Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Official PS3 Topic

9,850 replies to this topic
CJs Sphincter
  • CJs Sphincter

    Rat

  • BUSTED!
  • Joined: 05 Apr 2013

#9661

Posted 10 April 2013 - 08:57 AM

On the bright side I've just 100%ed IV.

rotipuj
  • rotipuj

    That's all I got

  • Members
  • Joined: 02 Aug 2009

#9662

Posted 10 April 2013 - 09:16 AM

QUOTE (CJs Sphincter @ Wednesday, Apr 10 2013, 07:54)
QUOTE (rotipuj @ Wednesday, Apr 10 2013, 07:50)
QUOTE (CJs Sphincter @ Wednesday, Apr 10 2013, 07:34)
That's right, I think my 80GB ps3 is dying. I've had it since 08, it just froze again.

First off, there is an official PS3 thread. And second, I don't think your PS3 is dying. Freezes are quite common. I've had my slim for 7 or 8 months now and it has frozen around 15 times. It still works properly though.

They aren't common for me. IV rarely freezes, infact, I don't think it has done that before.

GTA IV has never frozen on me either, but AC:Brotherhood did, 4 times. But that may be because I bought it used and there were a few scratches on it. The other times my PS3 has frozen is when I am using the browser and I open two or three sites at once.

F4L?
  • F4L?

    Well I'm sorry, Princess.

  • Members
  • Joined: 31 Jan 2010
  • None

#9663

Posted 10 April 2013 - 11:48 AM Edited by Seddo, 10 April 2013 - 11:55 AM.

QUOTE (rotipuj @ Wednesday, Apr 10 2013, 18:50)
QUOTE (CJs Sphincter @ Wednesday, Apr 10 2013, 07:34)
That's right, I think my 80GB ps3 is dying. I've had it since 08, it just froze again.

First off, there is an official PS3 thread. And second, I don't think your PS3 is dying. Freezes are quite common. I've had my slim for 7 or 8 months now and it has frozen around 15 times. It still works properly though.

Hnuh? This is the Official PS3 Topic...Am I missing something?

I merged it - Seddo.

pyramid head
  • pyramid head

    Playa

  • Members
  • Joined: 14 May 2007

#9664

Posted 25 April 2013 - 12:32 PM

This popped up on my PS3 last night "the PS3 system has been disconnected from the media server"

It's the first time i've ever seen it, everything seems to be ok with my PS3 i looked at the network settings on my PS3 a few minutes ago and everything seems to be ok, nothing out of the ordinary there.

Anyone know what causes this to happen?

F4L?
  • F4L?

    Well I'm sorry, Princess.

  • Members
  • Joined: 31 Jan 2010
  • None

#9665

Posted 25 April 2013 - 12:42 PM

QUOTE (pyramid head @ Thursday, Apr 25 2013, 23:32)
This popped up on my PS3 last night "the PS3 system has been disconnected from the media server"

It's the first time i've ever seen it, everything seems to be ok with my PS3 i looked at the network settings on my PS3 a few minutes ago and everything seems to be ok, nothing out of the ordinary there.

Anyone know what causes this to happen?

Okay, it means literally nothing, It happens to me every single time I use my PS3, it's to do with PS3/computer sharing. When it says it's disconnected, it means it has disconnected from windows media player/ the thing in the PS3 that connects to WMP has turned itself off.

Don't even worry about it in the slightest, it's totally and utterly irrelevant unless you're sharing files wirelessly between PC and PS3.

pyramid head
  • pyramid head

    Playa

  • Members
  • Joined: 14 May 2007

#9666

Posted 25 April 2013 - 01:01 PM

QUOTE (finn4life @ Thursday, Apr 25 2013, 12:42)
QUOTE (pyramid head @ Thursday, Apr 25 2013, 23:32)
This popped up on my PS3 last night "the PS3 system has been disconnected from the media server"

It's the first time i've ever seen it, everything seems to be ok with my PS3 i looked at the network settings on my PS3 a few minutes ago and everything seems to be ok, nothing out of the ordinary there.

