Quantcast

Jump to content

» «
Photo

All [PC] Game Missions Save Files

133 replies to this topic
Міro
  • Міro

    Time Killa™

  • Zaibatsu
  • Joined: 26 Nov 2009
  • None
  • GTANet Contribution Award [Newbie Guide]
    Most Improved 2010

#91

Posted 09 April 2012 - 07:05 PM

Are you sure you've put it in the right place? If you're on XP, it should be here: C:\Documents and Settings\<username>\My Documents\GTA San Andreas User Files. If it still doesn't work, try requesting a Save N' Play and somebody will help you pass the mission, by uploading your save here. Be sure to check the Mission Help Rules & F.A.Q. topic. icon14.gif

lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2006
  • None
  • Contribution Award [San Andreas]

#92

Posted 09 April 2012 - 07:08 PM Edited by lil weasel, 09 April 2012 - 07:11 PM.

He has a MAC.

We only have 2 acknowledged players on MAC.

markusizr
  • markusizr

    :D

  • Members
  • Joined: 04 Nov 2011

#93

Posted 17 April 2012 - 01:15 PM

why that tool doesnt work for me why

Міro
  • Міro

    Time Killa™

  • Zaibatsu
  • Joined: 26 Nov 2009
  • None
  • GTANet Contribution Award [Newbie Guide]
    Most Improved 2010

#94

Posted 17 April 2012 - 01:32 PM

What tool are you talking about?
If you mean the save files, you have to find out the version of your game. V1 or V2. Then, go to the first post of this topic, download the save file for your game (V1 or V2) and, if you're on Windows XP, go here and place your save: C:\Documents and Settings\<username>\My Documents\GTA San Andreas User Files. icon14.gif

CrazyRaisin
  • CrazyRaisin

    Consoles suck, yeah I be hatin, problem?

  • Members
  • Joined: 20 Aug 2012

#95

Posted 23 August 2012 - 08:14 PM

Is it possible to use these saves with V3 steam?

Міro
  • Міro

    Time Killa™

  • Zaibatsu
  • Joined: 26 Nov 2009
  • None
  • GTANet Contribution Award [Newbie Guide]
    Most Improved 2010

#96

Posted 23 August 2012 - 08:16 PM

Yeah, V2 save files work with V3. Check the 2nd table for the V2 save games.

CrazyRaisin
  • CrazyRaisin

    Consoles suck, yeah I be hatin, problem?

  • Members
  • Joined: 20 Aug 2012

#97

Posted 23 August 2012 - 08:22 PM

QUOTE (miromiro @ Thursday, Aug 23 2012, 20:16)
Yeah, V2 save files work with V3. Check the 2nd table for the V2 save games.

Thanks monocle.gif

MJ 31
  • MJ 31

    Dat sh*t Crayy

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2012

#98

Posted 15 September 2012 - 08:06 AM

Hey guys!
When i try to open with WinRar, It says 'the archive is either in an unknown format or damaged?

Shiva.
  • Shiva.

    Formerly shiva s

  • Members
  • Joined: 19 Nov 2011

#99

Posted 15 September 2012 - 08:09 AM

QUOTE (MJ 31 @ Saturday, Sep 15 2012, 08:06)
Hey guys!
When i try to open with WinRar, It says 'the archive is either in an unknown format or damaged?

It means that the archive file is broken. Did you download it fully?

MJ 31
  • MJ 31

    Dat sh*t Crayy

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2012

#100

Posted 15 September 2012 - 08:13 AM

What'd you mean by download fully? I just clicked the download through google chrome, Opened it, and it came up with the error?

Thanks

Міro
  • Міro

    Time Killa™

  • Zaibatsu
  • Joined: 26 Nov 2009
  • None
  • GTANet Contribution Award [Newbie Guide]
    Most Improved 2010

#101

Posted 15 September 2012 - 08:38 AM

Might it be because they're .ZIP files? Either way, tell me which save game you need, and I'll re-upload it for you at gtasnp.com

MJ 31
  • MJ 31

    Dat sh*t Crayy

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2012

#102

Posted 15 September 2012 - 08:48 AM

'Farewell My love' V1,
Thanks! smile.gif

Міro
  • Міro

    Time Killa™

  • Zaibatsu
  • Joined: 26 Nov 2009
  • None
  • GTANet Contribution Award [Newbie Guide]
    Most Improved 2010

#103

Posted 15 September 2012 - 09:00 AM

Hmm, are you sure? V1 save files are not uploaded in .ZIP files, but V2. Either way, here you have them, V1 & V2. smile.gif

MJ 31
  • MJ 31

    Dat sh*t Crayy

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2012

#104

Posted 15 September 2012 - 09:15 AM

Same error :L

Міro
  • Міro

    Time Killa™

  • Zaibatsu
  • Joined: 26 Nov 2009
  • None
  • GTANet Contribution Award [Newbie Guide]
    Most Improved 2010

#105

Posted 15 September 2012 - 09:21 AM

Okay, I re-packed the save game in a WinRAR file and uploaded it. One more try, does this work?

MJ 31
  • MJ 31

    Dat sh*t Crayy

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2012

#106

Posted 15 September 2012 - 10:27 AM

Thanks you! Worked great! smile.gif
cookie.gif cookie.gif cookie.gif cookie.gif

CCPD
  • CCPD

    Boss

  • Members
  • Joined: 01 May 2006
  • None

#107

Posted 15 September 2012 - 10:30 AM

I just downloaded and unzipped/rared both V1 and V2 saves without any errors. You must have been doing something wrong.

