Quantcast

Jump to content

» «
Photo

GTA SA ENB Series Help

17 replies to this topic
cp1dell
  • cp1dell

    Big Homie

  • Members
  • Joined: 04 Jul 2008
  • None

#1

Posted 13 July 2008 - 09:25 PM

I watched a vid on youtube on how to install it but when I install it and double click the gta sa icon the disk cursor pops up but then the game doesn't start?I waited for like 5 mins and nothing...Does it work for GTA SA 2nd Edition?I have the disc in.

Mag-got
  • Mag-got

    I'm so cool

  • Members
  • Joined: 22 Jan 2007

#2

Posted 13 July 2008 - 09:36 PM

I don't think modifications work on V2. Google a GTA SA downgrader

coldmurda
  • coldmurda

    Ghetto Star

  • Members
  • Joined: 30 Jul 2007
  • None

#3

Posted 13 July 2008 - 11:51 PM

QUOTE (Mag-got @ Jul 13 2008, 17:36)
I don't think modifications work on V2. Google a GTA SA downgrader

Yup, thats the problem. Here is the GTA SA V2 Downgrade Patch.

cp1dell
  • cp1dell

    Big Homie

  • Members
  • Joined: 04 Jul 2008
  • None

#4

Posted 14 July 2008 - 12:12 AM

Patch didn't help.Is it becuase I have the realFX mod installed?I'll check...

coldmurda
  • coldmurda

    Ghetto Star

  • Members
  • Joined: 30 Jul 2007
  • None

#5

Posted 14 July 2008 - 02:22 AM

QUOTE (cp1dell @ Jul 13 2008, 20:12)
Patch didn't help.Is it becuase I have the realFX mod installed?I'll check...

Are you running Vista or XP?

cp1dell
  • cp1dell

    Big Homie

  • Members
  • Joined: 04 Jul 2008
  • None

#6

Posted 14 July 2008 - 02:54 PM Edited by cp1dell, 14 July 2008 - 03:01 PM.

XP

EDIT:Patch no other mods plus Installed it right still won't start the game.

GTAFreak32
  • GTAFreak32

    KiNg Of AlL KiNgZ!!!

  • Members
  • Joined: 26 Apr 2010

#7

Posted 26 April 2010 - 01:11 AM

have the same problem either...

cooldude007
  • cooldude007

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 May 2010

#8

Posted 25 May 2010 - 01:05 PM

it doesnt wrks

abhi14ful
  • abhi14ful

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 31 Jan 2010

#9

Posted 08 June 2010 - 04:48 AM

but guys when i start my game after installing enb mod ..an box pops - up that asks to install atleast direct x 9 but i already have it

StickShift
  • StickShift

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 Jul 2010

#10

Posted 27 July 2010 - 09:37 AM

I have the same problem, gtasa not starting and a message saying that a D3D9_26.dll file is missing (followed by the DirectX messagebox).
What I do know is that it seems to be the D3D9.dll that is causing the problem. Is there a way to activate the mod without the file?

I just really want shiny cars in San Andreas!

fastman92
  • fastman92

    фастман92 | ف

  • Members
  • Joined: 28 Jul 2009
  • None
  • Contribution Award [Mods]

#11

Posted 07 August 2010 - 09:00 PM

Find and download d3d9_26.dll, exract to your GTA SA directory. After Enbseries will require still one last DLL od Directx, that you have to poot in GTA SA dir. It's tested.

gtaiv222
  • gtaiv222

    san andreas forever

  • Members
  • Joined: 03 Apr 2011

#12

Posted 02 May 2011 - 10:33 PM

f*ckin peice of sh*t doesent work your need a good pc like intel core 2 duo or higher i guess amd athlon x2 is k and amd that is x2 is fine i dunno i played it on my cousin pc is intel core 2 duo and works fine

Stryfaar
  • Stryfaar

    #BlameGramps

  • Members
  • Joined: 08 Feb 2011
  • Philippines

#13

Posted 03 May 2011 - 12:59 AM

gtaiv222, you just bumped an old topic that is almost 1 year old..

Killersnake
  • Killersnake

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 02 Nov 2010
  • None

#14

Posted 05 May 2011 - 06:03 AM

QUOTE (gtaiv222 @ May 2 2011, 22:33)
f*ckin peice of sh*t doesent work your need a good pc like intel core 2 duo or higher i guess amd athlon x2 is k and amd that is x2 is fine i dunno i played it on my cousin pc is intel core 2 duo and works fine

Lol enb need a card DX9 and up for as for CPU power that could help also. Since im using a single core CPU with a overclocked 8400 GS enb works fine. FYI no need bump a year topic...

WhyDoIHaveToLogin
  • WhyDoIHaveToLogin

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 03 Aug 2011

#15

Posted 19 August 2011 - 10:32 PM

i know im bumping an old topic but i have a serious problem....when i download enb series v.081 for SA i extract the files to the directory but when i open gta sa it doesnt open up...other versions of enb series work fine for me but v.081 looks so freaking shinyyyy dontgetit.gif

TheNathanNS
  • TheNathanNS

    GTA V: San Andreas.

  • Members
  • Joined: 30 Apr 2011

#16

Posted 20 August 2011 - 05:37 PM

I am not 100% sure on this but i think ENB doesn't work on XP, or Vista. I have ENB on my Uncle's laptop and it works there (he has Windows 7) and on my PC at home it never loads and i have XP.
Also it is not necessary to bump this topic if you need help please open your own topic.

Love2Drift
  • Love2Drift

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 18 Jul 2011

#17

Posted 23 August 2011 - 05:10 AM

I have an acient ass HP Pavilion and ENB works fine...well it works..gives me a sh*t load of lag with modded cars but..there should be something you did wrong.

ariqr
  • ariqr

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 07 Dec 2010

#18

Posted 28 December 2012 - 08:29 AM

If you want shiny cars, just use SAGFX 0.3




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users