Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[REL|FINAL] High Quality/HD GTA Cars

7,029 replies to this topic
spartaque12
  • spartaque12

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 11 Feb 2012
  • Ukraine

#7021

Posted A week ago

how 2 fix that?
HFyN862.jpg


RaiL11
  • RaiL11

    Rat

  • Members
  • Joined: 30 May 2009

#7022

Posted A week ago Edited by RaiL11, A week ago.

It's actually not. The same method doesn't crash the game when this mod is not installed. I just make the crash happen faster this way.

You also missed the part where I said that the game crashes anyway at random, during gameplay or often even if you pause once. So essentially this mod appears to make the game completely unstable.

It's not the mod fault, you messed something in files, as you said(?) or maybe you have some incompatible version(Steam for example). No one had this problem here, you can read whole this thread :p .

 

 

You also missed the part where I said that the game crashes anyway at random, during gameplay or often even if you pause once. So essentially this mod appears to make the game completely unstable.

Made 100% with this mod without any random crashes. Used only HQ cars tough not whole mod.

 

I had no crashes too.

 

how 2 fix that

 

Maybe you forgot to replace the line in default.ide?


unopieceo
  • unopieceo

    Turdler Durpden

  • $outh $ide Hoodz
  • Joined: 21 Jun 2005
  • None
  • Contribution Award [Mods]
    Best Vehicle 2012 [HD GTA Cars]

#7023

Posted A week ago

Yes your wheel size is too big for the rhino you need to make them smaller through the IDE. Collision files could be the cause of some crashes I remember the coach collision file was a bit over elaborate

  • ΣΓ likes this

Ian Hunter
  • Ian Hunter

    Erika

  • Members
  • Joined: 26 Dec 2012
  • None

#7024

Posted A week ago

Talking about that, I was wondering because everytime I use the coach, the game always crash

  • ΣΓ likes this

ΣΓ
  • ΣΓ

    Never Settle

  • $outh $ide Hoodz
  • Joined: 26 Nov 2011
  • European-Union

#7025

Posted A week ago

Yes your wheel size is too big for the rhino you need to make them smaller through the IDE. Collision files could be the cause of some crashes I remember the coach collision file was a bit over elaborate

I may just try using the default cols but it might look weird (I think I used to do this and Claude would clip through certain parts of some vehicles).

spartaque12
  • spartaque12

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 11 Feb 2012
  • Ukraine

#7026

Posted A week ago Edited by spartaque12, A week ago.

 

 

how 2 fix that

 

Maybe you forgot to replace the line in default.ide?

 

what kinda line , if i installed car for III on VC ?

i tried 2 change wheel size , didnt helped 

 

Yes your wheel size is too big for the rhino you need to make them smaller through the IDE. Collision files could be the cause of some crashes I remember the coach collision file was a bit over elaborate

what kinda size i tried everything , nothing fit 


AdusPL
  • AdusPL

    obrzygane rzygi

  • Feroci
  • Joined: 06 Jun 2013
  • Poland

#7027

Posted A week ago

BTW, what exactly did you install? Did you also keep the extras from VC? What happens if you spam the escape key 10-20 times? It's a stupid question because you would have noticed a crash by now. My game is extremely unstable but it might be a combination of things perhaps but removing the HD vehicles solves the problem completely.

I used only dffs and txds + VC cars. Maybe try that way or even without the VC cars.


ΣΓ
  • ΣΓ

    Never Settle

  • $outh $ide Hoodz
  • Joined: 26 Nov 2011
  • European-Union

#7028

Posted A week ago

Yep. I distinctly remember doing the same but then I thought about using the collision files and stats from the mod to make the vehicles work as intended. I don't remember experiencing crashes like this initially. I will investigate.

monster875.
  • monster875.

    Li'l G Loc

  • Members
  • Joined: 02 Aug 2010

#7029

Posted A week ago

Hello OP. when you're done with your Savannah, would it be possible to send me the 3d model in an OBJ or MAX file? :) i'd like to make some renders of it. possibly also other cars from you with similar quality


RaiL11
  • RaiL11

    Rat

  • Members
  • Joined: 30 May 2009

#7030

Posted A week ago

 

what kinda line , if i installed car for III on VC ? i tried 2 change wheel size , didnt helped

 

 

 

Dunno, which number was what for, long time i wasn't modding 3 or Vice, so i just don't remember it anymore. You should keep trying modyfing the numbers that are wheels: type(one XXX number if i remember correctly) and size(two numbers XX, and YY, divided by colon(?), if i remember correctly). Search the forum, there is thread somewhere, in which someone made tutorial for modyfing default.ide, there is every number explained.





2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users