Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[REL|SA|CON] Detailed Radar Mod

  • This topic is locked This topic is locked
180 replies to this topic
Agret
  • Agret

    So they have the internet on computers now

  • Members
  • Joined: 16 Jul 2005

#91

Posted 20 November 2005 - 03:19 AM

QUOTE (***GTA*** @ Oct 31 2005, 00:44)
.:: For some reason every time I try to look at the map it misplace itself:

user posted image

... any ideas why?

.:: simoncampbell thanks a lot for the sami file!

Same thing happens to me, I'm using the SAMI script posted in here.

demonj0e
  • demonj0e

    Sa Coder In Training

  • Members
  • Joined: 05 Apr 2005

#92

Posted 20 November 2005 - 07:56 AM

which sami script did u use

[spitfire]
  • [spitfire]

    Snitch

  • BUSTED!
  • Joined: 16 Nov 2005

#93

Posted 20 November 2005 - 09:16 AM Edited by [spitfire], 20 November 2005 - 09:28 PM.

Agret, you have to rebuild your gta3.img as described above on the picture. DragonLord PM'd me that it helped to fix his problem, so it might work for you too. Remember that you need the latest second version of IMGTool, otherwise it will not work!

Dylan D
  • Dylan D

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 20 Nov 2005

#94

Posted 20 November 2005 - 08:30 PM Edited by Dylan D, 20 November 2005 - 08:53 PM.

someone help me sad.gif im new to modding but definetly not stupid, i cant understand, i did exactly what it said, deleted every one, then added all the files of radar then rebuilt the archive, then i tried to play the game and it froze half way through loading, can anyone help me?


Edit I used the sami script thing and it still does this, i have version 2.0 of sa and 1.1 of sami, i have a windows xp home edition with admin and thats about it, cana nyone help

demonj0e
  • demonj0e

    Sa Coder In Training

  • Members
  • Joined: 05 Apr 2005

#95

Posted 20 November 2005 - 09:19 PM

i dont think mods works on version 2 of san andreas

[spitfire]
  • [spitfire]

    Snitch

  • BUSTED!
  • Joined: 16 Nov 2005

#96

Posted 20 November 2005 - 09:28 PM Edited by [spitfire], 20 November 2005 - 09:30 PM.

R* made GTA SA V2 unmodable confused.gif , so that Hot Coffee could not be installed on it!

The-end
  • The-end

    It's time to go home

  • Members
  • Joined: 06 Nov 2005

#97

Posted 21 November 2005 - 07:02 PM

tounge.gif :p:P:P: this mod is so sexy i love it thanks to whoever posted the sami install i realy cba to install them 1 by 1

inlove.gif

sixfivecentral
  • sixfivecentral

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Nov 2005

#98

Posted 28 November 2005 - 03:43 AM

Does anyone else have problems with the map no being correct in areas. (expecially the upper left).

smokinjoe
  • smokinjoe

    angry kid

  • Members
  • Joined: 14 May 2004

#99

Posted 28 November 2005 - 02:17 PM

QUOTE (sixfivecentral @ Nov 28 2005, 03:43)
Does anyone else have problems with the map no being correct in areas. (expecially the upper left).

you need to rebuild your archive with imgtool.

kisimisaki
  • kisimisaki

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Dec 2005

#100

Posted 13 December 2005 - 04:00 PM

whoa this is beautyfull mod I'm portuguese so my inglish is not so good but i will try.
I want to say thanks to the person who made this mod. it's very very good

thanks....

keep the good work...

hasta !!! colgate.gif

Agret
  • Agret

    So they have the internet on computers now

  • Members
  • Joined: 16 Jul 2005

#101

Posted 17 December 2005 - 01:43 AM

QUOTE ([spitfire] @ Nov 20 2005, 19:16)
Agret, you have to rebuild your gta3.img as described above on the picture. DragonLord PM'd me that it helped to fix his problem, so it might work for you too. Remember that you need the latest second version of IMGTool, otherwise it will not work!

Thanks for replying, I actually saw this post after I fixed it though. I used Spark to re-import all the radar images then rebuilt with IMG Tool. Screw SAMI, piece of junk. Love the mod.

streetballaz1
  • streetballaz1

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 28 Dec 2005

#102

Posted 28 December 2005 - 08:41 PM

hey,could we do this in GTA SA version 2?

SeaNorris.
  • SeaNorris.

  • BUSTED!
  • Joined: 18 Jun 2005

#103

Posted 28 December 2005 - 08:49 PM

I don't think so because you cannot edit the IMG file.

MikeGangsta
  • MikeGangsta

    CQC Anyone?

  • Members
  • Joined: 13 Oct 2005

#104

Posted 29 December 2005 - 01:14 AM

0_____0

BaygoN
  • BaygoN

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 Aug 2005

#105

Posted 29 December 2005 - 07:57 PM

QUOTE (streetballaz1 @ Dec 28 2005, 20:41)
hey,could we do this in GTA SA version 2?

you cant mod gta sa 2.0

The Most Wanted
  • The Most Wanted

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 09 Jan 2006

#106

Posted 09 January 2006 - 02:12 PM

Cara quer dizer q foi um brazuca q fez o essa MOD!!
Curti mto, essa eh um must have do meu GTA
Parabéns, ficou rox... icon14.gif

I have problems to install with SAMI, but manually it works well (I've added one by one in gta3.img)
It isn't off-topic, OK?! tounge.gif

MikeGangsta
  • MikeGangsta

    CQC Anyone?

