Quantcast

Jump to content

» «
Photo

VC to VCS conversion wannabe...

  • This topic is locked This topic is locked
210 replies to this topic
travisbatos
  • travisbatos

    did it for the lulz

  • BUSTED!
  • Joined: 11 Jul 2007

#91

Posted 26 July 2007 - 07:07 PM

if memory serves me right the only thing you couldn't do in VCS that you could in SA was swim... so that'd be pretty unnecessary.

stick it to vice city, the liberty city stories team started working on LCS mod for SA LC, and then they abandoned it.

also, san vice runs slow on my computer.

ms.cooldude
  • ms.cooldude

    The power is in your hands

  • Members
  • Joined: 24 Oct 2005

#92

Posted 26 July 2007 - 09:36 PM

What a mod, lets all hope that this modification gets finished and does not get abandoned. For now, great work to all of the team wink.gif

eye776
  • eye776

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 11 May 2007

#93

Posted 27 July 2007 - 10:34 AM

first preview of the (a bit unfinished) VCS fort baxter barracks.

user posted image

eye776
  • eye776

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 11 May 2007

#94

Posted 28 July 2007 - 05:19 AM

forget that pic!

Here's 2 barrack models for fort baxter (I made them so no perm. required.)
user posted image
user posted image

I'll be doing the towers and wall next.



jnzooger
  • jnzooger

    Just one of those days...

  • Members
  • Joined: 12 Jun 2005

#95

Posted 28 July 2007 - 08:09 PM

Just out of curiousity, when this is finished, will the user have the ability to use either HUD? I happen to prefer the VC HUD.

Also, for clarification, both LCS and VCS are based heavily on VC's version of RenderWare, but do not use RenderWare. They did however use a lot of the same map assets. This is why there are some model "ghosts" if you will.

eye776
  • eye776

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 11 May 2007

#96

Posted 29 July 2007 - 07:56 AM

@jnzooger : well, i guess so. In the end if you want the vc hud I can't stop you. biggrin.gif

Sorry for the texture discrepancies. I just noticed them and will fix them. I might not post for some time, but this is not dead.
It's just that I failed Math 2 and Math 3 exams (laugh all you want), and my summer is crammed up. (Education comes first.)

eye776
  • eye776

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 11 May 2007

#97

Posted 30 July 2007 - 09:41 AM

Fort Baxter tower

user posted image

user posted image

Ok. Next up. Fort baxter Road division and wall. But before I get to that point... MATH!

mijalkocar
  • mijalkocar

    Punk-ass Bitch

  • Members
  • Joined: 01 Nov 2006

#98

Posted 31 July 2007 - 03:36 PM

why someone can just download swim mod from russian site http://profile.my1.ru/load/5-1-0-8,and edit that swim comands,and simply put it in,and give us and swimming in Fort Baxter mission MAIN>SCM from GTA VCS PC BETA 3...this is the best solution i think

eye776
  • eye776

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 11 May 2007

#99

Posted 01 August 2007 - 06:35 AM

Does GTA VCS PC BETA 3 already have the missions? Why didn't you say so? I don't want to do something already done again.

eye776
  • eye776

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 11 May 2007

#100

Posted 01 August 2007 - 12:58 PM

Here you go! VCS Fort Baxter Entry gate. Any issues?
user posted image
user posted image

Oh! Btw, Fort Baxter will be put up for download, when it's done. Meaning:
-Fort Baxter Ground
-Fences (with poles and wires)
-Main Building Textures
-Small hangars
-Satellite dishes and antenna
-A few mods to the main building (some doors on the roof) to make it more like the VCS one.

jnzooger
  • jnzooger

    Just one of those days...

  • Members
  • Joined: 12 Jun 2005

#101

Posted 01 August 2007 - 04:43 PM

Sweet. I'm glad to see this progressing so well. Are you going to continue to progress the modeling in order of the missions?

eye776
  • eye776

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 11 May 2007

#102

Posted 02 August 2007 - 12:03 AM Edited by eye776, 02 August 2007 - 12:05 AM.

user posted image

This is supposed to be swimming integrated with the hud and a stamina bar. However, I still have some trouble with a certain piece of code.

WARNING: Animation is taken from the russia swimming mod. The code is mine however.

The message may be missing letters. I have a broken keyboard biggrin.gif

GaduS!
  • GaduS!

    GTA: Truth City Member

  • BUSTED!
  • Joined: 17 Jan 2007

#103

Posted 02 August 2007 - 09:14 AM

QUOTE (eye776 @ Aug 2 2007, 00:03)
user posted image

Very nice, i download this.

eye776
  • eye776

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 11 May 2007

#104

Posted 02 August 2007 - 11:01 AM

it's not up yet. will post later. problems solved.

eye776
  • eye776

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 11 May 2007

#105

Posted 02 August 2007 - 01:28 PM

Sorry for the double post. Here it is. Go to the biggest pond you find and jump in!
It's still pending configration and testing! Don't jump in water while driving (yet)!
When stamina runs out, you drown!
DOWLOAD (Sendspace)

Mr.Tommy
  • Mr.Tommy

    GTA 3 and VC with SA Engine

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2006

#106

Posted 02 August 2007 - 01:59 PM

Please work more on the swimming Mod.
It is diffucult do swim,but it is a great Mod!
Can you put SA swimming animations?

