Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[WIP|CON] Liberty city

815 replies to this topic
[NX] Joao.pt
  • [NX] Joao.pt

    Snitch

  • Members
  • Joined: 26 May 2005

#61

Posted 20 August 2005 - 10:26 AM

QUOTE ([email protected] @ Aug 20 2005, 09:59)
What do you mean by game crashing maybe explain more about these crashes like what happens or where you were at when it crashed. I might be able to help you out.

The loading bar stops when i start a new game

NathanHenry
  • NathanHenry

    Homeboy

  • Members
  • Joined: 18 Apr 2005

#62

Posted 20 August 2005 - 11:18 AM

Okay well I can help with solutions.

first did you clean the SA map with Steven-M's Map cleaner.

[NX] Joao.pt
  • [NX] Joao.pt

    Snitch

  • Members
  • Joined: 26 May 2005

#63

Posted 20 August 2005 - 12:26 PM

Yeah i run map cleaner and i pressed start and at last the map cleaner say aply changes and i sayed Yes

NathanHenry
  • NathanHenry

    Homeboy

  • Members
  • Joined: 18 Apr 2005

#64

Posted 20 August 2005 - 12:35 PM

Well are you sure the map cleaner worked on SA because when I first started this out the map cleaner didn't work at all for my SA but then found out that the map cleaner will crash during loading on a modded SA. So I ended up reinstalling my SA to have an unmoddified SA game because Map Cleaner only works on unmodded SA games.

Also after using mapcleaner.exe just replace the water.dat with the map cleaners water.dat then replace files with xrk's LC mod. And start a new game.

Matiscus
  • Matiscus

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 24 Jul 2005

#65

Posted 20 August 2005 - 12:52 PM Edited by Matiscus, 20 August 2005 - 12:56 PM.

[QUOTE=xrk,Aug 19 2005, 16:32] bldg. ?? I dont understand if you mean you cant see the buildings untill your close thats because theres no lods yet.[/QUOTE]

[/QUOTE]xrk he means that the building only appears visually when getting right next to the building. could you make it to where the buildings are visually far away just like in GTA3.[/QUOTE]

bldg are buildings tounge2.gif
Yes that i mean.
I dont speak english confused.gif
sorry for that.

NathanHenry
  • NathanHenry

    Homeboy

  • Members
  • Joined: 18 Apr 2005

#66

Posted 20 August 2005 - 01:23 PM

He knew what you meant by bldg don't worry. And he means since there are no LODs in the buildings it can't show up from far away just when you arrive at the buildings.

Of course it makes kind of a problem with planes since planes go at a fast speed and the buildings do not show up at the right moment as I tested it out and ended up running into a rooftop I did not see at all.

[NX] Joao.pt
  • [NX] Joao.pt

    Snitch

  • Members
  • Joined: 26 May 2005

#67

Posted 20 August 2005 - 02:39 PM Edited by [NX] Joao.pt, 20 August 2005 - 02:44 PM.

QUOTE ([email protected] @ Aug 20 2005, 12:35)
Well are you sure the map cleaner worked on SA because when I first started this out the map cleaner didn't work at all for my SA but then found out that the map cleaner will crash during loading on a modded SA.  So I ended up reinstalling my SA to have an unmoddified SA game because Map Cleaner only works on unmodded SA games.

Also after using mapcleaner.exe just replace the water.dat with the map cleaners water.dat then replace files with xrk's LC mod.  And start a new game.

Thks ive reinstaled san andreas but in map cleaner what i have to check????
All boxes or default???

Do i have to check this boxes? dontgetit.gif

user posted image
user posted image

Anhother question do i have to install the tunnel fix????

Fawkes16
  • Fawkes16

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 20 Aug 2005

#68

Posted 20 August 2005 - 05:09 PM

Nice mod can u make vice city to?

pal user
  • pal user

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Apr 2005

#69

Posted 20 August 2005 - 05:12 PM

thanks alot its great but would there be anyway to put liberty city in without erasing sa

Cran.
  • Cran.

    910 reprisent

  • Members
  • Joined: 20 Apr 2004

#70

Posted 20 August 2005 - 05:41 PM

QUOTE (Fawkes16 @ Aug 21 2005, 03:39)
Nice mod can u make vice city to?

confused.gif

http://www.gtaforums...p?showforum=104

Meh, not bad. Everyone seems to be converting Liberty City. Is this using the GTA: LC files?

