Quantcast

Jump to content

» «
Photo

HOW TO: Get SAAC to work on vista!

38 replies to this topic
Redwood Cigarettes
  • Redwood Cigarettes

    The R★ Games Collector.

  • Members
  • Joined: 14 Aug 2007

#31

Posted 05 June 2012 - 08:28 PM

QUOTE (Alt @ Thursday, Feb 5 2009, 15:37)
Thanks to anyone who helped to figure this problem. I made little fix for those who to lazy to copy & register those dlls.
DOWNLOAD Run it "as Administrator".
P.S. Dlls from XP SP3. Virus free (packed with 7-zip & Total Commander plugin)
Enjoy!
Edit: Updated link. Same as before but without necessary for you to run "as Administrator" (just launch the file & system will ask you itself).

You are an absolute diamond, I have been trying to get SAAC to work on Windows 7 Professional 64-bit all day and this worked perfectly! cookie.gif

hussamsoft
  • hussamsoft

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 16 Jun 2012

#32

Posted 03 July 2012 - 11:16 AM

Alt, just want to say .......

YOU'RE THE MAN!!!!!!

thank you alot that did it on my windows 7 ultimate x32

here cookie.gif cookie.gif cookie.gif cookie.gif cookie.gif cookie.gif cookie.gif cookie.gif cookie.gif cookie.gif cookie.gif cookie.gif

you deserve alot of thanks colgate.gif

just1zay
  • just1zay

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 14 Jul 2006

#33

Posted 19 September 2012 - 07:27 PM

To get this mod to work with windows 7 "FOR SURE", follow these easy instructions...

1. Go to google search for these 2 files "dx8vb.dll" and "dx7vb.dll". Download them anywhere. Move them into your system32 folder(C:WINDOWSSystem32).

2. Go into the User Preferences in the Control Panel and turn off User Account Control. After restart your computer.

3. Go to "start", "all programs", "run", or just type "run" in the search bar. A window should open. Type "CMD" Another window should open after you clicked enter the window should be named, "C:Windowssystem32cmd.exe". Type in "regsvr32 dx8vb.dll" make sure you put the space in between. Push Enter It should say ok or Succsessfull. Then type in "regsvr32 dx7vb.dll" dont forget the space. Push Enter It should say Ok or Successfull Try to open SAAC.

Blue Ray Team
  • Blue Ray Team

    Crocodile Games

  • Members
  • Joined: 25 Mar 2012

#34

Posted 19 September 2012 - 09:26 PM

Uhm plz read this 1st:
Official Modification Forum Rules & Procedure
Also you should add into the Name [TUT] so can ppl understand what is this.! when i saw this i thought someone went Wrong Section!
Thanks.!

KRISZ1997
  • KRISZ1997

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 31 Mar 2013

#35

Posted 31 March 2013 - 09:55 PM

QUOTE (Alt @ Thursday, Feb 5 2009, 15:37)
Thanks to anyone who helped to figure this problem. I made little fix for those who to lazy to copy & register those dlls.
DOWNLOAD Run it "as Administrator".
P.S. Dlls from XP SP3. Virus free (packed with 7-zip & Total Commander plugin)
Enjoy!
Edit: Updated link. Same as before but without necessary for you to run "as Administrator" (just launch the file & system will ask you itself).

I am using Windows 8 pro 64 bits, worked perfectly, thanks .

Romscher
  • Romscher

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 31 Jul 2013

#36

Posted 31 July 2013 - 06:16 AM

Thanks to anyone who helped to figure this problem. I made little fix for those who to lazy to copy & register those dlls.
DOWNLOAD Run it "as Administrator".
P.S. Dlls from XP SP3. Virus free (packed with 7-zip & Total Commander plugin)
Enjoy!
Edit: Updated link. Same as before but without necessary for you to run "as Administrator" (just launch the file & system will ask you itself).

thank you, its work, Windows Vista Home Premium x64

SixtyFour
  • SixtyFour

    Converter to GTA SA xd

  • Members
  • Joined: 27 May 2014
  • Indonesia

#37

Posted 27 May 2014 - 11:28 AM

hi, my gta sa crash after press NUM * 

how to fix it  :/ ?


SixtyFour
  • SixtyFour

    Converter to GTA SA xd

  • Members
  • Joined: 27 May 2014
  • Indonesia

#38

Posted 27 May 2014 - 01:35 PM

when i press Num * 

the gta is crashes 

u3fyb.jpg

please help !


GODOFGAME
  • GODOFGAME

    The Fixer.

  • Members
  • Joined: 18 Jun 2013
  • Mexico

#39

Posted 13 July 2014 - 01:31 AM

What Windows are Using?

It Works On Windows Vista Home Premium x86.





2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users