Quantcast

Jump to content

» «
Photo

GTA IV 180.84 GTA IV drivers are out!

337 replies to this topic
Sefi
  • Sefi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 11 Dec 2008

#331

Posted 11 December 2008 - 01:26 PM

Hello! My problem is that i can't install this driver sad.gif because at the half of the installation my computer freezes and i have to restart it... sad.gif Does someone have any idea to what i need to do? Maybe a windows reinstall or something can fix the problem? Pls help me! I have 8600 GT, 32bit XP
(Sorry for my english)

mkey82
  • mkey82

    Keep riding hard, son

  • Members
  • Joined: 14 Feb 2008

#332

Posted 11 December 2008 - 01:36 PM

QUOTE (Sefi @ Dec 11 2008, 15:26)
Hello! My problem is that i can't install this driver sad.gif because at the half of the installation my computer freezes and i have to restart it... sad.gif Does someone have any idea to what i need to do? Maybe a windows reinstall or something can fix the problem? Pls help me! I have 8600 GT, 32bit XP
(Sorry for my english)

Download Driver Sweeper and install it. Reboot your machine in safe mode (press F8 at the bio screen) and choose the "safe mode" option. Now run Driver Sweeper and clean any Nvidia drivers. Reboot back into normal mode and try reinstalling.

p00se2
  • p00se2

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 03 Dec 2008

#333

Posted 11 December 2008 - 02:15 PM

got the same amount of fps with my 8800 now running gtx 260.. not much difference really

fail for free is win

Sefi
  • Sefi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 11 Dec 2008

#334

Posted 11 December 2008 - 09:39 PM

QUOTE (mkey82 @ Dec 11 2008, 13:36)
QUOTE (Sefi @ Dec 11 2008, 15:26)
Hello! My problem is that i can't install this driver sad.gif   because at the half of the installation my computer freezes and i have to restart it... sad.gif   Does someone have any idea to what i need to do? Maybe a windows reinstall or something can fix the problem? Pls help me! I have 8600 GT, 32bit XP
(Sorry for my english)

Download Driver Sweeper and install it. Reboot your machine in safe mode (press F8 at the bio screen) and choose the "safe mode" option. Now run Driver Sweeper and clean any Nvidia drivers. Reboot back into normal mode and try reinstalling.

ok thanks it worked! biggrin.gif

jaisonbass
  • jaisonbass

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 11 Dec 2008

#335

Posted 11 December 2008 - 09:43 PM

well, this driver worked better than the previous 2 versions. not much of shuttering, but there is FPS went up by 3 - 5 frames.

I'll do a benchmark now.

MaxAwesome
  • MaxAwesome

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 04 Dec 2008

#336

Posted 11 December 2008 - 09:52 PM

I removed all previous drivers with driversweeper in safe mode, to get a clean install.

Installed the latest Nvidia drivers and still, my game looks like this.

user posted image


I'm at my wit's end. No matter what drivers I have, it always looks like this.

I'm seriously thinking about returning my game. f*ck this.

What do I do? Nothing seems to work!

I have a 8600GT 512, E8400 @ stock + Asus P5Q Pro. Not sure it matters, just posted it anyway.




scammer1
  • scammer1

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 20 Dec 2008

#337

Posted 23 December 2008 - 02:57 PM

QUOTE (MaxAwesome @ Dec 11 2008, 21:52)
I removed all previous drivers with driversweeper in safe mode, to get a clean install.

Installed the latest Nvidia drivers and still, my game looks like this.

user posted image


I'm at my wit's end. No matter what drivers I have, it always looks like this.

I'm seriously thinking about returning my game. f*ck this.

What do I do? Nothing seems to work!

I have a 8600GT 512, E8400 @ stock + Asus P5Q Pro. Not sure it matters, just posted it anyway.

ur graphic card seems to be better than my 8600mgs
but my gameplay graphics seems to be better than urs confused.gif
hmm rather weird i fink

download dox optimized driver 180.84 from laptop 2 go.com
thats wat am using and my average fps is 21

Statistics
Average FPS: 21.48
Duration: 37.01 sec
CPU Usage: 94%
System memory usage: 82%
Video memory usage: 99%

Graphics Settings
Video Mode: 800 x 600 (60 Hz)
Texture Quality: Low
Render Quality: Highest
View Distance: 6
Detail Distance: 31

Hardware
Microsoft® Windows Vista" Home Premium
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600M GS [Dox Optimised 180.84]
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel® Core™2 Duo CPU T7300 @ 2.00GHz

File ID: Benchmark.cli

MaxVK
  • MaxVK

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 30 Jun 2005

#338

Posted 23 December 2008 - 03:36 PM

QUOTE (MaxAwesome @ Dec 11 2008, 21:52)
I removed all previous drivers with driversweeper in safe mode, to get a clean install.

Installed the latest Nvidia drivers and still, my game looks like this.

user posted image


I'm at my wit's end. No matter what drivers I have, it always looks like this.

I'm seriously thinking about returning my game. f*ck this.

What do I do? Nothing seems to work!

I have a 8600GT 512, E8400 @ stock + Asus P5Q Pro. Not sure it matters, just posted it anyway.

If thats windows xp are you sure you have SP3 - That looks exactly like a lot of xp machines before they install the service pack.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users