Anyone know what causes this to happen?

Okay, it means literally nothing, It happens to me every single time I use my PS3, it's to do with PS3/computer sharing. When it says it's disconnected, it means it has disconnected from windows media player/ the thing in the PS3 that connects to WMP has turned itself off.

Don't even worry about it in the slightest, it's totally and utterly irrelevant unless you're sharing files wirelessly between PC and PS3.

Thanks for the quick reply, i don't share files wirelessly between my PS3 and PC, i no longer have a PC it got the blue screen of death over a year ago and i didn't bother getting it repaired, i replaced it with a laptop.

Thanks again. Have a cookie cookie.gif

gtamann123
  • gtamann123

  • Members
  • Joined: 10 Jun 2008
  • United-States

#9667

Posted 03 May 2013 - 07:37 PM

Can you play PS2 games on the PS3? And will PS3 games be able to be played on PS4? I'm thinking about selling my Xbox to buy a PS3 and then getting a PS4 when it comes out. And this is the main thing that will determine if I can do it. If I will be able to play my PS3 games on PS4 then It will make sense for me to do it. If not then I will just keep my Xbox.

Hvitdverg
  • Hvitdverg

    ExTRAZZ

  • Members
  • Joined: 23 Jan 2012

#9668

Posted 03 May 2013 - 10:12 PM

QUOTE (gtamann123 @ Friday, May 3 2013, 19:37)
Can you play PS2 games on the PS3? And will PS3 games be able to be played on PS4? I'm thinking about selling my Xbox to buy a PS3 and then getting a PS4 when it comes out. And this is the main thing that will determine if I can do it. If I will be able to play my PS3 games on PS4 then It will make sense for me to do it. If not then I will just keep my Xbox.

The current PS3 Super Slim / regular Slim is not able to play PS2 games.
The old Phat 60GB model was, but that was way back when PS3 launched in 2006.

PS4 will not be playing your PS3 games, but you will be able to re-buy them and play them trough the new Streaming Service.

There are lots of good PS2 HD remakes on the market today, availible for the PS3! You should check some of them out.

Recommend, Jak And Daxter at least wink.gif

gtamann123
  • gtamann123

  • Members
  • Joined: 10 Jun 2008
  • United-States

#9669

Posted 03 May 2013 - 10:33 PM

QUOTE (Hvitdverg @ Friday, May 3 2013, 22:12)
QUOTE (gtamann123 @ Friday, May 3 2013, 19:37)
Can you play PS2 games on the PS3? And will PS3 games be able to be played on PS4? I'm thinking about selling my Xbox to buy a PS3 and then getting a PS4 when it comes out. And this is the main thing that will determine if I can do it. If I will be able to play my PS3 games on PS4 then It will make sense for me to do it. If not then I will just keep my Xbox.

The current PS3 Super Slim / regular Slim is not able to play PS2 games.
The old Phat 60GB model was, but that was way back when PS3 launched in 2006.

PS4 will not be playing your PS3 games, but you will be able to re-buy them and play them trough the new Streaming Service.

There are lots of good PS2 HD remakes on the market today, availible for the PS3! You should check some of them out.

Recommend, Jak And Daxter at least wink.gif

Yeah I looked that up. That's super stupid that there's no backwards compatibility at all. So that makes it less likely I will buy one. But I still might.

karaokequeen3
  • karaokequeen3

    O.A.P.

  • Members
  • Joined: 17 Jul 2002

#9670

Posted 08 May 2013 - 12:55 PM

Not sure if this merited a new topic, but the EU and AU PSN stores have some ridiculous deals going at the moment. GTV IV complete with the original and both expansion packs for 12.99/AU$ 24.99 (plus another 10% off for PS+ users)? Vice City for 4 quid? Bloody steal if you ask me!

http://www.hotukdeal...iscount-1547150

Also, Ni No Kuni for 20. Insane!