Міro
  • Міro

    Time Killa™

  • Zaibatsu
  • Joined: 26 Nov 2009
  • None
  • GTANet Contribution Award [Newbie Guide]
    Most Improved 2010

#108

Posted 15 September 2012 - 10:41 AM

Most probably he doesn't have WinZip or 7-Zip installed but only WinRAR, hence only that worked for him when I re-packed the save file and re-uploaded it.

CCPD
  • CCPD

    Boss

  • Members
  • Joined: 01 May 2006
  • None

#109

Posted 15 September 2012 - 10:51 AM

I used WinRAR, no problems. My guess, corruption while downloading or using limited archiver software. I was worried links got f*cked, since they are old. Glad they're not.

roxxcm
  • roxxcm

    GIGABYTE

  • Members
  • Joined: 19 Dec 2012

#110

Posted 19 December 2012 - 05:45 PM

Okayy, this thread really help me out. I need save game for mission SUPPLY LINES
can anyone help me out of this smile.gif

lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2006
  • None
  • Contribution Award [San Andreas]

#111

Posted 19 December 2012 - 05:52 PM

You look at the lists on the First Page and select the Mission to download.
#60 Version 1.
#34 Version 2 & 3.

OR you post your Game Save Topic in the 'Mission Help'

ThatSpecialSomeone
  • ThatSpecialSomeone

  • Members
  • Joined: 14 Mar 2012
  • Slovakia

#112

Posted 19 December 2012 - 05:56 PM

QUOTE (lil weasel @ Wednesday, Dec 19 2012, 17:52)
OR you post your Game Save Topic in the 'Mission Help'

Always do this it's better than using savefile of someone else. These files are only useful when you lost your own. smile.gif

CCPD
  • CCPD

    Boss

  • Members
  • Joined: 01 May 2006
  • None

#113

Posted 19 December 2012 - 07:18 PM

QUOTE (0909090 @ Wednesday, Dec 19 2012, 18:56)
QUOTE (lil weasel @ Wednesday, Dec 19 2012, 17:52)
OR you post your Game Save Topic in the 'Mission Help'

Always do this it's better than using savefile of someone else. These files are only useful when you lost your own. smile.gif

Not always. All these missions were complete using the ultimate game starter save, which means that all side missions and mini games are already done even before you start the story line. Not many people are fans of collecting oysters or taking pictures all over San Andreas. So in many ways these saves are improvements on most of the files others have. Things like cars in garages or style of the player can easily be changed to your desire.

Tathouen
  • Tathouen

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 19 Dec 2012

#114

Posted 22 December 2012 - 01:58 AM Edited by Tathouen, 22 December 2012 - 02:00 AM.

Nite's made a save game 100% you have all the clothes from all the stores and MP5, Satchel Charge, M4, and Combat Shotgun at The Four Dragons Casino in Las Venturas.Sniper Rifle, Grenades, Shotgun, and Micro-SMG at CJ's Garage in San Fierro.Tec-9, AK-47, Sawn-off Shotgun, and Molotov Cocktails at CJ's house in Ganton

DOWNLOAD LINK:http://files.gtagaming.com/sanandreas/mods/7/ultimatesave.zip
WARNING V1 SAVE FILE ONLY,SORRY FOR THE PEOPLE WHO HAVE V2

Shoumic
  • Shoumic

  • The Yardies
  • Joined: 09 Jul 2012
  • None
  • Best Signature 2013
    Best Signature 2012

#115

Posted 22 December 2012 - 07:30 AM

QUOTE (Tathouen @ Saturday, Dec 22 2012, 07:58)
Nite's made a save game 100% you have all the clothes from all the stores and MP5, Satchel Charge, M4, and Combat Shotgun at The Four Dragons Casino in Las Venturas.Sniper Rifle, Grenades, Shotgun, and Micro-SMG at CJ's Garage in San Fierro.Tec-9, AK-47, Sawn-off Shotgun, and Molotov Cocktails at CJ's house in Ganton

DOWNLOAD LINK:http://files.gtagaming.com/sanandreas/mods/7/ultimatesave.zip
WARNING V1 SAVE FILE ONLY,SORRY FOR THE PEOPLE WHO HAVE V2

No worries, finding 100% saves really are'nt that hard. There are just so many places to find them, even for V2 players who can just use the chain game save. + In the CG save we have an armoury, so the weopons in the four dragons, doherty garage and CJ's kitchen can be considered 'cute', the armoury has every weopon you can imagine in the game. Even the Heavy weopons cache which includes the Heat seeking rockets, RPG's, Miniguns and the Flamethrower icon14.gif .

j_hay_24
  • j_hay_24

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Mar 2013

#116

Posted 02 March 2013 - 01:46 AM

ok i have san andreas on a mac, where do i put these files? because when i go under documents there is so san andreas folder. when i go to the san andreas game and show contents i am not seeing a folder. ny ideas??

lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2006
  • None
  • Contribution Award [San Andreas]

#117

Posted 02 March 2013 - 01:59 AM

Did you save a game from your play?
If you did, did you search for *.b (star dot bee)?

j_hay_24
  • j_hay_24

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Mar 2013

#118

Posted 02 March 2013 - 02:15 AM

yes and nothing comes up. i dont know if it makes any difference but i purchased san andreas through the apple app store.

j_hay_24
  • j_hay_24

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Mar 2013

#119

Posted 02 March 2013 - 02:26 AM

do i need a mod to make them work

ThatSpecialSomeone
  • ThatSpecialSomeone

  • Members
  • Joined: 14 Mar 2012
  • Slovakia

#120

Posted 02 March 2013 - 09:46 AM

No you don't need any mods. But if you want to play V2 save and you have version 1 you need to have V2 scripts. Same goes for playing V1 saves when you have V2.




8 user(s) are reading this topic

0 members, 8 guests, 0 anonymous users