Quantcast

Jump to content

» «
Photo

How to install and use cleo3

10 replies to this topic
Masterglitcher
  • Masterglitcher

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 28 Apr 2008

#1

Posted 10 June 2008 - 04:19 PM Edited by Masterglitcher, 14 June 2008 - 02:43 AM.

Hello I am new to this forum
I ask them as you install and use the cleo3
because every time I've done have not worked confused.gif

Thanks for your help.

Cya. colgate.gif



Update

Hello and solved my problem
only had to change my gta.exe
I found the forum seemed
anyway thanks for the help

Eeshan
  • Eeshan

    Old timer.

  • Members
  • Joined: 18 Oct 2007
  • Bangladesh

#2

Posted 11 June 2008 - 05:43 PM

u need to rename the format of the file to .cleo and paste them in the root Cleo folder in the SA directory,.

cj360
  • cj360

  • Members
  • Joined: 19 Sep 2007

#3

Posted 15 July 2008 - 06:45 PM

Where do you put the Cleo.asi file?

lamlamguy
  • lamlamguy

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 May 2008

#4

Posted 16 July 2008 - 10:56 AM

The best way to install it is to use Sanny Builder. First Delete your previous installation of cleo [Just incase you've installed it wrong] then download and install sanny builder, locate your GTA San Andreas directory, then click on the red button on the bottom right corner or Sanny Builder. When the button turn green, then you've installed cleo.

A good place to download cleo mods is here. This website was originally in japanese but I've already used google to translate it for you. colgate.gif

To install cleo mod/scripts drag the necessary files such as files with the extension ".cs" to GTA Game directory [Where your GTA exe file is]\Cleo. But some cleo files require you to add different files in various places. So just be sure to read the "ReadMe" file that should come with the cleo script/mod. Hope this helps! wink.gif

cj360
  • cj360

  • Members
  • Joined: 19 Sep 2007

#5

Posted 17 July 2008 - 09:24 PM

Thx but now the game randomly crashes I'v installed a number of car mods with SAMI could that be why? dontgetit.gif

lamlamguy
  • lamlamguy

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 May 2008

#6

Posted 18 July 2008 - 04:31 AM

I'm not sure but it's possible the cars are causing the random crashes. Try uninstalling your cars and play the game again. If it doesn't crash then it must be the cars. If that doesn't work then idk the problem. confused.gif Maybe you put some bad cleo scripts? Could you tell me what cleo mods you've installed?

cj360
  • cj360

  • Members
  • Joined: 19 Sep 2007

#7

Posted 18 July 2008 - 02:02 PM

hereI have the train man gravity gun laser script the yeti mod x-files mod master spark and anti matiral rifle I got most of them except the yeit and x-flies mod those can be found here.

lamlamguy
  • lamlamguy

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 May 2008

#8

Posted 19 July 2008 - 11:27 AM

QUOTE (cj360 @ Jul 18 2008, 14:02)
hereI have the train man gravity gun laser script the yeti mod x-files mod master spark and anti matiral rifle I got most of them except the yeit and x-flies mod those can be found here.

Have you tried uninstalling the cars? Because I have downloaded alot of those cleo files as well and they seem to work perfectly for me. confused.gif

cj360
  • cj360

  • Members
  • Joined: 19 Sep 2007

#9

Posted 28 July 2008 - 01:08 AM Edited by cj360, 06 November 2008 - 08:02 PM.

Thx it was SAMI as it screwed up when installing car mods. GGMM works much better smile.gif Thx for your help.

PWNDlrc
  • PWNDlrc

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 14 Feb 2010

#10

Posted 14 February 2010 - 01:19 PM Edited by PWNDlrc, 14 February 2010 - 02:02 PM.

Its not worked, I've done everything, I even put my the original C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas <--- folder back instead of my modded one. I have downloaded the Matrix/parkour front flip mod (http://www.gtaforums...howtopic=358440) and put the .cs files (2 of them) in my C:\Program Files\rockstar Games\GTA San Andreas\cleo Folder. And when I double click GTA San Andreas on my Desktop it starts to load but before it gets on

"gta_sa.exe has encountered a problem and has to close"
Send Error Report thing.. Press don't send..
DONE EVERYTHING YOU SAID PLOX HELP sad.gif

Deji
  • Deji

    Coding like a Rockstar!

  • Feroci Racing
  • Joined: 24 Dec 2007
  • None

#11

Posted 14 February 2010 - 05:49 PM

http://lmgtfy.com/?q=define%3Aplox

Heh..




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users