Quantcast

Jump to content

» «
Photo

GRAND THEFT AUTO IV FATAL ERROR RMN40

84 replies to this topic
i need help help
  • i need help help

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Dec 2008

#61

Posted 12 December 2008 - 11:09 PM

Your system is incompatible with %p.

i need help help
  • i need help help

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Dec 2008

#62

Posted 12 December 2008 - 11:11 PM

d.w i done Your system is incompatible with %p. that bit bye my self.


IAM JUST INSTALLING IT NOW


PLEASE WORK

i need help help
  • i need help help

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Dec 2008

#63

Posted 12 December 2008 - 11:51 PM

I DONT GET THE ERROR NO MORE BUT AFTER IT DOSE THE BLACK LILTTLE COMAND THING. IT SAYS RGS W.E IT IS

HAS STOPED WORKING WHY?

i need help help
  • i need help help

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Dec 2008

#64

Posted 13 December 2008 - 12:05 AM

help me plz

HELP ME PLZ

Hendrixonspeed
  • Hendrixonspeed

    Drunk

  • Members
  • Joined: 12 Dec 2008

#65

Posted 13 December 2008 - 12:08 AM

THere are many issues with this game on PC, no one so far that i have met has been able to run itwith out issue,so wait unil the patch makes anapearance.

i need help help
  • i need help help

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Dec 2008

#66

Posted 13 December 2008 - 12:08 AM

help me plz

HELP ME PLZ

i need help help
  • i need help help

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Dec 2008

#67

Posted 13 December 2008 - 12:10 AM

Hi there.

SO WHO IS GNNA MAKE THE PATCH?

AND IS THAT WHY IT CRASHES?

FX2K
  • FX2K

    Punk-ass Bitch

  • Members
  • Joined: 05 Dec 2008

#68

Posted 13 December 2008 - 12:45 AM

QUOTE (i need help help @ Dec 13 2008, 00:10)
Hi there.

SO WHO IS GNNA MAKE THE PATCH?

AND IS THAT WHY IT CRASHES?

Ok excuse me for asking this question but how old are you ?

Rockstar themselves are making a patch, theres post about it everywhere on this forum.

I cant help thinking your posts are some kind of a windup, but im patient and will try and help
so will others on here, but I think your best bet now is to wait for Rockstar to release the official patch

By the way, you shouldnt have to be running the game in compatibility mode atall.

By the way, what graphics card do you have in your rig ?

oc student
  • oc student

    Foot Soldier

  • Members
  • Joined: 22 Apr 2008

#69

Posted 13 December 2008 - 12:55 AM

Ok. f*ck this kid. Its quite evident that he's using a pirated version of Vista and he still begs for our help. On the first page you can see that there's no Windows activation or Product ID. We don't help people who pirate things.

hp_quad
  • hp_quad

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 10 Dec 2008

#70

Posted 13 December 2008 - 02:50 AM

I think he is using a pirated version of GTA IV.

i need help help
  • i need help help

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Dec 2008

#71

Posted 13 December 2008 - 12:11 PM

I AM NOT USEING A PIRATED VERSON OF GRAND THEFT AUTO U WANT ME TO f*ckING PROVE IT TO U A?

i need help help
  • i need help help

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Dec 2008

#72

Posted 13 December 2008 - 12:14 PM

WANT ME TO PROVE IT YES

i need help help
  • i need help help

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Dec 2008

#73

Posted 13 December 2008 - 12:19 PM

IT SAYS SERVICE PACK 1

NOW BUT IAM STILL GETTING THE ERROR

relfsson
  • relfsson

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 11 Dec 2008

#74

Posted 13 December 2008 - 12:20 PM

hi, i got the same problem, securom dosent work it said. but sometimes the game is starting anyway so i dont know whats wrong. wery frustrating. syrry for my bad english.

