Quantcast

Jump to content

» «
Photo

new tv commercial in ireland

308 replies to this topic
Devils Son
  • Devils Son

    Hustler

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2007

#61

Posted 15 April 2008 - 10:13 PM

QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:11)
QUOTE (Devils Son @ Apr 15 2008, 22:08)
QUOTE (LongDarkBlues @ Apr 15 2008, 22:04)
A little off topic - 30 days after GTA4 comes out I'm moving from the US to Dublin - is there a place there I can get a UK power brick for my 360 for less than 50 Euros? It seems absurd to spend that much when I could just buy a new 360 when I get over there. Also, is there a good broadband company for playing on Xbox Live? I've been researching it but a lot of broadband providers seem to have download/upload limits that would be terrible for gaming. Thanks!

virgin media 10meg broadband no limits.
i used to have it and its quality. i get my broadband free now, through an orange phone contract and thats quality aswell.

i'm from england but i'm sure ireland has the same deals.

There IS no Virgin broadband in Ireland or Orange for that matter and Dublin is is NOT part of the UK .Try Smart broadband and ebay.ie for the power supply.

i know dublin isn't part of the uk you tit read the rest of my post.

Amilo
  • Amilo

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 01 Apr 2008

#62

Posted 15 April 2008 - 10:15 PM

QUOTE (Devils Son @ Apr 15 2008, 22:13)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:11)
QUOTE (Devils Son @ Apr 15 2008, 22:08)
QUOTE (LongDarkBlues @ Apr 15 2008, 22:04)
A little off topic - 30 days after GTA4 comes out I'm moving from the US to Dublin - is there a place there I can get a UK power brick for my 360 for less than 50 Euros? It seems absurd to spend that much when I could just buy a new 360 when I get over there. Also, is there a good broadband company for playing on Xbox Live? I've been researching it but a lot of broadband providers seem to have download/upload limits that would be terrible for gaming. Thanks!

virgin media 10meg broadband no limits.
i used to have it and its quality. i get my broadband free now, through an orange phone contract and thats quality aswell.

i'm from england but i'm sure ireland has the same deals.

There IS no Virgin broadband in Ireland or Orange for that matter and Dublin is is NOT part of the UK .Try Smart broadband and ebay.ie for the power supply.

i know dublin isn't part of the uk you tit read the rest of my post.

I was refering to the poster asking about a UK power brick knobhead.Ireland isnt part of the UK so its not a Uk power brick when it works in other countries.

mike752
  • mike752

    ...

  • Members
  • Joined: 06 Apr 2008

#63

Posted 15 April 2008 - 10:15 PM

QUOTE (rollingstoner @ Apr 15 2008, 21:49)
This is probably the same as the new trailer that we are meant get on Thursday through the new PSN store.

We're supposed to get a new GTA IV Trailer from the PSN Store on Thursday?

Devils Son
  • Devils Son

    Hustler

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2007

#64

Posted 15 April 2008 - 10:17 PM

QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:15)
QUOTE (Devils Son @ Apr 15 2008, 22:13)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:11)
QUOTE (Devils Son @ Apr 15 2008, 22:08)
QUOTE (LongDarkBlues @ Apr 15 2008, 22:04)
A little off topic - 30 days after GTA4 comes out I'm moving from the US to Dublin - is there a place there I can get a UK power brick for my 360 for less than 50 Euros? It seems absurd to spend that much when I could just buy a new 360 when I get over there. Also, is there a good broadband company for playing on Xbox Live? I've been researching it but a lot of broadband providers seem to have download/upload limits that would be terrible for gaming. Thanks!

virgin media 10meg broadband no limits.
i used to have it and its quality. i get my broadband free now, through an orange phone contract and thats quality aswell.

i'm from england but i'm sure ireland has the same deals.

There IS no Virgin broadband in Ireland or Orange for that matter and Dublin is is NOT part of the UK .Try Smart broadband and ebay.ie for the power supply.

i know dublin isn't part of the uk you tit read the rest of my post.

I was refering to the poster asking about a UK power brick knobhead.Ireland isnt part of the UK so its not a Uk power brick when it works in other countries.

you should learn to use paragraphs then.

