Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Train Track Editor

59 replies to this topic
xmen
  • xmen

    Foot Soldier

  • Members
  • Joined: 02 Jun 2005

#1

Posted 11 May 2007 - 02:56 AM Edited by xmen, 17 May 2007 - 05:29 AM.

hi there,
Train Track Editor is a tool that will show the train tracks to user
User Can Edit Tracks, Makes new tracks but after understanding some points...

screenshot of tool:

user posted image
screenshots that showing its working.... after increasing the zcord

user posted image

user posted image

user posted image



INFORMATION:
To make Station just convert last 0 with 1 ,eg.
XXX YYY ZZZ 0 <<<<Normal track
XXX YYY ZZZ 1 <<<<Station

cool.gif

cheat12code
  • cheat12code

    Y4RD M0N4Y

  • BUSTED!
  • Joined: 12 Feb 2007

#2

Posted 11 May 2007 - 09:28 PM

Whoa, lookin forward to this turn.gif

Have some cookies as a gift xmas.gif cookie.gif cookie.gif cookie.gif cookie.gif

n thx for the ipl helper too smile.gif

xmen
  • xmen

    Foot Soldier

  • Members
  • Joined: 02 Jun 2005

#3

Posted 14 May 2007 - 03:25 PM Edited by xmen, 15 May 2007 - 04:13 AM.

Train Track Editor (.net Framework not required) 20 mbs
Train Track Editor (.net Framework required) 0.941 MB
Download wink.gif

i think my work on making application as it will not need .net Framework is useless because after making it become about 20 mbs

Gforce
  • Gforce

    "Segregate and Rearrange" "The Hills"

  • Feroci Racing
  • Joined: 17 Sep 2003
  • United-Kingdom

#4

Posted 14 May 2007 - 03:39 PM

it's great to see another train path tool hitting the scene.

i'll have a try with this tool at another time.

one question i have is, will this tool edit the San Fierro tram paths ?

well done and thanks for your hard work smile.gif

cookie.gif cookie.gif cookie.gif

xmen
  • xmen

    Foot Soldier

  • Members
  • Joined: 02 Jun 2005

#5

Posted 15 May 2007 - 04:07 AM

yeah ,of course, tracks3.dat is for San Fierro Tram

Sacky
  • Sacky

    IV's Limit Adjuster

  • Members
  • Joined: 10 Nov 2006

#6

Posted 16 May 2007 - 04:56 AM

I don't think the DL link is working, when i go there it says:

QUOTE
No files available for download yet.

xmen
  • xmen

    Foot Soldier

  • Members
  • Joined: 02 Jun 2005

#7

Posted 16 May 2007 - 05:30 AM

ok buddy you should use that version that require .net framework sad.gif as i m trying to compress it

Sacky
  • Sacky

    IV's Limit Adjuster

  • Members
  • Joined: 10 Nov 2006

#8

Posted 16 May 2007 - 05:49 AM

OK but where can i download it from, the only link you posted has the problem above

xmen
  • xmen

    Foot Soldier

  • Members
  • Joined: 02 Jun 2005

#9

Posted 16 May 2007 - 06:03 AM

no i uploaded it again and its waiting for approval

Andrew
  • Andrew

  • Inactive Staff
  • Joined: 21 Jul 2003
  • None

#10

Posted 16 May 2007 - 06:37 AM

This looks really cool, can't wait to try it out.

Sonics
  • Sonics

    Sonics

  • Members
  • Joined: 10 May 2007

#11

Posted 16 May 2007 - 07:22 PM

Yep Illbe waiting too biggrin.gif but one question yesterday I downloaded the program, how its possible that now I cant download it? mercie_blink.gif

xmen
  • xmen

    Foot Soldier

  • Members
  • Joined: 02 Jun 2005

#12

Posted 17 May 2007 - 03:10 AM

yeah,heheh , i know there was some misunderstanding..... but now you can download it cool.gif

Gvforces
  • Gvforces

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 23 Mar 2006

#13

Posted 24 May 2007 - 12:13 PM

pretty cool thanx
is it comaptible with visTa ?

xmen
  • xmen

    Foot Soldier

  • Members
  • Joined: 02 Jun 2005

#14

Posted 25 May 2007 - 02:48 AM

no,its not for vista, if you open it in vista then its appearance will change.
cool.gif

Sonics
  • Sonics

    Sonics

  • Members
  • Joined: 10 May 2007

#15

Posted 25 May 2007 - 02:34 PM

Excuse me, where can I find the version that not requires .net framework dontgetit.gif

xmen
  • xmen

    Foot Soldier

  • Members
  • Joined: 02 Jun 2005

#16

Posted 25 May 2007 - 03:41 PM

i deleted it bcoz it was about 20 mbs
and you can download .net framework about in 22mbs
so there wasnt any benefit of it
cool.gif

