Quantcast

Jump to content

» «
Photo

HELP!

9 replies to this topic
poikly
  • poikly

    Liverpool FC

  • Members
  • Joined: 18 Dec 2006

#1

Posted 08 June 2007 - 11:16 AM

Well, I just installed Vice city and the screen is wrong.
The screen is too big that I cant see the whole thing.

Well, I cant see my health, time, armor, wanted level or any of that.
When I load up the game, the rockstar games bit, it says rockstar games then ends 2cm after the final 's'. No space.

Im sorry but it is extremely hard to explain.
I'm playing on a windows xp home edition.

spasmodically_insane
  • spasmodically_insane

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 02 Jan 2005

#2

Posted 08 June 2007 - 11:21 AM Edited by spasmodically_insane, 08 June 2007 - 11:26 AM.

Could you tell us what it Exactly says

Try installing the VC Patch

poikly
  • poikly

    Liverpool FC

  • Members
  • Joined: 18 Dec 2006

#3

Posted 08 June 2007 - 11:30 AM

Well, its a bit better. If you look at any screenshot, you will see the whole display, the normal display. But if you look at mine, some of the right side of the screen is cut off because the screen is too big to fit my monitor.

spasmodically_insane
  • spasmodically_insane

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 02 Jan 2005

#4

Posted 08 June 2007 - 11:41 AM

So its your screen resolution

poikly
  • poikly

    Liverpool FC

  • Members
  • Joined: 18 Dec 2006

#5

Posted 08 June 2007 - 11:46 AM

don't worry, I fixed it.

Demarest
  • Demarest

    what could be

  • BUSTED!
  • Joined: 12 Jul 2003

#6

Posted 08 June 2007 - 04:15 PM

QUOTE (spasmodically_insane @ Jun 8 2007, 06:21)
Try installing the VC Patch

The VC patch was obsolete a month after it came out. NEVER suggest it.

@poikly: You can even be bothered to tell us HOW you fixed? What happens the next time somebody has that problem?

Ring_of_Fire
  • Ring_of_Fire

    Glitching is fun!

  • Members
  • Joined: 20 Mar 2007

#7

Posted 08 June 2007 - 04:23 PM Edited by Ring_of_Fire, 08 June 2007 - 04:32 PM.

I've added the problem and the solution on page 3 of the bugfix list already. Hopefully Fuz/Spuds can post it on page 1.

QUOTE
(poikly)
If you look at mine, some of the right side of the screen is cut off because the screen is too big to fit my monitor.

(spasmodically_insane)
So its your screen resolution

(poikly)
don't worry, I fixed it.

Looks like his resolution was incorrectly set.

poikly
  • poikly

    Liverpool FC

  • Members
  • Joined: 18 Dec 2006

#8

Posted 13 June 2007 - 01:25 PM

QUOTE (Demarest @ Jun 8 2007, 16:15)
QUOTE (spasmodically_insane @ Jun 8 2007, 06:21)
Try installing the VC Patch

The VC patch was obsolete a month after it came out. NEVER suggest it.

@poikly: You can even be bothered to tell us HOW you fixed? What happens the next time somebody has that problem?

Sorry, after posting I fixed it, I just abandoned the topic because it wasn't important to me anymore. whatsthat.gif
But today I wanted to see if it was still there and noticed the posts

Ring_of_Fire
  • Ring_of_Fire

    Glitching is fun!

  • Members
  • Joined: 20 Mar 2007

#9

Posted 13 June 2007 - 02:01 PM

QUOTE (poikly @ Jun 13 2007, 09:25)
Sorry, after posting I fixed it, I just abandoned the topic because it wasn't important to me anymore. whatsthat.gif
But today I wanted to see if it was still there and noticed the posts

Isn't that exactly Demarest's point? - you didn't tell us how you fixed it.

Is this an accurate guess of the solution to your problem...?

QUOTE
Problem #31:
Well, I have just installed Vice City and the screen is wrong. The screen is too big that I can't see the whole thing. Even the HUDs are all messed up!

Solution: Try the auto-adjustment feature on your monitor. Also, make sure the correct supported resolution is set up in Windows' Display Properties as well as in Vice City's Display Setup before launching the game.

QUOTE (poikly)
But today I wanted to see if it was still there and noticed the posts

Threads will always be there on the GTAForums for you to see.

poikly
  • poikly

    Liverpool FC

  • Members
  • Joined: 18 Dec 2006

#10

Posted 14 June 2007 - 10:32 AM

QUOTE (Ring_of_Fire @ Jun 13 2007, 14:01)
Is this an accurate guess of the solution to your problem...?

QUOTE
Problem #31:
Well, I have just installed Vice City and the screen is wrong. The screen is too big that I can't see the whole thing. Even the HUDs are all messed up!

Solution: Try the auto-adjustment feature on your monitor. Also, make sure the correct supported resolution is set up in Windows' Display Properties as well as in Vice City's Display Setup before launching the game.


Yes thats exactly how I fixed it.
I pressed the Menu button on my monitor, done screen adjust and fixed it up.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users