Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Can't create a server in multiplayer

6 replies to this topic
Djokovic
  • Djokovic

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 24 Nov 2008

#1

Posted 25 November 2008 - 03:59 AM Edited by Djokovic, 25 November 2008 - 04:05 AM.

Hi, guys. I'm new here and I've been trying to create a server for some time. I downloaded VC-MP_0.3z_winserver.zip, extracted, set it to use the port 5192 it and executed it, then when I tried joining it on VC-MP I couldn't, it was written "Retrieving Server Info". Then I went to the setup page of my router (D-Link DI-524) and opened the port 5192, and also did it on Windows Firewall, but I keep getting this "Retrieving Server Info". I used my external IP, because I wanted a server available to everyone.

If I turn off the router and connect the Internet directly to the computer, then I can create the server successfully and it works, but I can't let the router disconnected to the Internet. What should I do? Is there any part of the router setup I should change? confused.gif

Indi
  • Indi

    "Party's over, kid!"

  • Andolini Mafia Family
  • Joined: 22 Nov 2008
  • None

#2

Posted 14 December 2008 - 08:01 PM

Sorry about the late reply smile.gif use this tutorial that I posted on my old Doc account:

CODE
ServerName = "VC-MP 0.3 Server" - Your Server name, rename this to the server you want: (Rename "VC-MP 0.3 Server")

; -- Vice-City = 1 Liberty-City = 2
Map = 1 - Which map you want

Liberty-City requires the GTA-LC mod

AdminPassword = "invalid" - Rename "invalid" to the admin password you want, do this in game:
/admin [password]


Anything else you need help with feel free to ask icon14.gif

Video Tutorial:

I used this tutorial to setup my server

herorockstar
  • herorockstar

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 10 Jan 2011

#3

Posted 16 January 2011 - 07:20 AM

then how to create a server.if any solution is there to create a server please my email.
[email protected] please send message

Drag0nflamez
  • Drag0nflamez

    RapEAgame

  • Members
  • Joined: 15 Apr 2010

#4

Posted 16 January 2011 - 02:34 PM

QUOTE (herorockstar @ Jan 16 2011, 07:20)
then how to create a server.if any solution is there to create a server please my email.
[email protected] please send message

In your router you should use your internal IP address. If that won't work, try another port.

Also, you haven't told us which ISP you use (it might be that your ISP don't like subscribers running servers)

mrockx123
  • mrockx123

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 10 Oct 2012

#5

Posted 11 October 2012 - 04:35 PM

whats your external ip tell me

mrockx123
  • mrockx123

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 10 Oct 2012

#6

Posted 11 October 2012 - 04:39 PM

first open gta vc mp syr you can see in the gta vc mp folder
then try to connect

theNGclan
  • theNGclan

    Like for Michelangelo!

  • Members
  • Joined: 06 Apr 2011
  • United-States

#7

Posted 01 November 2012 - 10:55 PM

Have you forwarded any ports for your VC-MP server?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users