Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Liberty City

111 replies to this topic
krayziebone
  • krayziebone

    texture and tuning Specialist

  • Members
  • Joined: 16 Apr 2003

#1

Posted 11 June 2005 - 07:03 PM

hi there must be a way to get in liberty city with the car denise was asking baby you need to take me to libery city ????

and in 1 street race with catarina she say my friend need his car to drive te liberty city isnt there a way that leeds to liberty city???

Officer Pulaski
  • Officer Pulaski

    Li'l G Loc

  • Awaiting Authorisation
  • Joined: 11 Dec 2004

#2

Posted 11 June 2005 - 07:10 PM

QUOTE (krayziebone @ Jun 11 2005, 15:03)
hi there must be a way to get in liberty city with the car denise was asking baby you need to take me to libery city ????

and in 1 street race with catarina she say my friend need his car to drive te liberty city isnt there a way that leeds to liberty city???

you can go to part of Liberty City during one mission in Las Venturas
and no theres no road that leads to LC
it took Claude and Catalina 9 years to drive through the sea to get to LC tounge.gif

krayziebone
  • krayziebone

    texture and tuning Specialist

  • Members
  • Joined: 16 Apr 2003

#3

Posted 11 June 2005 - 07:11 PM

QUOTE (Officer Pulaski @ Jun 11 2005, 19:10)
QUOTE (krayziebone @ Jun 11 2005, 15:03)
hi there must be a way to get in liberty city with the car denise was asking baby you need to take me to libery city ????

and in 1 street race with catarina she say my friend need his car to drive te liberty city isnt there a way that leeds to liberty city???

you can go to part of Liberty City during one mission in Las Venturas
and no theres no road that leads to LC
it took Claude and Catalina 9 years to drive through the sea to get to LC tounge.gif

lol biggrin.gif

Tril
  • Tril

    MeBeUGod

  • BUSTED!
  • Joined: 22 Feb 2005

#4

Posted 11 June 2005 - 08:17 PM

You could go to Liberty City when ever you want to...
But it involves cheating...
Click HERE!
When the page opens scroll down a little it explains it...

CarpetDweller
  • CarpetDweller

    The steak is a lie

  • The Connection
  • Joined: 15 Nov 2004

#5

Posted 11 June 2005 - 08:28 PM

Here's a few more LINKs about getting to Liberty from GTAForums.com

Without mods you can't have much of a drive as there is only a short stretch of road that's solid.
user posted image

ogglock
  • ogglock

    Playa

  • Members
  • Joined: 31 Mar 2005

#6

Posted 12 June 2005 - 09:10 AM

Catalina, and Claude Speed are together for 10 years before the bank robbery they did. You need a mod to make Liberty City solid just like the Observatory in GTA3.

RvdVit
  • RvdVit

    Most sexy post located to the right. --->

  • Members
  • Joined: 19 May 2004

#7

Posted 12 June 2005 - 07:45 PM

So you can get into LC again?

Is it the WHOLE city?? Remodeled or just the map outta GTA3?

KieranMurphy
  • KieranMurphy

    Was it over when the Germans bombed Pearl Harbor?

  • Members
  • Joined: 01 Nov 2003

#8

Posted 12 June 2005 - 08:21 PM

QUOTE (RvdVit @ Jun 12 2005, 19:45)
So you can get into LC again?

Is it the WHOLE city?? Remodeled or just the map outta GTA3?

There's a cut scene with CJ driving through Liberty City for a mission. That mission all takes place indoors, so you don't get to drive through Liberty City.

I think the model of Liberty City is floating way up in the air above San Andreas, and there's some glitch that allows you to access it with the jetpack. I've seen video footage of it and it looks like it's only part of Portland, lots of bits are missing and a lot of it isn't solid. I haven't bothered trying to access it myself.


KM.

OzzySM12
  • OzzySM12

    Hmm...

  • Members
  • Joined: 07 Nov 2004

#9

Posted 12 June 2005 - 09:51 PM

The release of the Pc\Xbox game appears to have braught back a fukcing sh*t load of old topic...

you know if you searched you would have found an answer no problem...

CarpetDweller
  • CarpetDweller

    The steak is a lie

  • The Connection
  • Joined: 15 Nov 2004

#10

Posted 12 June 2005 - 10:15 PM

Yes, this has all been talked about before.
But as it's at the top of the topics right now I'll say with spoilers -

@ RvdVit - You go back to Liberty in one mission and that is all. You see a brief cutscene of a familiar building and then a mission begins with CJ in a previosly unseen interior to this building. You basically work your way through the building shooting people, get to the end, pass the mission and go back to SA.
You can only go back (PS2 version) with the Ganton Gym Interiors Glitch or with a cheats device. Only the interior plus a little bit more are solid. The visible area is only part of portland and most is at a very low resolution, obviously intended to not be seen close up.

nypdgetaway
  • nypdgetaway

    Flying Squad

  • Members
  • Joined: 25 Jul 2005

#11

Posted 31 July 2005 - 06:20 PM

Hey, ok there have been many tips on how to get to Liberty City, but can anyone please tell me how to get there without using any type of cheat device?

fastrack2910
  • fastrack2910

    Rat

  • Members
  • Joined: 26 Jul 2005

#12

Posted 31 July 2005 - 06:22 PM

The only way to get there without downloading any mods or cheats is the mission, Saint Mark's Bistro.

Grand_Theft_Auto!
  • Grand_Theft_Auto!