Pleeeeeeez help me.

i need help help
  • i need help help

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Dec 2008

#75

Posted 13 December 2008 - 12:21 PM

WELL I ANT GOT A PIRTAED COPY


OliG
  • OliG

    Joke Cunkie

  • Members
  • Joined: 04 Jun 2006

#76

Posted 13 December 2008 - 01:10 PM

I lol'd.

Seriously dude, wait it out. Make sure you got latest drivers, patches etc. No pirated versions (and no, I'm not accusing you) etc...
Look around on this site, there's lots of threads full of people with the same problems, read what advice is already here.
And please, try and talk with an iota of maturity, don't just scream and expect help NAO!!!!111one11eleven

bean1
  • bean1

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 07 Dec 2008

#77

Posted 13 December 2008 - 01:11 PM

Just Download and install Windows Service Pack 3. If it isnt working, u ve got pirate one.

BigSlongsDaddy
  • BigSlongsDaddy

    Peon

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2008

#78

Posted 13 December 2008 - 01:28 PM

you do not need vista sp1 installed just right click on game on the disk then exsplore ,then right click on the game exe then properties then compaterblity tab run as windows 2000,the game will then install. might work for xp if you havent got sp3 for it..

i need help help
  • i need help help

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Dec 2008

#79

Posted 13 December 2008 - 03:09 PM

HI PEOPLE IAM GETTING A DIFFENT ERROR NOW.

IT DONT SAY ERROR RMN40 NOW AFTER THE LACK COMPAMDN SCREEN GOSE IT COMES UP WITH THIS.

HAVE A LOOK AT THIS SCREEN SHOT

user posted image

i need help help
  • i need help help

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Dec 2008

#80

Posted 13 December 2008 - 03:14 PM


ANY 1 NO? HOW U FIX THIS?

Pixelated
  • Pixelated

    Playa

  • Members
  • Joined: 20 Aug 2007

#81

Posted 13 December 2008 - 03:15 PM

QUOTE (i need help help @ Dec 13 2008, 15:09)
HI PEOPLE IAM GETTING A DIFFENT ERROR NOW.

IT DONT SAY ERROR RMN40 NOW AFTER THE LACK COMPAMDN SCREEN GOSE IT COMES UP WITH THIS.

HAVE A LOOK AT THIS SCREEN SHOT

user posted image

People have been trying to help you but you are NOT listening! If you have a legal version of GTA IV then call tech support. That's my advice. Plus you are using a pirated version of vista and no one wants to help a pirate period.

i need help help
  • i need help help

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Dec 2008

#82

Posted 13 December 2008 - 03:19 PM

i am not useing a pirated version of the f*cking game.

il showu the f*cking case and everythink.


Pixelated
  • Pixelated

    Playa

  • Members
  • Joined: 20 Aug 2007

#83

Posted 13 December 2008 - 03:53 PM

QUOTE (i need help help @ Dec 13 2008, 15:19)
i am not useing a pirated version of the f*cking game.

il showu the f*cking case and everythink.

See again you are not listening and only reading what you want. I didn't say the game was pirated I said your Vista is PIRATED!!! You are asking people for help telling them the wrong information and not answering questions truthfully. If you have the authentic game call technical support. End of story.

If you want help here then upload a picture of you Windows Vista and GTA IV box with a piece of paper that has you tag written on it. Otherwise I have to believe you are asking for help with pirated software. I'm not gonna judge you but I'm not going to waste my time on someone who didn't even pay for the game.

i need help help
  • i need help help

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Dec 2008

#84

Posted 13 December 2008 - 07:49 PM

FINE I WILL

AND BYE THE WAY.

MY COMPUTER CAME WITH VISTA. SO U DONT GET A DISK.

Olle02
  • Olle02

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 30 Oct 2013

#85

Posted 30 October 2013 - 12:57 PM

Plis anyone help me whit my error RMN40 email to my [email protected] or send to mee on skype search on pappa1961 and find i!iLegendi!i 0!!£ and rite to me how i can fix it i buy it for $ 28,7 pliz help me





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users