Amilo
  • Amilo

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 01 Apr 2008

#65

Posted 15 April 2008 - 10:19 PM

QUOTE (Devils Son @ Apr 15 2008, 22:17)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:15)
QUOTE (Devils Son @ Apr 15 2008, 22:13)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:11)
QUOTE (Devils Son @ Apr 15 2008, 22:08)
QUOTE (LongDarkBlues @ Apr 15 2008, 22:04)
A little off topic - 30 days after GTA4 comes out I'm moving from the US to Dublin - is there a place there I can get a UK power brick for my 360 for less than 50 Euros? It seems absurd to spend that much when I could just buy a new 360 when I get over there. Also, is there a good broadband company for playing on Xbox Live? I've been researching it but a lot of broadband providers seem to have download/upload limits that would be terrible for gaming. Thanks!

virgin media 10meg broadband no limits.
i used to have it and its quality. i get my broadband free now, through an orange phone contract and thats quality aswell.

i'm from england but i'm sure ireland has the same deals.

There IS no Virgin broadband in Ireland or Orange for that matter and Dublin is is NOT part of the UK .Try Smart broadband and ebay.ie for the power supply.

i know dublin isn't part of the uk you tit read the rest of my post.

I was refering to the poster asking about a UK power brick knobhead.Ireland isnt part of the UK so its not a Uk power brick when it works in other countries.

you should learn to use paragraphs then.

You should learn to capitalise.England for instance is normally spelt with a capital e.

$tr4nger
  • $tr4nger

    Thug

  • Members
  • Joined: 22 Nov 2007

#66

Posted 15 April 2008 - 10:21 PM

Just saw it.

It's very short but definately new footage. Pity it caught me off guard, as I was too late to record all of it. Only caught it from around the mid point.

LongDarkBlues
  • LongDarkBlues

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 29 Mar 2007

#67

Posted 15 April 2008 - 10:22 PM

Thanks for the info guys - I just called it the UK brick because they are the same plug/voltage and that's how it showed up on all the online stores (at exorbitant prices!)

murgo
  • murgo

    B.C.D Member

  • Members
  • Joined: 22 Mar 2008

#68

Posted 15 April 2008 - 10:22 PM

QUOTE ($tr4nger @ Apr 16 2008, 00:21)
Just saw it.

It's very short but definately new footage. Pity it caught me off guard, as I was too late to record all of it. Only caught it from around the mid point.

omg! hope someone else taped it biggrin.gif

snoopdoggydoyle
  • snoopdoggydoyle

    Rat

  • Members
  • Joined: 09 Feb 2008

#69

Posted 15 April 2008 - 10:23 PM

if anybody was watching channel 6 when family guy just finished just now they would of saw it

Devils Son
  • Devils Son

    Hustler

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2007

#70

Posted 15 April 2008 - 10:23 PM

QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:19)
QUOTE (Devils Son @ Apr 15 2008, 22:17)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:15)
QUOTE (Devils Son @ Apr 15 2008, 22:13)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:11)
QUOTE (Devils Son @ Apr 15 2008, 22:08)
QUOTE (LongDarkBlues @ Apr 15 2008, 22:04)
A little off topic - 30 days after GTA4 comes out I'm moving from the US to Dublin - is there a place there I can get a UK power brick for my 360 for less than 50 Euros? It seems absurd to spend that much when I could just buy a new 360 when I get over there. Also, is there a good broadband company for playing on Xbox Live? I've been researching it but a lot of broadband providers seem to have download/upload limits that would be terrible for gaming. Thanks!

virgin media 10meg broadband no limits.
i used to have it and its quality. i get my broadband free now, through an orange phone contract and thats quality aswell.

i'm from england but i'm sure ireland has the same deals.

There IS no Virgin broadband in Ireland or Orange for that matter and Dublin is is NOT part of the UK .Try Smart broadband and ebay.ie for the power supply.

i know dublin isn't part of the uk you tit read the rest of my post.

I was refering to the poster asking about a UK power brick knobhead.Ireland isnt part of the UK so its not a Uk power brick when it works in other countries.

you should learn to use paragraphs then.

