Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Gta3.img on SA

16 replies to this topic
Aspyre
  • Aspyre

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 20 Jan 2008

#1

Posted 20 January 2008 - 07:01 PM

Hey, I'm new here, and just thought I'd ask a quick (hopefully) question regarding the image file.


I'm running San Andreas on steam, (fully bought, etc etc), and I downloaded a weapon pack that had me change stuff around in the gta3.img file, and I didn't make a backup...I'm trying to not have to download it again, seeing how it took like five hours to download, so I was hoping that someone had a backup of that file that they can upload for me?

Aspyre
  • Aspyre

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 20 Jan 2008

#2

Posted 20 January 2008 - 07:02 PM

(btw I need the original file, because after tooling around with the mine, the game won't start at all!)

Spider-Vice
  • Spider-Vice

    Let's Bounce

  • Zaibatsu
  • Joined: 09 Oct 2006
  • Portugal
  • Contribution Award [GTA V]

#3

Posted 20 January 2008 - 07:03 PM

GTANet isn't a file sharing network.
Please reinstall your game and do backups.

Kainc
  • Kainc

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 03 Jan 2008

#4

Posted 20 January 2008 - 07:03 PM

Which weapons/files this pack included?

OK, see the post before mine biggrin.gif

Aspyre
  • Aspyre

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 20 Jan 2008

#5

Posted 20 January 2008 - 07:08 PM

instead of just giving me the file that would take two seconds...pff.

Spider-Vice
  • Spider-Vice

    Let's Bounce

  • Zaibatsu
  • Joined: 09 Oct 2006
  • Portugal
  • Contribution Award [GTA V]

#6

Posted 20 January 2008 - 07:11 PM

Yeah. Reinstall the game, make backups and install the mod.
Also, do you know at least to install mods?

Aspyre
  • Aspyre

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 20 Jan 2008

#7

Posted 21 January 2008 - 08:42 PM

Well, you make a copy of your image files for backup, (lol.) and then you replace the files in x.img with your new files found in your mod, like replacing sultan.txd with your modified sultan.txd, then rebuild archive?

hellyababy2007
  • hellyababy2007

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 09 Feb 2008

#8

Posted 12 February 2008 - 04:29 AM

my gta.img got messed up. i installed the game back but the img still stays the same. wtf

Brutuz
  • Brutuz

    Otherwise known as Joe.

  • BUSTED!
  • Joined: 15 Nov 2004

#9

Posted 12 February 2008 - 01:05 PM

You'll have to redownload it, its your own fault for not Backing gta3.img up.

Supra4
  • Supra4

    Sniffing nitrous and moving sideways

  • Members
  • Joined: 04 Dec 2006

#10

Posted 12 February 2008 - 01:29 PM

If you intend to mod, ALWAYS make a backup of the ENTIRE San Andreas folder.

All you can do in your case is uninstalling GTA and doing a fresh install.

ryanc-2k7
  • ryanc-2k7

    IV lover

  • Members
  • Joined: 11 Nov 2007

#11

Posted 25 February 2008 - 08:58 PM

Can someone just upload it!

There are 3 people here in need of it!

includin me

I re-installed and it still da same!

Great Saiyaman
  • Great Saiyaman

    Coming Soon...

  • BUSTED!
  • Joined: 13 Feb 2008

#12

Posted 25 February 2008 - 09:03 PM

first, uploading it would take ages, second the steam one isnt moddable so dont try, third BACKUP ive lost alot from not backing up

Supra4
  • Supra4

    Sniffing nitrous and moving sideways

  • Members
  • Joined: 04 Dec 2006

#13

Posted 25 February 2008 - 11:42 PM

QUOTE (ryanc-2k7 @ Feb 25 2008, 21:58)
Can someone just upload it!

You'll probably have a full download from steam in less time than it takes the average pc to zip it and for a server to upload it and then let you download it again. Hell, you could have downloaded the entire game several times already.

derty
  • derty

    My member's custom title is "Solid Snake"

  • BUSTED!
  • Joined: 01 Nov 2007

#14

Posted 25 February 2008 - 11:45 PM Edited by derty, 25 February 2008 - 11:54 PM.

QUOTE (Aspyre @ Jan 20 2008, 14:08)
instead of just giving me the file that would take two seconds...pff.

It would take you two seconds to delete local content and hit install again in steam.

We're not a file sharing network and making back ups is rule number 1 in modding.

You have version 3.0, 2.0 and up is not moddable. You will need some form of Downgrader
Patch or No DVD exe of version 1. That information is free knowledge, but we cannot
and will not provide it to you in public space. Check your PM.

edit: and pay it forward to the other 3 people.

thekingman100
  • thekingman100

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 Jun 2009

#15

Posted 27 July 2009 - 02:29 PM

i was fully deleting the rd d2 mod beacause in sami ii didnt uninstall it i delleted the files and rebliult it but when i go any where near where rd-2d ( forklift was it froze and i have to restart the whole cromputer the wot do i do help!!! sad.gif

sgt.slaughter
  • sgt.slaughter

    Li'l G Loc

  • BUSTED!
  • Joined: 26 Nov 2008

#16

Posted 27 July 2009 - 06:18 PM Edited by sgt.slaughter, 27 July 2009 - 06:21 PM.

QUOTE (Aspyre @ Jan 20 2008, 12:08)
instead of just giving me the file that would take two seconds...pff.

WTF?How would it take two seconds?You would still have to download it which would take longer than two seconds!

EDIT:Sorry,I didn't noticed that this was an old topic that some bumper got back up.

Texture
  • Texture

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 23 Sep 2009

#17

Posted 19 October 2009 - 12:36 PM

QUOTE (hellyababy2007 @ Feb 12 2008, 04:29)
my gta.img got messed up. i installed the game back but the img still stays the same. wtf

OH NO!
Not re-download
Re-Install
Then just set another Directory and it install clean




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users