Quantcast

Jump to content

» «
Photo

DEPRESSION!

19 replies to this topic
mrkeg
  • mrkeg

    Drift King

  • Members
  • Joined: 23 Dec 2006

#1

Posted 20 August 2008 - 09:23 AM

f*ck me!
i was playing IV before, the storyline, for the 2nd time round, and i had 1 save file which is about 94% and the other one only 22%
so what do i do when i go to save after a mission?
save over my 94% file
is there ANY way in this wide world to get it back?

Reece_sis
  • Reece_sis

    GTA car lover

  • Members
  • Joined: 05 May 2008

#2

Posted 20 August 2008 - 09:25 AM

nooooooooooope.. biggrin.gif

mrkeg
  • mrkeg

    Drift King

  • Members
  • Joined: 23 Dec 2006

#3

Posted 20 August 2008 - 09:31 AM

sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

good thing its still a great game to play for another 100 times

sanandreas luva101
  • sanandreas luva101

    AKA Deri

  • BUSTED!
  • Joined: 30 Sep 2007

#4

Posted 20 August 2008 - 09:44 AM

QUOTE (mrkeg @ Aug 20 2008, 10:31)
sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

good thing its still a great game to play for another 100 times

i feel your pain man, happened to me in SA and VC!

Tony Mozzarelli 80
  • Tony Mozzarelli 80

    Big Homie

  • Members
  • Joined: 12 Apr 2008

#5

Posted 20 August 2008 - 11:42 AM

Well i can only suggest you guys start saving your games in the correct save slot. Problem solved no?

MC Devvo
  • MC Devvo

    Player Hater

  • BUSTED!
  • Joined: 19 Aug 2008

#6

Posted 20 August 2008 - 11:56 AM

You should have made two saves of it just incase....

Anyways you can get 100% save files off the internet....

Jimex
  • Jimex

    Tyler Durden

  • Members
  • Joined: 22 Mar 2008

#7

Posted 20 August 2008 - 01:45 PM

I did a similar thing and wrote over my 100% file, but wasn't all that bothered as theres nothing to really do after 100%. Though if i was on 94% and wrote over it i would be gutted.

xNamexTakenx
  • xNamexTakenx

    Demonik

  • Members
  • Joined: 14 Aug 2007

#8

Posted 20 August 2008 - 02:04 PM

I hate it when that happens! It pisses me off, too. sad.gif

d00d
  • d00d

    Common sense with a baseball bat

  • Andolini Mafia Family
  • Joined: 20 Dec 2004

#9

Posted 20 August 2008 - 05:29 PM

Make backups, it can be done now on consoles. I'm not sure about the 360 but you can copy saves to USB drives and memory cards on the PS3.

360 users! Can anything like this be done on the 360 too? (I'm not baiting, I'm just asking. I really don't know bored.gif ).

Gibboniser
  • Gibboniser

    Snitch

  • Members
  • Joined: 27 Mar 2008

#10

Posted 20 August 2008 - 08:04 PM

Yes you can copy to MU's (Memory Units) but it would still be easier to create 2 save files no? and snap, happened to me as well.

Werven
  • Werven

    Facefixer.

  • Members
  • Joined: 30 Apr 2007

#11

Posted 20 August 2008 - 08:08 PM

Thats happened to me in almost every game ive owned, it sucks...

Erados
  • Erados

    A Confrontationalist's Wet Dream, Apparently

  • Members
  • Joined: 29 Apr 2008

#12

Posted 20 August 2008 - 08:28 PM

I did it once with cheats and auto-save, I hadn't saved in ages and then I went to bed, keeping my auto-save file the current one. Later, I decide to mess around and do some cheats, and I drive by a random mission pedestrian... of course I think "hey, that's neat, I haven't seen that one before" and I do the mission... and when it's done it auto-saves with the cheats used over my save from before.

Now I have 3 current save files and 1 cheat save file and I save twice just to be sure I still have my good game, and auto-save is off. smile.gif

It only happens once before you learn from it.

spudz47
  • spudz47

    Snitch

  • Members
  • Joined: 13 Aug 2008

#13

Posted 20 August 2008 - 08:49 PM

It happened to me once, but thank God I save two different saves, so nothing was lost, I just had to replay a mission...

AdamDW
  • AdamDW

    Welcome to BurgerShot Muuuuufu*kaa!

  • Members
  • Joined: 29 Jan 2008

#14

Posted 20 August 2008 - 09:05 PM

YES! There is a way, i did the same. Basically if you have autosave on your good, it will have a copied version of your save at the bottom of the slots, go look i was so pissed like you until i realised and saw that, just reload it then save it back into a proper slot biggrin.gif

dunemoonbeam
  • dunemoonbeam

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 20 Aug 2008

#15

Posted 20 August 2008 - 11:18 PM

RHAT HAPPENED THE DIFFERENCE WAS IT WAS 60 OVER 70 SO IT WERENT THAT BAD LESSON TRY SAVING UR BEST GAME IN THE MIDDLE SLOT
[FONT=Impact]

mcstupidfun
  • mcstupidfun

    D-Bomb

  • Members
  • Joined: 26 Aug 2006

#16

Posted 20 August 2008 - 11:19 PM

I never redo storylines, so I don't have this issue suicidal.gif

xNamexTakenx
  • xNamexTakenx

    Demonik

  • Members
  • Joined: 14 Aug 2007

#17

Posted 21 August 2008 - 12:43 AM

QUOTE (d00d @ Aug 20 2008, 13:29)
Make backups, it can be done now on consoles. I'm not sure about the 360 but you can copy saves to USB drives and memory cards on the PS3.

Really? You can do that!?! Oh snap! I never knew that. I need to try that.

@AdamDW: Yeah, that's what I did! I accidentally copied over my story complete save and I thought I was screwed. But, when I looked at the bottom slot, there was my savegame! Sweet! I just loaded it and saved it again. No sweat. But, I made sure to save it in my second slot, so I won't make the same mistake again.

mrkeg
  • mrkeg

    Drift King

  • Members
  • Joined: 23 Dec 2006

#18

Posted 21 August 2008 - 06:39 AM

tnx for all the replies
im trying to get a save game off the net, prolly be easier, if not just finish it again, still fun biggrin.gif
@AdamDW: i tried but it had the autosave of my other save game so thats gone too sad.gif tnx for the help anyways

Miamivicecity
  • Miamivicecity

    Get Love Fisted

  • Moderator
  • Joined: 14 Oct 2007
  • Australia
  • Best Member In An Official Group 2012

#19

Posted 21 August 2008 - 07:45 AM

That's why I always spread my game slots apart.

xNamexTakenx
  • xNamexTakenx

    Demonik

  • Members
  • Joined: 14 Aug 2007

#20

Posted 21 August 2008 - 08:43 PM

Yeah, I tried saving my savegame to my USB drive, too and it didn't work. sad.gif How do you make it work?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users