You should learn to capitalise.England for instance is normally spelt with a capital e.

touche!

perrito
  • perrito

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 15 Apr 2008

#71

Posted 15 April 2008 - 10:23 PM

perhaps the same trailer that will be launched by the russian site in 37 mins.

Respect

Amilo
  • Amilo

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 01 Apr 2008

#72

Posted 15 April 2008 - 10:25 PM

QUOTE (Devils Son @ Apr 15 2008, 22:23)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:19)
QUOTE (Devils Son @ Apr 15 2008, 22:17)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:15)
QUOTE (Devils Son @ Apr 15 2008, 22:13)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:11)
QUOTE (Devils Son @ Apr 15 2008, 22:08)
QUOTE (LongDarkBlues @ Apr 15 2008, 22:04)
A little off topic - 30 days after GTA4 comes out I'm moving from the US to Dublin - is there a place there I can get a UK power brick for my 360 for less than 50 Euros? It seems absurd to spend that much when I could just buy a new 360 when I get over there. Also, is there a good broadband company for playing on Xbox Live? I've been researching it but a lot of broadband providers seem to have download/upload limits that would be terrible for gaming. Thanks!

virgin media 10meg broadband no limits.
i used to have it and its quality. i get my broadband free now, through an orange phone contract and thats quality aswell.

i'm from england but i'm sure ireland has the same deals.

There IS no Virgin broadband in Ireland or Orange for that matter and Dublin is is NOT part of the UK .Try Smart broadband and ebay.ie for the power supply.

i know dublin isn't part of the uk you tit read the rest of my post.

I was refering to the poster asking about a UK power brick knobhead.Ireland isnt part of the UK so its not a Uk power brick when it works in other countries.

you should learn to use paragraphs then.

You should learn to capitalise.England for instance is normally spelt with a capital e.

touche!

And enjoy the game my English friend! smile.gif


Just turned on channel 6 so it might be on again!

Devils Son
  • Devils Son

    Hustler

  • Members
  • Joined: 28 Aug 2007

#73

Posted 15 April 2008 - 10:26 PM

QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:25)
QUOTE (Devils Son @ Apr 15 2008, 22:23)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:19)
QUOTE (Devils Son @ Apr 15 2008, 22:17)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:15)
QUOTE (Devils Son @ Apr 15 2008, 22:13)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:11)
QUOTE (Devils Son @ Apr 15 2008, 22:08)
QUOTE (LongDarkBlues @ Apr 15 2008, 22:04)
A little off topic - 30 days after GTA4 comes out I'm moving from the US to Dublin - is there a place there I can get a UK power brick for my 360 for less than 50 Euros? It seems absurd to spend that much when I could just buy a new 360 when I get over there. Also, is there a good broadband company for playing on Xbox Live? I've been researching it but a lot of broadband providers seem to have download/upload limits that would be terrible for gaming. Thanks!

virgin media 10meg broadband no limits.
i used to have it and its quality. i get my broadband free now, through an orange phone contract and thats quality aswell.

i'm from england but i'm sure ireland has the same deals.

There IS no Virgin broadband in Ireland or Orange for that matter and Dublin is is NOT part of the UK .Try Smart broadband and ebay.ie for the power supply.

i know dublin isn't part of the uk you tit read the rest of my post.

I was refering to the poster asking about a UK power brick knobhead.Ireland isnt part of the UK so its not a Uk power brick when it works in other countries.

you should learn to use paragraphs then.

You should learn to capitalise.England for instance is normally spelt with a capital e.

touche!

And enjoy the game my English friend! smile.gif

same back at you!

GamerShotgun
  • GamerShotgun

    The main protagonist.

  • Members
  • Joined: 03 Oct 2005

#74

Posted 15 April 2008 - 10:30 PM Edited by MasterK, 15 April 2008 - 10:32 PM.

