Quantcast

Jump to content

» «
Photo

I've been recently...

11 replies to this topic
31st Funk
  • 31st Funk

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 11 Feb 2008

#1

Posted 30 April 2008 - 12:05 AM

In GameTrailers.com Forums and it's swarming with threads about the game (GTA IV) freezing one the PS3, specially on the 60 GB one. Now, has this happened to you? Will Rockstar launch a patch to fix this? Thanks for the concern.

Zinspawn
  • Zinspawn

    Punk-ass Bitch

  • Members
  • Joined: 30 Mar 2008

#2

Posted 30 April 2008 - 12:06 AM

No it hasn't happened to me (80GB FTW) and they are working on a patch for it. They also said it's happening with Xbox 360's and that's why it's got them so stumped. But yeah, 80GB seems immune to freezes.

MalR
  • MalR

    Vag gremlin

  • Members
  • Joined: 22 Aug 2007

#3

Posted 30 April 2008 - 12:08 AM

QUOTE (Zinspawn @ Apr 30 2008, 00:06)
No it hasn't happened to me (80GB FTW) and they are working on a patch for it. They also said it's happening with Xbox 360's and that's why it's got them so stumped. But yeah, 80GB seems immune to freezes.

My 40GB hasn't frozen yet and I've been playin for a few hours.

xpainx
  • xpainx

    Snitch

  • Members
  • Joined: 21 Jan 2008

#4

Posted 30 April 2008 - 12:10 AM

Iv been playing all day it hasent on my 360 thats odd

31st Funk
  • 31st Funk

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 11 Feb 2008

#5

Posted 30 April 2008 - 12:11 AM

Well, nice to know they are making a patch, but what could be the problem?

Zinspawn
  • Zinspawn

    Punk-ass Bitch

  • Members
  • Joined: 30 Mar 2008

#6

Posted 30 April 2008 - 12:14 AM

QUOTE (31st Funk @ Apr 30 2008, 00:11)
Well, nice to know they are making a patch, but what could be the problem?

Apparently it's the local data that the game installs onto your drive when you first start the game. It may be corrupt and cause lock ups. Mainly solutions that have been posted suggest you delete this and reinstall it. This will not remove your save games. (PS3 users only, maybe.)

.Up&Coming.
  • .Up&Coming.

    PanzIV

  • BUSTED!
  • Joined: 23 Jul 2007

#7

Posted 30 April 2008 - 12:16 AM Edited by .Up&Coming., 30 April 2008 - 02:52 AM.

Mine's fine (40G).

Edit: Nevermind, I got a 3-second freeze not too long ago.

xpainx
  • xpainx

    Snitch

  • Members
  • Joined: 21 Jan 2008

#8

Posted 30 April 2008 - 12:21 AM

is it just the ps3?

Zinspawn
  • Zinspawn

    Punk-ass Bitch

  • Members
  • Joined: 30 Mar 2008

#9

Posted 30 April 2008 - 12:27 AM

http://www.psu.com/R...a0003504-p0.php

ObsessedWithGTA4
  • ObsessedWithGTA4

    Thug

  • Members
  • Joined: 11 Apr 2008

#10

Posted 30 April 2008 - 02:49 AM

Played 12 hours straight non stop on 60gig (not a launch edition) and didn't have any freeze until I used a cheat code sad.gif

josh995
  • josh995

    Mack Pimp

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2007

#11

Posted 30 April 2008 - 03:11 AM

I got the game at 11 am this morning, and it's 10 pm. So, I've been playing for 11 hours and I haven't had mine freeze at all.

But, I do have an 80GB, guess that's why.

i.v
  • i.v

    One Man Army

  • Members
  • Joined: 12 Oct 2007

#12

Posted 30 April 2008 - 03:13 AM

QUOTE (MalR @ Apr 29 2008, 18:08)
QUOTE (Zinspawn @ Apr 30 2008, 00:06)
No it hasn't happened to me (80GB FTW) and they are working on a patch for it. They also said it's happening with Xbox 360's and that's why it's got them so stumped. But yeah, 80GB seems immune to freezes.

My 40GB hasn't frozen yet and I've been playin for a few hours.

same here 40gb ftw!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users