Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Stripped MAIN.SCM

10 replies to this topic
Rapier
  • Rapier

    Retired scripter

  • Members
  • Joined: 14 Aug 2005

#1

Posted 12 June 2008 - 09:39 PM Edited by Rapier, 26 July 2008 - 06:26 PM.

STRIPPED MAIN.SCM by Rapier

I apologize if there is already a topic with this theme, I just want to help! blush.gif

Here is a perfect stripped MAIN.SCM to you test your scripts (Sanny Builder syntax), you will spawn in a random location.
CODE
DEFINE OBJECTS 1
DEFINE OBJECT (noname)                

DEFINE MISSIONS 0

DEFINE EXTERNAL_SCRIPTS -1

DEFINE UNKNOWN_EMPTY_SEGMENT 0

DEFINE UNKNOWN_THREADS_MEMORY 0

//-------------MAIN---------------
thread 'MAIN'
fade 0 0
042C: set_total_missions_to 0
030D: set_max_progress 0
01F0: set_max_wanted_level_to 2
set_wb_check_to 0
set_weather 0
01B7: release_weather
0209: 0@ = random_int_in_ranges 0 24
00C0: set_current_time_hours_to 0@ minutes_to 0
0208: 0@ = random_float_in_ranges -3000.0 3000.0
0208: 1@ = random_float_in_ranges -3000.0 3000.0
2@ = -100.0
04E4: unknown_refresh_game_renderer_at 0@ 1@
Camera.SetAtPos(0@, 1@, 2@)
$PLAYER_CHAR = Player.Create(#NULL, 0@, 1@, 2@)
$PLAYER_ACTOR = Actor.EmulateFromPlayer($PLAYER_CHAR)
07AF: $PLAYER_GROUP = player $PLAYER_CHAR group
0180: set_on_mission_flag_to $ONMISSION // Note: your missions have to use the variable defined here
$DEFAULT_WAIT_TIME = 250
Player.SetClothes($PLAYER_CHAR, "BBALLJACKRSTAR", "BBJACK", Torso)
Player.SetClothes($PLAYER_CHAR, "PLAYER_FACE", "HEAD", Head)
Player.SetClothes($PLAYER_CHAR, "JEANSDENIM", "JEANS", Legs)
Player.SetClothes($PLAYER_CHAR, "SNEAKERBINCBLK", "SNEAKER", Shoes)
Player.Build($PLAYER_CHAR)
0629: change_integer_stat 181 to 4

// PUT YOUR CREATE_THREAD COMMANDS HERE!!!

wait 1000
Player.CanMove($PLAYER_CHAR) = True
03E6: remove_text_box
fade 1 2500

:MAIN_299
wait $DEFAULT_WAIT_TIME
077E: get_active_interior_to $ACTIVE_INTERIOR
0652: $STAT_UNLOCKED_CITIES_NUMBER = integer_stat 181
07D0: $WEEKDAY = weekday
09FB: $CURRENT_LANGUAGE = current_language
0842: $CURRENT_TOWN_NUMBER = player $PLAYER_CHAR town_number
01BD: $CURRENT_TIME_IN_MS = current_time_in_ms
if or
  Player.Wasted($PLAYER_CHAR)
0741:   actor $PLAYER_ACTOR busted
jf @MAIN_299
04C4: store_coords_to 1@ 2@ 3@ from_actor $PLAYER_ACTOR with_offset 0.0 0.0 0.0
0208: 0@ = random_float_in_ranges 0.0 360.0
016C: restart_if_wasted_at 1@ 2@ 3@ angle 0@ town_number 0
016D: restart_if_busted_at 1@ 2@ 3@ angle 0@ town_number 0

:MAIN_437
wait $DEFAULT_WAIT_TIME
if and
  not Player.Wasted($PLAYER_CHAR)
8741:   not actor $PLAYER_ACTOR busted
jf @MAIN_437
jump @MAIN_299

// PUT YOUR THREADS HERE!!!


If anyone has any suggestions post here!

cj360
  • cj360

  • Members
  • Joined: 19 Sep 2007

#2

Posted 10 November 2008 - 01:10 PM

In that stripped ver. are all the towns unlocked? I don't know which line locks them or unlocks them blush.gif

coin-god
  • coin-god

    High Roller

  • $outh $ide Hoodz
  • Joined: 18 Mar 2007

#3

Posted 10 November 2008 - 05:25 PM

QUOTE (cj360 @ Nov 10 2008, 10:10)
In that stripped ver. are all the towns unlocked? I don't know which line locks them or unlocks them blush.gif

Yes they are.

CODE
0629: change_integer_stat 181 to 4

ZAZ
  • ZAZ

    Kernlochbohrer

  • Members
  • Joined: 10 Jan 2005
  • European-Union

#4

Posted 10 November 2008 - 05:26 PM

QUOTE (cj360 @ Nov 10 2008, 13:10)
In that stripped ver. are all the towns unlocked? I don't know which line locks them or unlocks them blush.gif

its
0629: change_integer_stat 181 to 4

same time blush.gif

Matheus Reis
  • Matheus Reis

    Only other GTA Fan

  • Members
  • Joined: 01 May 2010

#5

Posted 02 August 2010 - 11:04 PM

How to change CJ's hair?

spaceeinstein
  • spaceeinstein

    巧克力

  • Members
  • Joined: 17 Jul 2003
  • None

#6

Posted 02 August 2010 - 11:19 PM

In what way is that perfect?

sportcrazy60
  • sportcrazy60

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 05 Jul 2008

#7

Posted 03 August 2010 - 08:10 AM

maybe so that from the start, you can create new missions that for example start in LV/or other(modded) area, go to the equivalent of Sf and so on...

james227uk
  • james227uk

    One Spartan Army

  • Andolini Mafia Family
  • Joined: 05 Feb 2008

#8

Posted 03 August 2010 - 08:40 AM

Sanny builder already includes a stripped SCM

sportcrazy60
  • sportcrazy60

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 05 Jul 2008

#9

Posted 03 August 2010 - 08:41 AM

I aint a modder, i just like using CLEO for gta3. and reading spme gta sa scm topics. i didnt know that

james227uk
  • james227uk

    One Spartan Army

  • Andolini Mafia Family
  • Joined: 05 Feb 2008

#10

Posted 03 August 2010 - 09:58 AM

I aint talking to you in general, I was talking to Rapier, since his Stripped SCM looks like it does the same thing as Sanny Builder's inbuilt one, but with random spawning

Offtopic: Your sig doesn't work. My ISP is Virgin Media, not Telewest Broadband

sportcrazy60
  • sportcrazy60

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 05 Jul 2008

#11

Posted 03 August 2010 - 10:03 AM

QUOTE (james227uk @ Aug 3 2010, 12:58)
I aint talking to you in general, I was talking to Rapier, since his Stripped SCM looks like it does the same thing as Sanny Builder's inbuilt one, but with random spawning

Offtopic: Your sig doesn't work. My ISP is Virgin Media, not Telewest Broadband

its srite fron danasoft.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users