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 30 Jul 2005

#13

Posted 31 July 2005 - 06:27 PM

Get the Place Manager. Read that other post, it's dead easy! smile.gif

nypdgetaway
  • nypdgetaway

    Flying Squad

  • Members
  • Joined: 25 Jul 2005

#14

Posted 31 July 2005 - 08:03 PM

this is for the ps2 version tho

teh roxxors
  • teh roxxors

    Checking Attitudes

  • Members
  • Joined: 23 Nov 2004

#15

Posted 31 July 2005 - 08:16 PM

What's the point of going there, if you can't do anything but walk around?

simps
  • simps

    I'm a twat.

  • Members
  • Joined: 06 Apr 2005

#16

Posted 01 August 2005 - 03:02 PM

Liberty City Get-to Guide

Remember to use the search.

ShAddowZ080
  • ShAddowZ080

    H3LL RAISER

  • BUSTED!
  • Joined: 28 Jul 2005

#17

Posted 01 August 2005 - 03:55 PM

QUOTE (teh roxxors @ Jul 31 2005, 09:16)
What's the point of going there, if you can't do anything but walk around?

ya theres no point in going if u cant kill something

Boll Weevil
  • Boll Weevil

    De Ballit of Boll Weevil

  • Members
  • Joined: 01 Aug 2005

#18

Posted 01 August 2005 - 04:57 PM

Apparently, there was a mission taken out which let you drive in Liberty City.

xforce
  • xforce

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 30 Jul 2005

#19

Posted 01 August 2005 - 05:03 PM

where can i get this mode to get into liberty city?

GritSandWiches4Breakfest
  • GritSandWiches4Breakfest

    Pimp oF The natioN

  • Members
  • Joined: 04 Jul 2005

#20

Posted 01 August 2005 - 09:39 PM

Only in the mission. cool.gif

Doctor_hv
  • Doctor_hv

    Player Hater

  • BUSTED!
  • Joined: 11 Jun 2005

#21

Posted 01 August 2005 - 09:57 PM

heh, there is another way, much easier...
just install GTA3 and enjoy LC... I've done it... biggrin.gif

maf
  • maf

    SA Junkie

  • Members
  • Joined: 16 Jun 2005

#22

Posted 02 August 2005 - 02:59 PM

QUOTE (Doctor_hv @ Aug 1 2005, 21:57)
heh, there is another way, much easier...
just install GTA3 and enjoy LC... I've done it... biggrin.gif

Well said biggrin.gif

Boll Weevil
  • Boll Weevil

    De Ballit of Boll Weevil

  • Members
  • Joined: 01 Aug 2005

#23

Posted 02 August 2005 - 04:55 PM

QUOTE (ShAddowZ080 @ Aug 1 2005, 15:55)
QUOTE (teh roxxors @ Jul 31 2005, 09:16)
What's the point of going there, if you can't do anything but walk around?

ya theres no point in going if u cant kill something

I guess the word "Tourists" doesn't spring to mind then... biggrin.gif

maxbone
  • maxbone

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 10 May 2005

#24

Posted 16 August 2005 - 12:52 AM

Liberty City is miles and miles above San Andreas, right? Well, I just tried this trick with 2 ATVs.

1) Get a hold of two ATVs.
2) Enter the cheat that enables you to bump a car and it will start floating into the air.
3) Get on one ATV and lightly bump the other.
4) Quickly get off and hop onto the ATV you bumped before it gets too high. If you didn't make it on, try again. If you did, have a cookie. cookie.gif Anyway...
5) It will take a while, but eventually you will start bumping into 2 invisible walls - basically you're moving back and forth over and over again, but staying in the same spot (technically).

I was wondering if you could use this trick to reach Liberty City. If I knew the exact location of where Liberty City was I would try it, but I don't so maybe someone else could try it...?

Mokiesmoky
  • Mokiesmoky

    Finally Famous

  • Members
  • Joined: 21 Jun 2005

#25

Posted 16 August 2005 - 12:57 AM

Doubt it. (I'm just saying this becasue im usually wrong. I soooo hope im wrong)


Mokie Shifty41s_beerhatsmilie2.gif

maxbone
  • maxbone

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 10 May 2005

#26

Posted 16 August 2005 - 01:25 AM

QUOTE (Mokiesmoky @ Aug 16 2005, 00:57)
Doubt it. (I'm just saying this becasue im usually wrong. I soooo hope im wrong)


Mokie Shifty41s_beerhatsmilie2.gif

So do I. tounge.gif

spaceeinstein
  • spaceeinstein

    巧克力

  • Members
  • Joined: 17 Jul 2003

#27

Posted 16 August 2005 - 02:33 AM

Doesn't work that way. Liberty City's interior number is 1. You need the same number to load it.

poopskin
  • poopskin

    Yardie | Not a Clever Man

  • Members
  • Joined: 01 May 2005

#28

Posted 16 August 2005 - 03:21 PM

well, not loaded liberty city anyway...

Matt Sin
  • Matt Sin

    I'm Back!

  • Members
  • Joined: 16 Aug 2005

#29

Posted 16 August 2005 - 03:28 PM

It would be a very cool cheat but I doubt it as they must have coded it to prevent your access.

*Remembers Hot Coffee*

I'm sure someone will figure it out.

NSX
  • NSX

    Reality is the illusion caused by a shortage of alcohol

  • Members
  • Joined: 13 Feb 2005

#30

Posted 16 August 2005 - 05:28 PM

That plan will not work, since you'd have to get into interior universe first. And then you'd have to get to the marker near the sea(east) and then you cant spawn anything. Nice thinking but it will not work, sorry




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users