Quantcast

Jump to content

» «
Photo

My Joypad dont work

  • This topic is locked This topic is locked
9 replies to this topic
GTALuton
  • GTALuton

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 Feb 2008

#1

Posted 04 February 2008 - 11:07 AM

My Joypad is not workin on Gta San Andreas! It Works Fine on Fifa 08 so know it isnt the joypad. Ive changed the config to joypad, Pressing any button on the joypad does nothin. Please Help!

Girish
  • Girish

  • Moderator
  • Joined: 20 Apr 2006
  • India

#2

Posted 04 February 2008 - 11:38 AM

Try configuring it using San Andreas Advanced Control.

GTALuton
  • GTALuton

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 Feb 2008

#3

Posted 04 February 2008 - 02:42 PM

Thanks but It wont run. I instaled the thing it tells you to in the readme but i keep gettin a mesage sayin it hasnt instaled properly?

lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2006

#4

Posted 05 February 2008 - 04:28 AM Edited by lil weasel, 05 February 2008 - 04:40 AM.

If it's USB then try plugging it into a different USB port(s).

GTALuton
  • GTALuton

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 Feb 2008

#5

Posted 05 February 2008 - 06:11 PM

works now but the controls are wank. wont let me asign the direction buttons in gta not with the advanced control cant get that to work

GTALuton
  • GTALuton

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 Feb 2008

#6

Posted 05 February 2008 - 07:25 PM

I just want the same controls as on the PS2

Girish
  • Girish

  • Moderator
  • Joined: 20 Apr 2006
  • India

#7

Posted 05 February 2008 - 07:32 PM

QUOTE (GTALuton @ Feb 4 2008, 20:12)
Thanks but It wont run. I instaled the thing it tells you to in the readme but i keep gettin a mesage sayin it hasnt instaled properly?

You need to install Visual Basic 6 runtimes from Windows.

GTALuton
  • GTALuton

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 Feb 2008

#8

Posted 05 February 2008 - 09:54 PM

I have still dont work, i click it and it just dont do anything

lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2006

#9

Posted 06 February 2008 - 03:54 PM Edited by lil weasel, 26 August 2012 - 02:15 AM.

QUOTE (GTALuton @ Feb 5 2008, 19:25)
I just want the same controls as on the PS2

Is this what you mean?
Setup USB GAMEPAD (Joystick) = PS2 controls.
Try buttons Before you program them (push each button during game play to see what it does now.)
< BUTTONS on right side of control:>
Button/Trigger
Foot
Vehicle
#1 or X at 9 o’clock
Jump
Brake/Reverse
#4 or Y at Noon
Enter or Exit
Enter or Exit
#3 or B at 3 o’clock
Fire
Fire
#2 or A at 6 o’clock
Sprint
Accelerate
<Front Buttons:>
Button/Trigger
Foot
Vehicle
#5 or Left High
Action
Secondary Fire
#7 or Left Low
Previous Weapon/target
Look Left – Aircraft: left rudder
#6 or Right High
Aim
Handbrake
#8 or Right Low
Next Weapon/Target
Look Right – Aircraft: right rudder
Directional Cross (not programmable)
<< ANALOG STICKS >>
Button/Trigger
Foot
Vehicle
#11 or Left Stick
General Movement
General Movement
#12 or Right Stick
Camera Movement
Camera Movement
#11 or Left Stick (as a button)
Look Behind
Sub Mission (start/cancel)
#12 or Right Stick (as a button)
Crouch
Horn/Siren
#9 & #10 Two small buttons between left Directional and 4 buttons.
Program as you will, I have used them for either radio stations forward/backward OR responses Yes/No
Note: Some of the buttons or combinations of buttons are automatically programmed. For actions.
Such as both bottom front buttons pushed at the same time when in a vehicle will show what’s behind you.
I have two USB gamepads and the button Number/Letter Assignments on them are different. That’s why I listed descriptive locations as well as numbers/letters. Numbers in are for Logitech Dual Action, Letters for the Logitech F510.
Note you may also assign the same button to a different command IF they will be in a different column.

teen3564
  • teen3564

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 18 Jul 2009

#10

Posted 16 October 2009 - 07:36 PM

QUOTE (GTALuton @ Feb 4 2008, 11:07)
My Joypad is not workin on Gta San Andreas!

Did you go to options, Control setup and change configuration to JOYPAD?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users