Quantcast

Jump to content

» «
Photo

What is a suitable display mode?

6 replies to this topic
rudi246
  • rudi246

    RadioX

  • Members
  • Joined: 25 Jul 2005

#1

Posted 28 July 2005 - 06:57 AM

mad.gif Alright, so here's the deal

"Cannot find a suitable display mode"
This should look familiar to some people. I've searched all over and tried many things to end this. I've reset my resolution, I got Directx 7.0, all my drivers seem to be working properly.
I have Windows 95 and have Directx 7.0 (incase you weren't paying attention). I know GTA can work because I used to have it on my computer, got rid of it for a while, but fortunately had it on a CD and reinstalled it. Now I get this crap. suicidal.gif

Is there some patch I need?
Do I need a better Directx?
Is there a certain resolution to run GTA?

Sektor
  • Sektor

    GTAMP.com

  • Members
  • Joined: 28 Jan 2003

#2

Posted 28 July 2005 - 02:28 PM

I think the free version requires directx 8 or newer. The old version should work with directx 7. Are you trying to run the windows version? What video card do you have?

rudi246
  • rudi246

    RadioX

  • Members
  • Joined: 25 Jul 2005

#3

Posted 29 July 2005 - 10:49 PM

I don't know what video card I have. Is there a way to find out?

I think the version of GTA I have is a pirated version. I really don't want to do the 300+mb download from Rockstar. Like I said before, I had GTA working in the past, and I havn't changed my video card.

Sektor
  • Sektor

    GTAMP.com

  • Members
  • Joined: 28 Jan 2003

#4

Posted 30 July 2005 - 12:20 PM

You can get a patch from here. What exe are you running to start it?

rudi246
  • rudi246

    RadioX

  • Members
  • Joined: 25 Jul 2005

#5

Posted 02 August 2005 - 08:38 AM

I use gtawin.exe to run it. I've also tried the .bat file, but that just runs gtawin.exe too.

Tornado Rex
  • Tornado Rex

    *nix gets the chicks

  • $outh $ide Hoodz
  • Joined: 12 Nov 2001

#6

Posted 06 August 2005 - 04:52 PM

QUOTE (rudi246 @ Jul 29 2005, 17:49)
I think the version of GTA I have is a pirated version.

You pirated a game that's offered for free? blink.gif

DDreamer
  • DDreamer

    I had a dream

  • Members
  • Joined: 24 Jul 2005

#7

Posted 27 August 2005 - 01:53 PM

Have you tryed running the dos version in your GTA folder.
does the game dont start at all?.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users