NathanHenry
  • NathanHenry

    Homeboy

  • Members
  • Joined: 18 Apr 2005

#71

Posted 20 August 2005 - 09:36 PM Edited by [email protected], 20 August 2005 - 09:39 PM.

QUOTE ([NX)
Joao.pt,Aug 20 2005, 14:39]
QUOTE ([email protected] @ Aug 20 2005, 12:35)
Well are you sure the map cleaner worked on SA because when I first started this out the map cleaner didn't work at all for my SA but then found out that the map cleaner will crash during loading on a modded SA.  So I ended up reinstalling my SA to have an unmoddified SA game because Map Cleaner only works on unmodded SA games.

Also after using mapcleaner.exe just replace the water.dat with the map cleaners water.dat then replace files with xrk's LC mod.  And start a new game.

Thks ive reinstaled san andreas but in map cleaner what i have to check????
All boxes or default???

Do i have to check this boxes? dontgetit.gif

user posted image
user posted image

Anhother question do i have to install the tunnel fix????

leave the checked boxes the way they are and just select the directory of your SA Folder and then click start and wait for it to clean the map files and when it says apply changes you press yes then in the map cleaner zip file take the water.dat and put it in that SA folder.

Then just take the Liberty City files and put them in that SA folder and start a new game and there you go.

@Pal User: Well it would be possible but then you would have to break the boundries in order to get Liberty City to appear visually outside of SA and also move some dff coordinates to get them far away from SA.

AdTec_224
  • AdTec_224

    Peon

  • Members
  • Joined: 22 Sep 2004
  • None

#72

Posted 20 August 2005 - 10:49 PM

cool mod biggrin.gif btw can i host this WIP Mod ?

[NX] Joao.pt
  • [NX] Joao.pt

    Snitch

  • Members
  • Joined: 26 May 2005

#73

Posted 21 August 2005 - 08:20 AM

QUOTE ([email protected] @ Aug 20 2005, 21:36)
QUOTE ([NX)
Joao.pt,Aug 20 2005, 14:39]
QUOTE ([email protected] @ Aug 20 2005, 12:35)
Well are you sure the map cleaner worked on SA because when I first started this out the map cleaner didn't work at all for my SA but then found out that the map cleaner will crash during loading on a modded SA.  So I ended up reinstalling my SA to have an unmoddified SA game because Map Cleaner only works on unmodded SA games.

Also after using mapcleaner.exe just replace the water.dat with the map cleaners water.dat then replace files with xrk's LC mod.  And start a new game.

Thks ive reinstaled san andreas but in map cleaner what i have to check????
All boxes or default???

Do i have to check this boxes? dontgetit.gif

user posted image
user posted image

Anhother question do i have to install the tunnel fix????

leave the checked boxes the way they are and just select the directory of your SA Folder and then click start and wait for it to clean the map files and when it says apply changes you press yes then in the map cleaner zip file take the water.dat and put it in that SA folder.

Then just take the Liberty City files and put them in that SA folder and start a new game and there you go.

@Pal User: Well it would be possible but then you would have to break the boundries in order to get Liberty City to appear visually outside of SA and also move some dff coordinates to get them far away from SA.

Thanks man ive played yesterday the mod is very cool but why is the cj and the cars so black? dontgetit.gif dontgetit.gif

NathanHenry
  • NathanHenry

    Homeboy

  • Members
  • Joined: 18 Apr 2005

#74

Posted 21 August 2005 - 09:13 AM

Hey I am happy to help out.

as for CJ and the cars being black well the cars are just black like how they would be in a normal SA and for CJ being totally black it is because of the brightness of the buildings, sidewalks, etc.

xrk
  • xrk

    ..

  • Members
  • Joined: 04 Feb 2004

#75

Posted 21 August 2005 - 12:17 PM Edited by xrk, 21 August 2005 - 12:21 PM.

@AdTec_224; yip biggrin.gif

@[NX] Joao.pt; not sure, hopefully the col files

@pal user; I dont think thats possible yet?!? basically what george said



About the lods I might start trying them later.

[NX] Joao.pt
  • [NX] Joao.pt

    Snitch

  • Members
  • Joined: 26 May 2005

#76

Posted 21 August 2005 - 06:12 PM

QUOTE (xrk @ Aug 21 2005, 12:17)
@AdTec_224; yip biggrin.gif

@[NX] Joao.pt; not sure, hopefully the col files

@pal user; I dont think thats possible yet?!? basically what george said



About the lods I might start trying them later.

