Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Save Files - All Storyline Missions

  • This topic is locked This topic is locked
151 replies to this topic
Nemesi
  • Nemesi

    Great!

  • Members
  • Joined: 26 Jun 2005

#31

Posted 28 September 2005 - 10:32 AM

Why can't I download any file??? dontgetit.gif confused.gif

adamcs
  • adamcs

    Pixelante

  • Moderator
  • Joined: 28 Jul 2002
  • United-Kingdom

#32

Posted 28 September 2005 - 03:11 PM

Try again? smile.gif

They work fine for me.

Nemesi
  • Nemesi

    Great!

  • Members
  • Joined: 26 Jun 2005

#33

Posted 28 September 2005 - 04:29 PM

Ok, now I can download them too...
I don't know why, but until a few hour ago the pages didn't want to load....

Hell No..
  • Hell No..

    Dad.

  • Leone Family Mafia
  • Joined: 21 Mar 2003

#34

Posted 30 September 2005 - 07:35 PM Edited by Hell No.., 30 September 2005 - 08:03 PM.

Sorry for being nooby. But whats the mission where you have to chase the place and blow it up and then jump out? Cheers.

EDIT - Got it!

sot
  • sot

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 05 Oct 2005

#35

Posted 05 October 2005 - 03:31 PM

thanks...!

t-6
  • t-6

    Be Good & Do Good

  • Members
  • Joined: 10 Sep 2005

#36

Posted 09 October 2005 - 08:46 AM

Any saves games files for hot coffee mod?

Jmyst
  • Jmyst

    Takeaway Corperation

  • Members
  • Joined: 24 Oct 2005

#37

Posted 24 October 2005 - 01:00 PM

Have a cookie.gif . ur soo cool, how dya get em? monocle.gif

frankenstein
  • frankenstein

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 30 Aug 2005

#38

Posted 24 October 2005 - 03:38 PM

what about the wear flowers in your hair mission?...its missing

simps
  • simps

    I'm a twat.

  • Members
  • Joined: 06 Apr 2005

#39

Posted 27 October 2005 - 02:37 AM

QUOTE (frankenstein @ Oct 24 2005, 11:38)
what about the wear flowers in your hair mission?...its missing

It might've been combined with "555 We Tip" because "Wear Flowers in your Hair" is an easy mission. confused.gif

Hivis
  • Hivis

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 Dec 2004

#40

Posted 01 November 2005 - 06:30 PM

Do these files not work for Second Edition?

It will show up on the Load Saved Game screen as a saved game and then it loads and crashes to desktop everytime.

ajkhan316`
  • ajkhan316`

    CSMY : Saiko Komon

  • Members
  • Joined: 01 Aug 2005

#41

Posted 02 November 2005 - 02:10 AM

These files are for version 1 game of SA. It doesn't seem to load with version 2 as the scripts differ.
- FiJiAn 4 LiFe

mikeswi
  • mikeswi

    Insert Funny Title Here

  • Members
  • Joined: 12 Jun 2005

#42

Posted 10 November 2005 - 10:13 AM

I haven't been paying attention here for a while. What is version 2?

ajkhan316`
  • ajkhan316`

    CSMY : Saiko Komon

  • Members
  • Joined: 01 Aug 2005

#43

Posted 10 November 2005 - 11:06 AM

QUOTE (mikeswi @ Nov 10 2005, 19:13)
I haven't been paying attention here for a while. What is version 2?

Version 2 is the re-release of the game after the hot-coffee fiasco. Basically to bring the ESRB rating down from 18+ to M. The ability to see animated sex is lost along with the ability to mod the game all together. And the saves here do not work with that version because the scripts file is different.
- FiJiAn 4 LiFe

mikeswi
  • mikeswi

    Insert Funny Title Here

  • Members
  • Joined: 12 Jun 2005

#44

Posted 11 November 2005 - 08:42 AM Edited by mikeswi, 11 November 2005 - 08:59 AM.

Well that's bloody stupid. If I got the "NoHotCoffee" patch and installed it, would that work with the newer release? I could do the save files over again and have both versions up. Or would something like Darkpact be able to convert the existing saves?


Whooooaaaaaaa. Hang on. You can't mod the game at all???? cry.gif

EDIT

OK, I see that this won't work after reading a little more. How about this?

QUOTE
If you have Version 1 (or 1.01) of Grand Theft Auto: San Andreas and you want to play Version 2 Save Games
Click This Link: http://rapidshare.de...Script.zip.html
Go to \Rockstar Games\GTA San Andreas\Data\Scripts\
BACK UP THE FILES THAT ARE THERE FIRST!!! If you do not back this up and you screw up and the game doesn't work. Too damn bad, I told you to back them up first.
Now replace those files with the ones from the zip file.


