Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Screenshots Thread

4,790 replies to this topic
AussieDave27
  • AussieDave27

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 02 Dec 2008

#1

Posted 02 December 2008 - 08:17 AM

I'll get the ball rolling

user posted image

user posted image

user posted image

Gordonfreeman
  • Gordonfreeman

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 22 Nov 2008

#2

Posted 02 December 2008 - 08:18 AM

why cant i see the first 2 pictures??????????

AussieDave27
  • AussieDave27

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 02 Dec 2008

#3

Posted 02 December 2008 - 08:18 AM

Should be good now.

Second one was with a camera phone because I couldn't take a screenshot because the game froze my computer.

LaoBoy
  • LaoBoy

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Jun 2005

#4

Posted 02 December 2008 - 08:19 AM

Aussie, why don't you just try it on XP?

Gordonfreeman
  • Gordonfreeman

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 22 Nov 2008

#5

Posted 02 December 2008 - 08:21 AM

thank you sooo much for those pics, could you put more on if possible smile.gif
cookie.gif cookie.gif cookie.gif cookie.gif

AussieDave27
  • AussieDave27

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 02 Dec 2008

#6

Posted 02 December 2008 - 08:21 AM

Because I use Vista.

Fuggedaboudit
  • Fuggedaboudit

    Fuggedaboudit!

  • Members
  • Joined: 19 Mar 2008

#7

Posted 02 December 2008 - 08:22 AM

LoL @ typical vista screen (first screen)

BTW, i was watching nicolaibos video on youtube, but i noticed something...
Compare the graphic options between his version and this screen:

http://www.thegtapla...eenshot_046.jpg

Shadow Kipper
  • Shadow Kipper

    [★] The Crook Department™

  • Members
  • Joined: 09 Apr 2008

#8

Posted 02 December 2008 - 08:23 AM

Thanks for the first pics ive seen today

icon14.gif cookie.gif icon14.gif

Devils Dog
  • Devils Dog

    Snitch

  • Members
  • Joined: 22 Nov 2008

#9

Posted 02 December 2008 - 08:23 AM Edited by Devils Dog, 02 December 2008 - 08:26 AM.

AussieDave27 What graphic setting do you have on GTA 4 as the graphics look, well how can I put it, not right. thought it could be me

Malik
  • Malik

    IV

  • BUSTED!
  • Joined: 10 Feb 2008

#10

Posted 02 December 2008 - 08:26 AM

finally some1 that makes time and posts screens... i was getting worried

Godfather_er
  • Godfather_er

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 17 Nov 2008

#11

Posted 02 December 2008 - 08:28 AM

more more i need more devil.gif

spudz47
  • spudz47

    Snitch

  • Members
  • Joined: 13 Aug 2008

#12

Posted 02 December 2008 - 08:29 AM

What can you tell us about Independence FM?
TELL ME TELL ME NOOOW!!!

Shadow Kipper
  • Shadow Kipper

    [★] The Crook Department™

  • Members
  • Joined: 09 Apr 2008

#13

Posted 02 December 2008 - 08:29 AM

QUOTE (Godfather_er @ Dec 2 2008, 08:28)
more more i need more devil.gif

I think we all do.

Give him time though tounge.gif

Gordonfreeman
  • Gordonfreeman

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 22 Nov 2008

#14

Posted 02 December 2008 - 08:32 AM

when i get my game tomorrow i will post as many picture as possible smile.gif

AussieDave27
  • AussieDave27

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 02 Dec 2008

#15

Posted 02 December 2008 - 08:51 AM

Here are some ingame ones (first 2 are from intro movie)

First time out of 4 attempts that I've actually made it through the ingame ones without a freeze like seen in my first lot of pictures (the camera phone one)

These pictures also can't show how poorly this plays. I got 32fps average on the benchmark tool but I reckon I'm playing it at about 20-25.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
  • Greggstopher likes this

Gordonfreeman
  • Gordonfreeman

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 22 Nov 2008

#16

Posted 02 December 2008 - 08:54 AM

awesome !! good job AussieDave27, thank you so much for taking your time out and sharing these pictures with us biggrin.gif

Vasil
  • Vasil

    Rat

  • Members
  • Joined: 17 Nov 2008

#17

Posted 02 December 2008 - 08:55 AM Edited by Vasil, 02 December 2008 - 08:57 AM.

Which are your specs, AussieDave...Damn, this game´s gonna be an epic fail. Looks like sh*t.

AussieDave27
  • AussieDave27

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 02 Dec 2008

#18

Posted 02 December 2008 - 08:55 AM

To the guy who asked about Independence FM. According to the manual it's just the same as previous GTAs with the radio. Basicall you just put your songs in a folder and can have:

Sequential: Plays through the songs in order
Shuffle: Plays through the songs at random
Radio: Plays through the songs (maybe at random) but with radio ads and banta inbetween.

My specs are:

3.0GHz Core 2 Duo
4870 512mb graphics card
4 gig ram
Vista Ultimate 32 bit with Service Pack 1

That's a pretty decent rig. It shouldn't be producing screenshots like I've posted at only 20-25fps.

YoungGun
  • YoungGun

    Thug

  • Members
  • Joined: 04 Jun 2007

#19

Posted 02 December 2008 - 08:56 AM

QUOTE (AussieDave27 @ Dec 2 2008, 08:21)
Because I use Vista.

what are your system specs?