But the cool files dont are the same of gta3?? smile.gif

The_Grudge
  • The_Grudge

    The_Grudge

  • BUSTED!
  • Joined: 08 Jan 2005

#77

Posted 21 August 2005 - 06:43 PM

QUOTE ([NX] Joao.pt @ Aug 21 2005, 20:12)
QUOTE (xrk @ Aug 21 2005, 12:17)
@AdTec_224; yip  biggrin.gif

@[NX] Joao.pt; not sure, hopefully the col files

@pal user; I dont think thats possible yet?!? basically what george said



About the lods I might start trying them later.

But the cool files dont are the same of gta3?? smile.gif

So? dozingoff.gif

xrk
  • xrk

    ..

  • Members
  • Joined: 04 Feb 2004

#78

Posted 24 August 2005 - 03:28 PM

Update, download from the link on my first post,

portland has most lods and generics in but no monorail yet
ssv has most generic in and a couple of other bits I missed before
and the underground train track is in apart from the section in staunton
and few other things

91RS
  • 91RS

    Gimme All Your Lovin'

  • Members
  • Joined: 26 Jun 2005

#79

Posted 24 August 2005 - 03:45 PM

Looks cool, I'll give it a try later today.

pal user
  • pal user

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Apr 2005

#80

Posted 24 August 2005 - 06:42 PM

great mod this keeps getting better can't wait till you put the monorail rail in

xrk
  • xrk

    ..

  • Members
  • Joined: 04 Feb 2004

#81

Posted 25 August 2005 - 10:14 AM Edited by xrk, 25 August 2005 - 10:25 AM.



the monorail is crashing the game for some reason?!? theres a couple of models like this.

errm.. if you see any strange looking bits on models like in funny looking doors you can walk through, they are the lods blush.gif Im not sure how they work yet

91RS
  • 91RS

    Gimme All Your Lovin'

  • Members
  • Joined: 26 Jun 2005

#82

Posted 25 August 2005 - 01:03 PM

I installed this mod yesterday, but only could play it for like 5 minutes. Looks pretty awesome so far. Are you eventually going to be making it so that traffic follows the roads?

Dillyracer
  • Dillyracer

    citizen of lost heaven

  • Members
  • Joined: 30 Jul 2005

#83

Posted 25 August 2005 - 01:58 PM

and peds too, or is that impossible for the moment i gta san andreas ?

xrk
  • xrk

    ..

  • Members
  • Joined: 04 Feb 2004

#84

Posted 25 August 2005 - 04:14 PM

QUOTE (opius)

For SA at least, the paths are compiled in the NODE files and cannot be edited at this time.

NathanHenry
  • NathanHenry

    Homeboy

  • Members
  • Joined: 18 Apr 2005

#85

Posted 27 August 2005 - 02:43 AM

So with the paths not being able to be modded in SA that means the Peds and the Cars will not be able to be on the right roads and sidewalks.

So how is the Parachute Script going. Just sent you the mod last night.

Any pics of the Staunton Island models yet.

xrk
  • xrk

    ..

  • Members
  • Joined: 04 Feb 2004

#86

Posted 30 August 2005 - 08:43 AM

1, It just means no paths yet

2, I got some of that script working, I have'nt tested the parachute though

3, most of staunton's models are invisible still confused.gif

GTA Platt
  • GTA Platt

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Sep 2005

#87

Posted 04 September 2005 - 05:25 PM

Could any files from the LC mod help you? I mean to make it so the radar shows the actuel map etc. I say you try and do things with there files.

xrk
  • xrk

    ..

  • Members
  • Joined: 04 Feb 2004

#88

Posted 04 September 2005 - 07:24 PM

QUOTE (GTA Platt @ Sep 4 2005, 17:25)
Could any files from the LC mod help you? I mean to make it so the radar shows the actuel map etc. I say you try and do things with there files.

If you go to the link on the my first post there should be the radar for the parts of lc that are in game at the moment on there.



Caseycappoen100
  • Caseycappoen100

    Player Hater

  • BUSTED!
  • Joined: 09 May 2005

#89

Posted 09 September 2005 - 04:28 AM

hmmm I would Help But No Promise I might be Able 2 make It So the Color Is Right But I Cant Do Any Editing untill I finish downloading it. I will Help As Hard As I can

NathanHenry
  • NathanHenry

    Homeboy

  • Members
  • Joined: 18 Apr 2005

#90

Posted 09 September 2005 - 10:16 AM

You mean like make the player model the right color instead of the black shadow that the player looks like. If that is what you mean that would be great. If that isn't what you mean please explain more.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users