Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Sig Re-Enable Request Thread.

4,650 replies to this topic
miromiro
  • miromiro

    Time Killa™

  • Zaibatsu
  • Joined: 26 Nov 2009
  • None

#4111

Posted 14 April 2013 - 03:55 PM Edited by miromiro, 14 April 2013 - 04:02 PM.

Not yet man. You still need to fix it. Apparently, it's still over-sized. Look at the picture below:

user posted image


Do you see those RED lines I surrounded with WHITE? Those show that your signature is way too high, more exactly 310x160 pixels, the limits being 500x150. To fix this, you need to re-size the picture. Luckily for you, I already re-sized the image and made it 291x150 pixels, enough to fit in the rules. All you have to do is to copy paste the code in your signature control panel.


user posted imageuser posted image


CODE
[center][url=http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=532698][img]http://i168.photobucket.com/albums/u162/jimmarn/franklin.png[/img][/url][IMG]http://img543.imageshack.us/img543/5619/mediak.jpg[/IMG][/center]

KFranchise
  • KFranchise

    Marquess of Queensberry rules only baby!

  • Members
  • Joined: 23 Jun 2012
  • United-States

#4112

Posted 14 April 2013 - 09:54 PM

Mine should be good too.

KFranchise
  • KFranchise

    Marquess of Queensberry rules only baby!

  • Members
  • Joined: 23 Jun 2012
  • United-States

#4113

Posted 15 April 2013 - 03:06 AM Edited by Girish, 15 April 2013 - 05:54 AM.

fixed icon14.gif


Enabled . Please do not double post.

The Scottish Guy
  • The Scottish Guy

    Toasty!

  • BUSTED!
  • Joined: 08 Nov 2011

#4114

Posted 15 April 2013 - 07:28 PM

Are GIFs permissible to use as sigs?

Shoumic
  • Shoumic

  • The Yardies
  • Joined: 09 Jul 2012
  • None

#4115

Posted 15 April 2013 - 07:40 PM

Yes, you can use .gif images as signatures as long as they are under 80 KB's and are within the 500X150 limit. icon14.gif

Read more here.

Aszod
  • Aszod

    Do you know The Muffin Man?

  • Members
  • Joined: 05 Mar 2012

#4116

Posted 15 April 2013 - 10:54 PM Edited by Girish, 16 April 2013 - 04:12 AM.

Fixed it.


Enabled

hardsty1e
  • hardsty1e

    GLITCHED

  • Members
  • Joined: 02 May 2009
  • None

#4117

Posted 16 April 2013 - 04:07 AM Edited by Girish, 16 April 2013 - 04:13 AM.

I've resized my sig sir, please fix.


Enabled

Gjosh
  • Gjosh

    The GTA pro.

  • Members
  • Joined: 11 Apr 2013

#4118

Posted 16 April 2013 - 05:09 AM Edited by Girish, 16 April 2013 - 06:43 AM.

I saw that my signature was disabled, then I fixed the red marks and now they're still disabled, can I get some help, or can an admin fix this please?


Enabled

The Scottish Guy
  • The Scottish Guy

    Toasty!

  • BUSTED!
  • Joined: 08 Nov 2011

#4119

Posted 16 April 2013 - 01:55 PM

I've got a gif I want to use as my sig, but it's 450 x 253. Is a mod or anybody else able to re size this to the required measurements? Can this even be done? Would be much appreciated.

Pm me, cheers.

miromiro
  • miromiro

    Time Killa™

  • Zaibatsu
  • Joined: 26 Nov 2009
  • None

#4120

Posted 16 April 2013 - 02:05 PM

Best would be to ask in the GFX Requests & Tutorials forum; make sure to also read the Rules & Guidelines topic before that. icon14.gif

The Scottish Guy
  • The Scottish Guy

    Toasty!

  • BUSTED!
  • Joined: 08 Nov 2011

#4121

Posted 16 April 2013 - 02:47 PM Edited by The Scottish Guy, 16 April 2013 - 02:50 PM.

QUOTE (miromiro @ Tuesday @ Apr 16 2013, 14:05)
Best would be to ask in the GFX Requests & Tutorials forum; make sure to also read the Rules & Guidelines topic before that. icon14.gif


I shall do that, cheers. icon14.gif

DoomsdayFAN
  • DoomsdayFAN

    Punk-ass Bitch

  • Members
  • Joined: 06 Oct 2012

#4122

Posted 17 April 2013 - 05:10 AM Edited by Xcommunicated, 17 April 2013 - 06:56 AM.

My sig should be within size limits now. I fixed it and made sure there was no red in the box surrounding it.



-done-

ThumbRehab
  • ThumbRehab

    Denied Access

  • Members
  • Joined: 28 Nov 2008
  • None

#4123

Posted 17 April 2013 - 10:28 PM Edited by Xcommunicated, 18 April 2013 - 12:16 AM.

To whom it may concern, my signature was disabled because it was too big, I've narrowed it down so that it has a green border smile.gif and not a red one cry.gif so can some1 enable it? Thanks.