  • Members
  • Joined: 13 Oct 2005

#107

Posted 09 January 2006 - 03:06 PM

This is one of the best mods I ever seen

PS: 3 BR Aew!

vinaykesri
  • vinaykesri

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 15 Jan 2006

#108

Posted 16 January 2006 - 10:08 AM Edited by vinaykesri, 16 January 2006 - 10:11 AM.

HELP ME!!!!!![B] hey plz any one of u plz sent me detailed way of how to intall ianalbets map in gta sa plz plz [[SIZE=14] sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
i am not able to install it plz help me


MAIL ME [email protected]

vinaykesri
  • vinaykesri

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 15 Jan 2006

#109

Posted 16 January 2006 - 10:09 AM

HELP ME!!!!!! hey plz any one of u plz sent me detailed way of how to intall ianalbets map in gta sa plz plz sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
i am not able to install it plz help me

waddle48
  • waddle48

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 17 Oct 2004

#110

Posted 16 January 2006 - 03:02 PM

@vinaykesri: Edit your post instead of double posting >_<

This is a great map mod, I found the original map a few days before it was released, on ian-alberts site and was thinking this would be great ingame, and here it is!

Rincewind01
  • Rincewind01

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 20 Jan 2006

#111

Posted 24 January 2006 - 05:29 PM

I got some sync issues with it, particularly around west Los Santos and the beach area, i havent seen any yet in the mt chiliad area. Its like it duplicates a tile.

FullMetal
  • FullMetal

    Non-Retard

  • Feroci Racing
  • Joined: 23 Nov 2004
  • None

#112

Posted 25 January 2006 - 06:34 PM

Could someone help me ? i installed everything like you sed in GTA3.img thing, and the fronten2 in models. But when i load/start (new) game, it won't load further (only half of the loadingbar is filled)... could someone help me ??? plz ='(

existy
  • existy

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 18 Apr 2005

#113

Posted 27 January 2006 - 04:32 PM

I wish the script worked.

JanHammer
  • JanHammer

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 05 Oct 2005

#114

Posted 29 January 2006 - 05:39 PM

Hmm, so the automated SAMI script screws up the map? It's hard to tell when half the trouble posts are in horrible english.

SeaNorris.
  • SeaNorris.

  • BUSTED!
  • Joined: 18 Jun 2005

#115

Posted 29 January 2006 - 05:55 PM

No when its installed with SAMI, you then have to open IMGtool and rebuild the archive.

Agret
  • Agret

    So they have the internet on computers now

  • Members
  • Joined: 16 Jul 2005

#116

Posted 30 January 2006 - 09:33 AM

Alright everyone the sami script works.

All you have to do is:

*) Download SAMI and this script and run it

*) Download IMGTool and open GTA3.IMG then choose to re-build the image

If you skip the rebuild your map will be screwed up in-game.

This way works 100% though smile.gif

cshadl12345
  • cshadl12345

    Player Hater

  • BUSTED!
  • Joined: 29 Jan 2006

#117

Posted 09 February 2006 - 04:23 AM

QUOTE (Agret @ Jan 30 2006, 09:33)
Alright everyone the sami script works.

All you have to do is:

*) Download SAMI and this script and run it

*) Download IMGTool and open GTA3.IMG then choose to re-build the image

If you skip the rebuild your map will be screwed up in-game.

This way works 100% though smile.gif

Can I still just rebuild the archive even though I did the SAMI script awhile ago when it was messed up?

outofmind
  • outofmind

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 11 Mar 2006

#118

Posted 11 March 2006 - 07:23 AM Edited by outofmind, 11 March 2006 - 07:29 AM.

QUOTE (***GTA*** @ Oct 30 2005, 14:44)
.:: For some reason every time I try to look at the map it misplace itself:

user posted image

... any ideas why?

.:: simoncampbell thanks a lot for the sami file!

It's a great mod tounge.gif


But I got the same problem when install the mod even with "sami" scripts... confused.gif

So I uninstall then reinstall GTA:SA, delete all my savefiles, and then manage to install the mod by myself using IMG tool 2.0, and it's ok now cool.gif

QUOTE
([spitfire] @ Nov 20 2005, 19:16)
Agret, you have to rebuild your gta3.img as described above on the picture. DragonLord PM'd me that it helped to fix his problem, so it might work for you too. Remember that you need the latest second version of IMGTool, otherwise it will not work!

and now i realized that i shall read more before doing something ph34r.gif suicidal.gif

BaygoN
  • BaygoN

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 Aug 2005

#119

Posted 11 March 2006 - 09:35 AM

for some reason SAMI dont work very well with this mod for some people.Use Spark IMG Editor,it is easier to install with it(you can add multiple files at once and you dont need to rebuild) and the mod will work perfectly.At least worked with me rolleyes.gif

syrdax
  • syrdax

    Serial gamer

  • Members
  • Joined: 15 Feb 2006

#120

Posted 14 March 2006 - 10:56 AM

Hi, this is something I would like to enjoy, this kind of mod that I was asking for. Excellent job, but I can't install it using SAMI (1.1 or something, is the latest because it says that there are no upgrades when tries to search for recent version), so I used the zip downloaded here and tried the 2 scripts here and always get the message:
user posted image
I've checked and the file is there, so, I've seen that many people used the mod and got it working, so I tried downloading again another time, so I changed the file about 5 times and always is the same error, the same number file error.
I have SA v1.01, so, does the mod work with this version?
I will try later with some of the IMG tools, so, what version should I get of these tools and which one? If v1.01 can be modded, of course.
Other than that, great job! cookie.gif cookie.gif cookie.gif
Muito brigado!




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users