Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Loading screen stucks...

5 replies to this topic
mYkSiNaToR
  • mYkSiNaToR

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 05 Dec 2008

#1

Posted 07 December 2008 - 09:25 PM

Okay, there it is. I am enjoying GTA 4, but there is one f*cking thing that is perfectly ANNOYING. I play, I play, and I exit. I want to play again, I plug the DVD again, it starts loading (it launches the game, I click 'Start')... and it just stays there. I tried it for up to 5 minutes. Well, f*ck you, man! Restart comp - everything rocks. I get out. After half an hour I try to play - FAIL, NIGGRAH. Restart - WIN, WHITE BOYO. So, bscly, behind all the technical sh*t that the PC version dumped, this is maybe the most annoying.

Otherwise - great game, behind the crappy resolution of 800x600 and everything (I mean EVERYTHING) on low, I can still feel everything that is meant to be felt. The NPCs, the story, the whole... city. It's great. I just hope that all the technical sh*t is repaired soon.

Oh, my PC:

AMD Athlon 64 x2 4000+ overclocked @2.5GHz
GeForce 7900GS 256MB 256 Mb (Thank you, nVIDIA, for the drivers!!!)
3 Gigz RAM DDR2
Gigabyte MA770
320 GB WD

mYkSiNaToR
  • mYkSiNaToR

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 05 Dec 2008

#2

Posted 09 December 2008 - 09:18 AM

Is there somebody with this problem?

kllhu
  • kllhu

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 06 Dec 2008

#3

Posted 09 December 2008 - 10:32 AM

yes ... same f*cking problem and no one can fix it.....
dont worry bro .. u r not the only one ...

arixx
  • arixx

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 09 Dec 2008

#4

Posted 09 December 2008 - 11:04 AM

I had the same problem few days ago. I'll try to explain how to solve the problem
go to C:\Documents and Settings\User Name\Local Settings\Application Data\Rockstar Games and remove folder called RGSC
If the game won't start again do it all again

Sorry for my poor english smile.gif

kllhu
  • kllhu

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 06 Dec 2008

#5

Posted 09 December 2008 - 11:45 AM

hey bro ..
i just solved the problem 10 mintues ago...

just deleted the realtek hd audio control **** and then the game can play ............

mYkSiNaToR
  • mYkSiNaToR

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 05 Dec 2008

#6

Posted 09 December 2008 - 07:11 PM

QUOTE (kllhu @ Dec 9 2008, 13:45)
hey bro ..
i just solved the problem 10 mintues ago...

just deleted the realtek hd audio control **** and then the game can play ............

But this is my sound driver, I can't delete it... I mean, I can but then I will have no sound and the game won't start (I tried it).




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users