick

Nurdle
  • Nurdle

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2008

#28

Posted 01 January 2009 - 03:25 AM

QUOTE (cigarettes @ Jan 1 2009, 03:18)
does it work on vista?

erm try it for yourself comes to mind. tounge.gif

cigarettes
  • cigarettes

    cancer sticks

  • Members
  • Joined: 14 Dec 2008

#29

Posted 01 January 2009 - 03:27 AM

QUOTE (sallet @ Jan 1 2009, 03:21)
that cigarette must be a good substitute for rockstar toronto's dick

& into ur mom puss

anyway i dont think it werk on vista, i have the right patch ver, i follow the instruction, but everytime it load, it says "load failed, pls check your hard drive"

chargerbandit
  • chargerbandit

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Jan 2009

#30

Posted 02 January 2009 - 05:49 PM

http://www.gtaforums...entry1058837336

easier guide to install xlive wrapper and savegame




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users