Be sure that you have enough HDD space! tounge2.gif

TheCacti
  • TheCacti

    oh sh*t there's a horse in the hospital

  • Leone Family Mafia
  • Joined: 12 Sep 2010
  • Macau

#9671

Posted 09 May 2013 - 03:09 PM

I'll make my plug here as well..

Little Big Planet anyone? I'm trying to collect 100% prizes and need some co-op in order to complete the x2,x3,x4 puzzles. PM me if you're interested!

Cosmic Gypsy
  • Cosmic Gypsy

    It's time for a trip

  • Members
  • Joined: 26 Oct 2011
  • United-Kingdom

#9672

Posted 09 May 2013 - 08:24 PM Edited by Cosmic Gypsy, 09 May 2013 - 08:26 PM.

https://www.facebook...&type=1

Manhunt and The Warriors coming to PSN. Manhunt comes next week, and in response to Shannon Jackson in the comment section, they confirmed The Warriors will also be coming in the future.

Link leads to official confirmation on the Rockstar Facebook.

EDIT: *fap fap fap fap fap*

gtamann123
  • gtamann123

  • Members
  • Joined: 10 Jun 2008
  • United-States

#9673

Posted 10 May 2013 - 12:17 PM

So if I bought the Uncharted 3 bundle with the 250 GB PS3 it comes with the HDTV connectors right? Because I remember when I bought my 250 GB Xbox I got screwed by Microsoft and it's didn't come with HD connectors. If not could I just use any HDMI cable from the store?

F4L?
  • F4L?

    Well I'm sorry, Princess.

  • Members
  • Joined: 31 Jan 2010
  • None

#9674

Posted 10 May 2013 - 12:29 PM

@gtamann There's some pretty good reasons for it though, unless you want to pay $900 for the ps4 when it releases.

Also at gtamann, I dunno about the bundle in your area, but any hdmi cable will work $5 fix.

GTAction99
  • GTAction99

    R*

  • Members
  • Joined: 18 Nov 2011
  • None

#9675

Posted 10 May 2013 - 12:30 PM

QUOTE (gtamann123 @ Friday, May 10 2013, 12:17)
So if I bought the Uncharted 3 bundle with the 250 GB PS3 it comes with the HDTV connectors right? Because I remember when I bought my 250 GB Xbox I got screwed by Microsoft and it's didn't come with HD connectors. If not could I just use any HDMI cable from the store?

The PS3 should come with HDMI cords, mine did. icon14.gif

I have a Slim though.

gtamann123
  • gtamann123

  • Members
  • Joined: 10 Jun 2008
  • United-States

#9676

Posted 10 May 2013 - 12:35 PM

QUOTE (GTAction99 @ Friday, May 10 2013, 12:30)
QUOTE (gtamann123 @ Friday, May 10 2013, 12:17)
So if I bought the Uncharted 3 bundle with the 250 GB PS3 it comes with the HDTV connectors right? Because I remember when I bought my 250 GB Xbox I got screwed by Microsoft and it's didn't come with HD connectors. If not could I just use any HDMI cable from the store?

The PS3 should come with HDMI cords, mine did. icon14.gif

I have a Slim though.

Yeah that's the one I'm going to get. The bundle is a 250GB slim and comes with a copy of uncharted 3. Since its a brand new console and a premium package it should come with some sort of HD connector. I was just worried about getting screwed again.

Cosmic Gypsy
  • Cosmic Gypsy

    It's time for a trip

  • Members
  • Joined: 26 Oct 2011
  • United-Kingdom

#9677

Posted 10 May 2013 - 01:34 PM

PS3's here in England don't come with HDMI cables. At least not with any of the bundles i've ever seen from catalogues, GAME, gamestop or any other retailer.

nealmac
  • nealmac

    Low lie, the fields of Anfield Road

  • Members
  • Joined: 14 Aug 2006

#9678

Posted 10 May 2013 - 04:35 PM

I have the 60GB PS3 (the original "launch" version) and it didn't come with a HDMI cable.