Sonics
  • Sonics

    Sonics

  • Members
  • Joined: 10 May 2007

#17

Posted 26 May 2007 - 06:29 AM

Thxs X-Men, wink.gif here have a cookie cookie.gif

Cya rah.gif

diaslemuel
  • diaslemuel

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 Mar 2007

#18

Posted 26 May 2007 - 04:58 PM

HEY xmen HELP ME DUDE I NEED HELP TO MODIFY THE TRACKS...PLZ GIVE ME A DETAILED PROCEDURE AND IF POSSIBLE A MODIFIED TRACK FILE

xmen
  • xmen

    Foot Soldier

  • Members
  • Joined: 02 Jun 2005

#19

Posted 27 May 2007 - 03:34 AM Edited by xmen, 27 May 2007 - 03:52 AM.

ok ill make a tutorial after making a tool that will help in making train tracks, keep up to date
but first you have to read the mustread.txt file properly

diaslemuel
  • diaslemuel

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 Mar 2007

#20

Posted 28 May 2007 - 10:06 AM

thanks XMEN ....i understood the procedure but to add ur own track ull have to add like 100+ line of coordinates a easier tool would be better....and is there and hack by which we can change the cam of train from cinematic to like those of cars camjavascript:emoticon(':cookie:')
smilie

xmen
  • xmen

    Foot Soldier

  • Members
  • Joined: 02 Jun 2005

#21

Posted 28 May 2007 - 10:40 AM

yeah i m working on that tool , and i also want to remove cinematic view but dunno how

˸
  • ˸

    KGB agent

  • Members
  • Joined: 04 Jul 2006

#22

Posted 28 May 2007 - 11:24 PM

it was always easier for me to write tracks manually smile.gif

and i have got a good suggestion - can you ask for code of Map editor (moomapper or something like that). What i want is
1. open the program, the program displays you a top-down map.
2. you place the new track nodes by clicking. you should be able to zoom in and out! that procedure saves x and y coordinates.
3. then, you click FINISH button. the mapper bit opens now. it loads the first node as a small sphere but also it loads the small 3-d area around it, you move the sphere up-down, click next, and the next node is loaded etc

am i making it too complicated??? or is it just me, who thinks it is easier to do it by hands? i mean, you can not tell Z coordinates anyway using 2-d map, can you?

xmen
  • xmen

    Foot Soldier

  • Members
  • Joined: 02 Jun 2005

#23

Posted 29 May 2007 - 03:15 AM Edited by xmen, 29 May 2007 - 05:31 AM.

QUOTE (˸ @ May 29 2007, 04:54)
it was always easier for me to write tracks manually smile.gif

and i have got a good suggestion - can you ask for code of Map editor (moomapper or something like that). What i want is
1. open the program, the program displays you a top-down map.
2. you place the new track nodes by clicking. you should be able to zoom in and out! that procedure saves x and y coordinates.
3. then, you click FINISH button. the mapper bit opens now. it loads the first node as a small sphere but also it loads the small 3-d area around it, you move the sphere up-down, click next, and the next node is loaded etc

am i making it too complicated??? or is it just me, who thinks it is easier to do it by hands? i mean, you can not tell Z coordinates anyway using 2-d map, can you?

yeah i know its easier to write train tracks through notepad
but what will happen if it save your time..!!
and this process that you are doing to get cords is not correct
you cant get the exact cords from this process

cool.gif

xmen
  • xmen

    Foot Soldier

  • Members
  • Joined: 02 Jun 2005

#24

Posted 14 June 2007 - 03:46 PM

that tool is now available
Download

JohnPro
  • JohnPro

    GTAHalo.com

  • Members
  • Joined: 12 Apr 2007

#25

Posted 20 June 2007 - 05:21 AM

I cant believe it all of X-mens tools are just what i need. IPL helper, This and another cool one.

Great Job X-men
cookie.gif cookie.gif cookie.gif cookie.gif cookie.gif cookie.gif cookie.gif cookie.gif

PHM 14
  • PHM 14

    BLAZE

  • Members
  • Joined: 27 Jul 2007

#26

Posted 06 August 2007 - 10:02 AM

whatsthat.gif PLZ help XMEN i cannot see red trak.
WHY?
I was install framework and my screen resolution is 1024x789.

xmen
  • xmen

    Foot Soldier

  • Members
  • Joined: 02 Jun 2005

#27

Posted 06 August 2007 - 12:26 PM

open any track file then press Draw TRack
hope you it will work..

PHM 14
  • PHM 14

    BLAZE

  • Members
  • Joined: 27 Jul 2007

#28

Posted 06 August 2007 - 04:10 PM Edited by PHM 14, 06 August 2007 - 04:15 PM.

I was open tracks
and press Draw Track, but nothing.
Maybe you know in what is problem?
cryani.gif

xmen
  • xmen

    Foot Soldier

  • Members
  • Joined: 02 Jun 2005

#29

Posted 09 August 2007 - 05:59 AM

i dunno its a strange problem
can you tell me the name of the file you opening?

PHM 14
  • PHM 14

    BLAZE

  • Members
  • Joined: 27 Jul 2007

#30

Posted 09 August 2007 - 03:46 PM

yes,i was open "tracks.dat"file.
I also try to open all filles in folder Paths.
But,nothing.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users