Shadow Kipper
  • Shadow Kipper

    [★] The Crook Department™

  • Members
  • Joined: 09 Apr 2008

#20

Posted 02 December 2008 - 08:58 AM

QUOTE (Gordonfreeman @ Dec 2 2008, 08:54)
awesome !! good job AussieDave27, thank you so much for taking your time out and sharing these pictures with us biggrin.gif

I agree, great job there Dave. lol.gif icon14.gif
You've got 27 people reading this topic at this very moment according to the stats lol

If awards were this easy to hand out I'd reccomend you for one, seeing as you've gone out of your way to get fellow gamers the screens we asked for.



Meh, who cares:

Votes AussieDave27 for Award/Medal biggrin.gif

AussieDave27
  • AussieDave27

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 02 Dec 2008

#21

Posted 02 December 2008 - 09:01 AM

I'd like to thank my family....

For testing, I dropped the graphics down to recommended settings and not only did it look even poorer (not too much of a difference because it already looks poor enough as it is) but it still had a little bit of lag but it ran at an acceptable rate I'd say.

I see no anti-aliasing options and it sure as hell needs some.

I'm going to at least complete the first driving mission now so i can get out of the car and walk around and get some more screenies.

extender
  • extender

    W00t

  • Members
  • Joined: 25 Nov 2008

#22

Posted 02 December 2008 - 09:02 AM

Another guy who has ATI 4870 and those kind of problems. And I don't see any Geforce guy complaining so far. It really is the ATI problem then. Well it has to. Only ATI owners are experiencing those problems so far. Even 8800GT guy told that he was running fine and had no problems. No major frame drops and everything run fine. ATI drivers blows tounge.gif .

Warrior7
  • Warrior7

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 29 Nov 2008

#23

Posted 02 December 2008 - 09:03 AM

They are terrible BAD... confused.gif

user posted image

Look's a little better ... from
smiler_16

spudz47
  • spudz47

    Snitch

  • Members
  • Joined: 13 Aug 2008

#24

Posted 02 December 2008 - 09:04 AM

Thanks, Dave...

Gordonfreeman
  • Gordonfreeman

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 22 Nov 2008

#25

Posted 02 December 2008 - 09:04 AM

notice theres no reflection on the car....
it seems to me that console has even better graphics bored.gif

AussieDave27
  • AussieDave27

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 02 Dec 2008

#26

Posted 02 December 2008 - 09:04 AM

That last pic looks good but it's in daytime which normally looks better than at night. I'll take some daytime screenies now.

I just clicked ESC during the intro movie to skip it and it crashed.

bahaos
  • bahaos

    Wisher

  • Members
  • Joined: 06 Aug 2008

#27

Posted 02 December 2008 - 09:04 AM

Dude, looks like sh*t ! :|

something0987
  • something0987

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 29 Oct 2004

#28

Posted 02 December 2008 - 09:08 AM Edited by something0987, 02 December 2008 - 09:25 AM.

OP, your computer freezing with all the artifacts as seen in the second screenshot is a result of your 4870's GPU clock running at 500 MHz instead of 750. I don't remember the exact reason behind it but it's something to do with your graphics card switching between 2D and 3D very quickly which causes it to freeze. I had this problem with Spore and Fallout 3 becuase of my 4870, and as soon as I saw that picture I knew you probably had a 4870 as well, but there is a fix. Note this is not the games fault it is freezing btw.

You need to enable hidden files for this.

Go to C < Users < Your Username < AppData < Local < ATI < ACE < Profiles and then right click and edit the profile you use. You then want to find the line that reads:

<Feature name="CoreClockTarget_0">
<Property name="Want_0" value="50000" />
<Property name="Want_1" value="75000" />
<Property name="Want_2" value="75000" />

And change it to:

<Feature name="CoreClockTarget_0">
<Property name="Want_0" value="75000" />
<Property name="Want_1" value="75000" />
<Property name="Want_2" value="75000" />

Then save and reactivate that profile in the Catalyst Control Center. You will see in the ATI Overdrive section that your GPU clock now reads 750 MHz. When you restart your computer the clock will reset back to 500 MHz so you will need to reactivate your profile everytime you restart. This will not improve performance or anything, but it will stop it from locking up your computer.

bahaos
  • bahaos

    Wisher

  • Members
  • Joined: 06 Aug 2008

#29

Posted 02 December 2008 - 09:09 AM

Try to lower the render to Medium and set the Textures to highest dozingoff.gif

Shadow Kipper
  • Shadow Kipper

    [★] The Crook Department™

  • Members
  • Joined: 09 Apr 2008

#30

Posted 02 December 2008 - 09:09 AM

QUOTE (AussieDave27 @ Dec 2 2008, 09:04)
That last pic looks good but it's in daytime which normally looks better than at night. I'll take some daytime screenies now.

I just clicked ESC during the intro movie to skip it and it crashed.

lolcrash

Ahem. Yes anyway.

Im not that fussed on graphics, I never have been and never will be. Im concentrating on the gameplay itself, the fun of it, not payng attention to a relfection in a car window. I mean sure it all boils down to the inner workings but at the end of the day, I dont really care. I just want the video editor options

I always have my 360 to go back to. confused.gif




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users