However, times have moved on since then, and I'd guess that most houses are now using HD as standard, so I'm sure HDMI cables will soon be shipping as standard with all games consoles, if they're not already.

Zancudo
  • Zancudo

    Soldier

  • Members
  • Joined: 03 Nov 2012
  • Poland

#9679

Posted 10 May 2013 - 04:42 PM

Here in Poland, my PS3 Super Slim also didn't come up with a HDMI cable. I guess it's a standard in most of the countries.

gtamann123
  • gtamann123

  • Members
  • Joined: 10 Jun 2008
  • United-States

#9680

Posted 10 May 2013 - 11:37 PM Edited by gtamann123, 10 May 2013 - 11:41 PM.

I just got my PS3 and I got one of those HD TV connector set ups and I plugged in all the plug ins for component. But when I turn it on the display of the console only takes up a small bit of the screen with huge (like 6 inches) black bars on the side. How do I fix this? I can't find out how

NVM I just grabbed the HDMi cable from my cable box. I'm gonna have to go to the store and pick one up for like $10 tomorrow

Kevin3014
  • Kevin3014

    Los Santos!

  • Members
  • Joined: 16 Nov 2012
  • India

#9681

Posted 11 May 2013 - 08:02 AM

I own a PS3 Slim...i bought the HDMI cable separately. Still love this baby.

nealmac
  • nealmac

    Low lie, the fields of Anfield Road

  • Members
  • Joined: 14 Aug 2006

#9682

Posted 11 May 2013 - 10:31 AM

QUOTE (gtamann123 @ Saturday, May 11 2013, 00:37)
I just got my PS3 and I got one of those HD TV connector set ups and I plugged in all the plug ins for component. But when I turn it on the display of the console only takes up a small bit of the screen with huge (like 6 inches) black bars on the side. How do I fix this? I can't find out how

NVM I just grabbed the HDMi cable from my cable box. I'm gonna have to go to the store and pick one up for like $10 tomorrow

So I was wrong. A HDMI doesn't ship as standard yet?

Is it just me, or does anyone else find this incredible, in this day and age, where HD TV is the standard in most households?

gtamann123
  • gtamann123

  • Members
  • Joined: 10 Jun 2008
  • United-States

#9683

Posted 11 May 2013 - 11:37 AM

QUOTE (nealmac @ Saturday, May 11 2013, 10:31)
QUOTE (gtamann123 @ Saturday, May 11 2013, 00:37)
I just got my PS3 and I got one of those HD TV connector set ups and I plugged in all the plug ins for component. But when I turn it on the display of the console only takes up a small bit of the screen with huge (like 6 inches) black bars on the side. How do I fix this? I can't find out how

NVM I just grabbed the HDMi cable from my cable box. I'm gonna have to go to the store and pick one up for like $10 tomorrow

So I was wrong. A HDMI doesn't ship as standard yet?

Is it just me, or does anyone else find this incredible, in this day and age, where HD TV is the standard in most households?

Yeah I don't understand it either. Like 99% of people that buy PS3s have HDTVs so it only makes sense to include and HD connector

Zancudo
  • Zancudo

    Soldier

  • Members
  • Joined: 03 Nov 2012
  • Poland

#9684

Posted 11 May 2013 - 11:40 AM

Perhaps they want to force people to buy an HDMI cable separately and they mean you to buy their original Sony one. Which doesn't make any sense, of course, because any HDMI cable can make a use and there's literally no video quality difference between a $5 plastic no name cable and a $20 original Sony gold one.

F4L?
  • F4L?

    Well I'm sorry, Princess.