QUOTE (Devils Son @ Apr 15 2008, 22:26)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:25)
QUOTE (Devils Son @ Apr 15 2008, 22:23)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:19)
QUOTE (Devils Son @ Apr 15 2008, 22:17)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:15)
QUOTE (Devils Son @ Apr 15 2008, 22:13)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:11)
QUOTE (Devils Son @ Apr 15 2008, 22:08)
QUOTE (LongDarkBlues @ Apr 15 2008, 22:04)
A little off topic - 30 days after GTA4 comes out I'm moving from the US to Dublin - is there a place there I can get a UK power brick for my 360 for less than 50 Euros? It seems absurd to spend that much when I could just buy a new 360 when I get over there. Also, is there a good broadband company for playing on Xbox Live? I've been researching it but a lot of broadband providers seem to have download/upload limits that would be terrible for gaming. Thanks!

virgin media 10meg broadband no limits.
i used to have it and its quality. i get my broadband free now, through an orange phone contract and thats quality aswell.

i'm from england but i'm sure ireland has the same deals.

There IS no Virgin broadband in Ireland or Orange for that matter and Dublin is is NOT part of the UK .Try Smart broadband and ebay.ie for the power supply.

i know dublin isn't part of the uk you tit read the rest of my post.

I was refering to the poster asking about a UK power brick knobhead.Ireland isnt part of the UK so its not a Uk power brick when it works in other countries.

you should learn to use paragraphs then.

You should learn to capitalise.England for instance is normally spelt with a capital e.

touche!

And enjoy the game my English friend! smile.gif

same back at you!

Oh yeahz!!! QUOTE PIRAMIIID!!!

BTW, why do you need to quote the post before your post? biggrin.gif

On-Topic: I need to see that advert.. So sad it's only in Ireland.

Amilo
  • Amilo

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 01 Apr 2008

#75

Posted 15 April 2008 - 10:39 PM

Wasn't on Channel 6 that ad break mad.gif

$tr4nger
  • $tr4nger

    Thug

  • Members
  • Joined: 22 Nov 2007

#76

Posted 15 April 2008 - 10:40 PM

QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 23:39)
Wasn't on Channel 6 that ad break mad.gif

Yes it was, it came on just after family guy 20 minutes ago.

snoopdoggydoyle
  • snoopdoggydoyle

    Rat

  • Members
  • Joined: 09 Feb 2008

#77

Posted 15 April 2008 - 10:40 PM

QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:39)
Wasn't on Channel 6 that ad break mad.gif

was mate after family guy finished keep whatching its on all day

Amilo
  • Amilo

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 01 Apr 2008

#78

Posted 15 April 2008 - 10:43 PM

QUOTE (snoopdoggydoyle @ Apr 15 2008, 22:40)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:39)
Wasn't on Channel 6 that ad break mad.gif

was mate after family guy finished keep whatching its on all day

It wasn't.
A programe called Nighty Night is on now and during the break it wasn't on.

$tr4nger
  • $tr4nger

    Thug

  • Members
  • Joined: 22 Nov 2007

#79

Posted 15 April 2008 - 10:44 PM

QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 23:43)
QUOTE (snoopdoggydoyle @ Apr 15 2008, 22:40)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:39)
Wasn't on Channel 6 that ad break mad.gif

was mate after family guy finished keep whatching its on all day

It wasn't.
A programe called Nighty Night is on now and during the break it wasn't on.

Dude I saw it during that break. It was on!

Just stick with the channel and it will probably show again. I know I want to see it again!

Amilo
  • Amilo

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 01 Apr 2008

#80

Posted 15 April 2008 - 10:45 PM

QUOTE ($tr4nger @ Apr 15 2008, 22:44)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 23:43)
QUOTE (snoopdoggydoyle @ Apr 15 2008, 22:40)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:39)
Wasn't on Channel 6 that ad break mad.gif

was mate after family guy finished keep whatching its on all day

It wasn't.
A programe called Nighty Night is on now and during the break it wasn't on.

Dude I saw it during that break. It was on!

Just stick with the channel and it will probably show again. I know I want to see it again!

It wasn't!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
You are thinking about the break just before it started.

snoopdoggydoyle
  • snoopdoggydoyle

    Rat

  • Members
  • Joined: 09 Feb 2008

#81

Posted 15 April 2008 - 10:47 PM

QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:45)
QUOTE ($tr4nger @ Apr 15 2008, 22:44)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 23:43)
QUOTE (snoopdoggydoyle @ Apr 15 2008, 22:40)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:39)
Wasn't on Channel 6 that ad break mad.gif

was mate after family guy finished keep whatching its on all day

It wasn't.
A programe called Nighty Night is on now and during the break it wasn't on.