_F_
  • _F_

  • Feroci
  • Joined: 04 Jun 2007
  • United-States

#107

Posted 02 August 2007 - 02:14 PM

this is like falling animation and then gravity is like very low and he is going up...
but u need to work on this mod cool.gif and san andreas swimming animations could be really cool

but still good job cool.gif cool.gif here, have some cookies cookie.gif cookie.gif cookie.gif cool.gif

Mr.Tommy
  • Mr.Tommy

    GTA 3 and VC with SA Engine

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2006

#108

Posted 02 August 2007 - 04:29 PM

The hud has an bug, when you change the radio stations the hud will be disappear and return.
And the bars are not completly filled.
For extra Life, VCS use stars on the bars like LCS.
But the hud is good.

Dylan2112
  • Dylan2112

    I'm quite aware; my screen name SUCKS...

  • Members
  • Joined: 28 Dec 2005

#109

Posted 02 August 2007 - 07:44 PM

what about sa briveby animations because in gta vcs, the sa driveby is used.

jnzooger
  • jnzooger

    Just one of those days...

  • Members
  • Joined: 12 Jun 2005

#110

Posted 03 August 2007 - 12:42 AM

QUOTE (ITBTD @ Aug 2 2007, 19:44)
what about sa briveby animations because in gta vcs, the sa driveby is used.

It also uses SA's free camera. I suppose a 100% perfect TC to VCS would have to be built on SA.

FullMetal
  • FullMetal

    Non-Retard

  • Feroci
  • Joined: 23 Nov 2004
  • None

#111

Posted 03 August 2007 - 12:53 AM

QUOTE (jnzooger @ Aug 3 2007, 00:42)
QUOTE (ITBTD @ Aug 2 2007, 19:44)
what about sa briveby animations because in gta vcs, the sa driveby is used.

It also uses SA's free camera. I suppose a 100% perfect TC to VCS would have to be built on SA.

Agreed... the game engine is much better and more possibilities imo.

Well, it's their call.

BlaZelatiNo
  • BlaZelatiNo

    Killa

  • Members
  • Joined: 29 Jul 2007

#112

Posted 03 August 2007 - 01:01 AM

omg why didn't i see this thread before? this mod looks fantastic. biggrin.gif

eye776
  • eye776

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 11 May 2007

#113

Posted 03 August 2007 - 09:34 AM

Ok. Fixed. Player won't "drop" anymore. You can now jump in water while driving.
The old version suffered from inverted controls.
Use std. movement for swimming.

DOWNLOAD (Sendspace)

Mr.Tommy
  • Mr.Tommy

    GTA 3 and VC with SA Engine

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2006

#114

Posted 03 August 2007 - 11:51 AM

Now it is better, but you have to fix the camera bug.
The camera is not quietly.
And you have still to fix the Hud, the bugs I write some post above.
But this is a great mod, well done!

eye776
  • eye776

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 11 May 2007

#115

Posted 03 August 2007 - 01:16 PM

QUOTE (Mr.Tommy @ Aug 2 2007, 16:29)
The hud has an bug, when you change the radio stations the hud will be disappear and return.
And the bars are not completly filled.
For extra Life, VCS use stars on the bars like LCS.
But the hud is good.

The 100 hp bug was fixed. But what do you mean by "For extra Life, VCS use stars on the bars like LCS."
What stars on bars? A screenshot maybe.

Mr.Tommy
  • Mr.Tommy

    GTA 3 and VC with SA Engine

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2006

#116

Posted 03 August 2007 - 01:31 PM Edited by Mr.Tommy, 03 August 2007 - 03:31 PM.

user posted image

Sorry for that screenshot, LCS and VCS use the same "stars".

I think for 150hp, one star.
And for 200hp, two stars.

Edit: I meaned extra hp, sorry.


jnzooger
  • jnzooger

    Just one of those days...

  • Members
  • Joined: 12 Jun 2005

#117

Posted 03 August 2007 - 08:58 PM

That is a plus sign. I believe it is a small plus sign for 150 and a big one for 200.

Mr.Tommy
  • Mr.Tommy

    GTA 3 and VC with SA Engine

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2006

#118

Posted 04 August 2007 - 06:47 AM

QUOTE
jnzooger Posted on Aug 3 2007, 21:58
  That is a plus sign. I believe it is a small plus sign for 150 and a big one for 200. 


Yes, it can be, but I'm not sure.


Claude GTA3
  • Claude GTA3

    I am awesome.

  • BUSTED!
  • Joined: 04 Feb 2007

#119

Posted 04 August 2007 - 07:26 AM

can someone please release the swimming...

(for diving,you dhould make the seabed solid...)

travisbatos
  • travisbatos

    did it for the lulz

  • BUSTED!
  • Joined: 11 Jul 2007

#120

Posted 05 August 2007 - 03:17 AM

you cant dive in vcs




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users