  • Members
  • Joined: 31 Jan 2010
  • None

#9685

Posted 14 May 2013 - 01:47 PM

What the f*ck is with PSN and deleting messages, holy sh*t it is slow!

Today I started a match with a mate, I said "Oi i'm just going to sit in the corner, i'm deleting messages, I probably won't be finished till the end...10 minutes later, the game ends, at the exact moment it ends, all my messages are deleted bored.gif

I was joking, but it actually took that long.

thugzmansion
  • thugzmansion

    Foot Soldier

  • Members
  • Joined: 18 Apr 2013

#9686

Posted 15 May 2013 - 01:16 AM

Is the GTA sale on playstation store still on? (wednesday)

Billy james
  • Billy james

    Boss

  • Members
  • Joined: 07 Jan 2011
  • Australia

#9687

Posted 15 May 2013 - 01:35 AM Edited by billy james, 15 May 2013 - 06:01 AM.

QUOTE (thugzmansion @ Wednesday, May 15 2013, 12:16)
Is the GTA sale on playstation store still on? (wednesday)

Ended on the 14th so no, because of that sale, big smoke keep telling me to follow the damn train

Happyness
  • Happyness

    Li'l G Loc

  • BUSTED!
  • Joined: 11 Jan 2013

#9688

Posted 24 May 2013 - 07:44 PM

Hi! So I was thinking about purchasing a PS3, however, if I register an account under US and play while in Romania, does that affect my gameplay or can I play on the internet?

JBanton
  • JBanton

    Mr. Nice-Guy...

  • Members
  • Joined: 28 Nov 2011

#9689

Posted 24 May 2013 - 08:12 PM

QUOTE (Happyness @ Friday, May 24 2013, 20:44)
Hi! So I was thinking about purchasing a PS3, however, if I register an account under US and play while in Romania, does that affect my gameplay or can I play on the internet?

Where you play has no effect on your ability to access PSN.

My account was created in the UK and works in Jamaica.

GTA 360
  • GTA 360

    LIVE WITH IT OR DIE FROM IT.

  • Members
  • Joined: 20 Dec 2010

#9690

Posted 25 May 2013 - 07:44 PM

Well, I never thought I'd ever say this, but here I go.
Today I, erm...
Today, I went out, and spent 180 of my money on a pre owned 120GB PS3 Slim (middle size) and 4 games to start off with.
There you go, it's out, the Xbox fan has gone to the dark side as it were.
The 4 games: GTA IV, Dirt Showdown, GT5 and NFS The Run, all pre owned but I will be buying a new copy of GTA IV and EFLC sometime soon.

My question:
Does every game have to be downloaded onto the harddrive of the console?

All this sparked by a stupid xbox reveal confused.gif
QUOTE (gtamann123 @ Saturday, May 11 2013, 11:37)
QUOTE (nealmac @ Saturday, May 11 2013, 10:31)
QUOTE (gtamann123 @ Saturday, May 11 2013, 00:37)
I just got my PS3 and I got one of those HD TV connector set ups and I plugged in all the plug ins for component. But when I turn it on the display of the console only takes up a small bit of the screen with huge (like 6 inches) black bars on the side. How do I fix this? I can't find out how

NVM I just grabbed the HDMi cable from my cable box. I'm gonna have to go to the store and pick one up for like $10 tomorrow

So I was wrong. A HDMI doesn't ship as standard yet?

Is it just me, or does anyone else find this incredible, in this day and age, where HD TV is the standard in most households?

Yeah I don't understand it either. Like 99% of people that buy PS3s have HDTVs so it only makes sense to include and HD connector

I don't understand why they don't give them out with the consoles either, I mean I even got 1 with my Xbox 360 Elite, then I traded it in for a Slim and I didn't have to hand in the cable but I didn't get 1 with the Slim either, and now no cable with the PS3, but that's fine because I only have 1 HDMI slot on my TV so I'll have to swap anyway.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users