Dude I saw it during that break. It was on!

Just stick with the channel and it will probably show again. I know I want to see it again!

It wasn't!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
You are thinking about the break just before it started.

two people have just told you it was on its not a conspiracy

$tr4nger
  • $tr4nger

    Thug

  • Members
  • Joined: 22 Nov 2007

#82

Posted 15 April 2008 - 10:47 PM

QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 23:45)
QUOTE ($tr4nger @ Apr 15 2008, 22:44)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 23:43)
QUOTE (snoopdoggydoyle @ Apr 15 2008, 22:40)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:39)
Wasn't on Channel 6 that ad break mad.gif

was mate after family guy finished keep whatching its on all day

It wasn't.
A programe called Nighty Night is on now and during the break it wasn't on.

Dude I saw it during that break. It was on!

Just stick with the channel and it will probably show again. I know I want to see it again!

It wasn't!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
You are thinking about the break just before it started.

Yes that's right, the one after family finished.

Forgive me for not being clear. It did show during that one tough.

Lonely_One
  • Lonely_One

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 08 Jun 2007

#83

Posted 15 April 2008 - 10:48 PM

Well can none of you guys make a video of it? The rest of us would like to see it.

Sir Baralot
  • Sir Baralot

    Never Die Until You Are Dead

  • Members
  • Joined: 07 Apr 2007

#84

Posted 15 April 2008 - 10:48 PM

I missed it! sad.gif

safcftm33
  • safcftm33

    "Perhaps here, things will be different..."

  • Members
  • Joined: 27 Mar 2008

#85

Posted 15 April 2008 - 10:49 PM

Joke:

How many Irishmen does it take to record a video?

Answer:

Quite a lot apparently.

Lonely_One
  • Lonely_One

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 08 Jun 2007

#86

Posted 15 April 2008 - 10:50 PM

Lmao good one.

Amilo
  • Amilo

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 01 Apr 2008

#87

Posted 15 April 2008 - 10:50 PM

QUOTE (snoopdoggydoyle @ Apr 15 2008, 22:47)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:45)
QUOTE ($tr4nger @ Apr 15 2008, 22:44)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 23:43)
QUOTE (snoopdoggydoyle @ Apr 15 2008, 22:40)
QUOTE (Amilo @ Apr 15 2008, 22:39)
Wasn't on Channel 6 that ad break mad.gif

was mate after family guy finished keep whatching its on all day

It wasn't.
A programe called Nighty Night is on now and during the break it wasn't on.

Dude I saw it during that break. It was on!

Just stick with the channel and it will probably show again. I know I want to see it again!

It wasn't!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
You are thinking about the break just before it started.

two people have just told you it was on its not a conspiracy

And I was right. sigh.gif

$tr4nger
  • $tr4nger

    Thug

  • Members
  • Joined: 22 Nov 2007

#88

Posted 15 April 2008 - 10:50 PM

QUOTE (Lonely_One @ Apr 15 2008, 23:48)
Well can none of you guys make a video of it? The rest of us would like to see it.

I caught some of it (very little) with a very bad quality cam. About 20 seconds. Very low quality though.

In fact I missed the start of the ad because I was scrambling for the camera!

Bboighst48
  • Bboighst48

    Street Cat

  • Members
  • Joined: 04 Mar 2005

#89

Posted 15 April 2008 - 10:51 PM

QUOTE ($tr4nger @ Apr 15 2008, 22:50)
QUOTE (Lonely_One @ Apr 15 2008, 23:48)
Well can none of you guys make a video of it? The rest of us would like to see it.

I caught some of it (very little) with a very bad quality cam. About 20 seconds. Very low quality though.

In fact I missed the start of the ad because I was scrambling for the camera!

post the bad quality video... DOOO ITTTTT. lolol

michael92
  • michael92

    God, I ate too many cheeseburgers at Burger Shot

  • Members
  • Joined: 11 Dec 2002

#90

Posted 15 April 2008 - 10:51 PM

This is funny how hard it is to get this footage. Maybe they should've just released this everywhere.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users