-done-

R I D L E Y
  • R I D L E Y

    hi! :3

  • Members
  • Joined: 08 Nov 2012
  • None

#4124

Posted 18 April 2013 - 02:37 AM Edited by Xcommunicated, 18 April 2013 - 03:22 AM.

can i have my sig enabeld again? sad.gif



-done-

MichaelAmadheo
  • MichaelAmadheo

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 30 May 2012

#4125

Posted 19 April 2013 - 02:02 PM

i see no red line on my sig, please enable it smile.gif

miromiro
  • miromiro

    Time Killa™

  • Zaibatsu
  • Joined: 26 Nov 2009
  • None

#4126

Posted 19 April 2013 - 02:29 PM

You see... no red lines!? The signature is ridiculously immense, twice the allowed height and a lot over the allowed width. Here's why:

user posted image


Do you see those RED lines I surrounded with WHITE & GREEN ? Those show that your signature is way too high and wide, more exactly 610x378 pixels, the limits being 500x150. To fix this, you need to re-size the picture. Luckily for you, I already re-sized the image and made it 242x150 pixels, enough to fit in the rules. All you have to do is to copy paste the code in your signature control panel.

user posted image


CODE
[center][IMG]http://img694.imageshack.us/img694/5931/jxpkep6.jpg[/IMG][/center]

MichaelAmadheo
  • MichaelAmadheo

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 30 May 2012

#4127

Posted 19 April 2013 - 03:04 PM Edited by Xcommunicated, 19 April 2013 - 03:18 PM.

I've copy paste the code, then?
(sorry i uploaded it with my phone, can't see the red line)



-Sorted code and enabled-

miromiro
  • miromiro

    Time Killa™

  • Zaibatsu
  • Joined: 26 Nov 2009
  • None

#4128

Posted 19 April 2013 - 03:11 PM

Uhh, just go here and copy paste the following code (make sure there isn't anything else in the typing field rather than the code):

CODE
[center][IMG]http://img694.imageshack.us/img694/5931/jxpkep6.jpg[/IMG][/center]


Make sure you highlight the whole code, otherwise something might not go right. I've just tested the signature on my own account, and it works fine.

MichaelAmadheo
  • MichaelAmadheo

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 30 May 2012

#4129

Posted 19 April 2013 - 03:20 PM

Done

Xcommunicated
  • Xcommunicated

    Bunch of slack-jawed faggots around here.

  • Moderator
  • Joined: 25 Sep 2002
  • United-States

#4130

Posted 19 April 2013 - 03:38 PM

QUOTE (MichaelAmadheo @ Friday, Apr 19 2013, 10:20)
Done

I had it fixed, but you recopied the code broken into lines. Fixed again.

iiConTr0v3rSYx
  • iiConTr0v3rSYx

    Warning.... Warning... Controversy

  • Members
  • Joined: 31 Jul 2012
  • United-States

#4131

Posted 20 April 2013 - 03:28 AM Edited by iiConTr0v3rSYx, 20 April 2013 - 03:37 AM.

My signature was disabled, or atleast I think it was. sad.gif

Edit-Nevermind.

DyomKing
  • DyomKing

    My Name Is KING

  • Members
  • Joined: 24 Jan 2013

#4132

Posted 20 April 2013 - 12:08 PM

hi please enable my signature.

Girish
  • Girish

  • Moderator
  • Joined: 20 Apr 2006
  • India

#4133

Posted 20 April 2013 - 12:46 PM

QUOTE (DyomKing @ Saturday, Apr 20 2013, 17:38)
hi please enable my signature.

It was still oversized. There was a break between the image and the text. I've fixed it for you and enabled it.

For the future, always make sure that the box surrounding your sig is all green. If there's even slight red in there, then it's oversized.

VATG
  • VATG

    Mack Pimp

  • Members
  • Joined: 18 Dec 2011

#4134

Posted 20 April 2013 - 11:51 PM Edited by Girish, 21 April 2013 - 04:07 AM.

hi please enabled my sig, thanks.


Enabled

Carlover325
  • Carlover325

    Hustler

  • Members
  • Joined: 20 Aug 2004

#4135

Posted 21 April 2013 - 12:51 AM Edited by Carlover325, 21 April 2013 - 01:02 AM.

I didn't really want to start a new thread when this one seems to be similar. Anyways, I went into my control panel today and saw that there are red lines on each side, when before it was all green. I don't think it's too big as it's just 3 lines of text, but I just want to make sure. Also, it has not been deactivated, I just want to make sure it doesn't.

Here's what it looks like when I go into my Control Panel:
user posted image

Girish
  • Girish

  • Moderator
  • Joined: 20 Apr 2006
  • India

#4136

Posted 21 April 2013 - 04:08 AM

I don't see any red lines. That must be something at your end, most probably a browser related issue.

Carlover325
  • Carlover325

    Hustler

  • Members
  • Joined: 20 Aug 2004

#4137

Posted 21 April 2013 - 04:37 AM

Alright, thanks. Just wanted to make sure.

Shoumic
  • Shoumic

  • The Yardies
  • Joined: 09 Jul 2012
  • None

#4138

Posted 22 April 2013 - 11:43 PM

QUOTE (Girish @ Sunday, Apr 21 2013, 10:08)
I don't see any red lines. That must be something at your end, most probably a browser related issue.

It's not really a browser issue per se but these vertical red lines appear either because the page is zoomed out or zoomed in. Could you try setting the Zoom to 100% then tell us if you still see these lines?

semajmarc
  • semajmarc

    I like turtles

  • Members
  • Joined: 02 Nov 2011

#4139

Posted 23 April 2013 - 03:32 AM Edited by Xcommunicated, 23 April 2013 - 04:11 AM.

My sig is disabled. Not sure why. Help?



-done-

VergilDD
  • VergilDD

    One Failure is the Gateway to many Victories!

  • Members
  • Joined: 05 Apr 2012

#4140

Posted 23 April 2013 - 05:31 AM Edited by Xcommunicated, 23 April 2013 - 05:35 AM.

I need my signature fixed and the signature is within the limits, no red color border shown. please fix it!



-done-




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users