If I do that and replay the game with those files, the new save files will work in Version 2 of the game?

ajkhan316`
  • ajkhan316`

    CSMY : Saiko Komon

  • Members
  • Joined: 01 Aug 2005

#45

Posted 11 November 2005 - 09:03 AM

Hehe....I was actually looking for that same post by wolf68k. Yeah if you do that and play the games and get the saves, it will work with the second version game.

edit : Well I know that installing mod in gta3.img is not permitted with the new version. Neither does trying to play the game on a modded gta3.img.
- FiJiAn 4 LiFe

mikeswi
  • mikeswi

    Insert Funny Title Here

  • Members
  • Joined: 12 Jun 2005

#46

Posted 11 November 2005 - 10:06 AM Edited by mikeswi, 11 November 2005 - 10:09 AM.

OK. So I'll try to get that going and run through the game again saving the save files.

It'll be Monday or thereabouts before I'm done. I have work I need to finish on some other stuff. I can't believe they were so STUPID as to break existing save files with a new version.

Man, talk about goddamn stupid. They still advertise that you can modify the game to add things. You can't promote a feature or service that doesn't exist. That's a violation of the Federal Trade Commission Act. It also opens them up to a class-action lawsuit on behalf of every person who has bought version 2.

mikeswi
  • mikeswi

    Insert Funny Title Here

  • Members
  • Joined: 12 Jun 2005

#47

Posted 13 November 2005 - 12:11 PM

I've started putting up version 2 save files. I'm told they will work with version 2 but I have no way to test. I'm using version 1 with version 2 script files.

This may take a little longer than I thought. I just don't have as much time on my hands now as I did back in July.

ajkhan316`
  • ajkhan316`

    CSMY : Saiko Komon

  • Members
  • Joined: 01 Aug 2005

#48

Posted 17 November 2005 - 03:57 AM

Glad to see you doing saves for the Second Version game mike. I have already recommended the saves to someone looking for second versions saves so will know soon if the saves actually work. By theory they should.
- FiJiAn 4 LiFe

maxumw2000
  • maxumw2000

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 10 Nov 2005

#49

Posted 18 November 2005 - 03:07 PM

QUOTE (umbalito @ Sep 28 2005, 02:54)
Hello,

I downloaded save file 9 (robbing uncle sam) and when I load it all that happens is I get a brand new game? Just like a clicked on Start new game. Anyone know why?

I have the GTA:SA re-release if that makes a difference.

Thanks in advance/

Yes very much the v1.0 saved will not load on the 2nd addition of gta sa the admin told me this
I couldnt figure why no game loaded are game just closed thats why try find game here v2.0 section

http://www.gtaforums...howtopic=205856

S. Leone
  • S. Leone

    Things will be different

  • Members
  • Joined: 29 Nov 2005

#50

Posted 29 November 2005 - 10:43 PM

Yes, I to am having the same problem. I get the saved files from the 2.0 section because i have the new relased one. yet still i go to load it and it goes strait to a new game. Is there any solution?

GoldenLung
  • GoldenLung

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 30 Nov 2005

#51

Posted 30 November 2005 - 08:49 PM

Please Help!
I downloaded a few missions for Version 2 (the version of game I have) to bypass the frustrating flight school and Zero missions. The Load Saved Game screen looks normal, with Learning to Fly the title of the Saved game, leading me to believe that the file would work. But when I try to load the game, it simply starts over at the beginning, just as though I'd started a new game. I've been stuck on these damn missions for so long, I just want to play out the rest of the game. Please Help!

Mxyzptlk
  • Mxyzptlk

    Misanthropic

  • Members
  • Joined: 16 Dec 2004

#52

Posted 30 November 2005 - 09:01 PM

QUOTE (GoldenLung @ Nov 30 2005, 15:49)
Please Help!
I downloaded a few missions for Version 2 (the version of game I have) to bypass the frustrating flight school and Zero missions. The Load Saved Game screen looks normal, with Learning to Fly the title of the Saved game, leading me to believe that the file would work. But when I try to load the game, it simply starts over at the beginning, just as though I'd started a new game. I've been stuck on these damn missions for so long, I just want to play out the rest of the game. Please Help!

Did you try Wolf's trick here? http://www.gtaforums...0

mikeswi
  • mikeswi

    Insert Funny Title Here

  • Members
  • Joined: 12 Jun 2005

#53

Posted 05 December 2005 - 10:30 AM

Done with the version two save files. I won't guarantee they'll work, but everyone says they should.

GoldenLung
  • GoldenLung

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 30 Nov 2005

#54

Posted 06 December 2005 - 10:34 PM

I tried using the Version 1 script with Version 1 save files, and the same for the version 2 files. In both cases, the game starts at the very beginning with the cutscene of CJ getting into the airport. I have version 2, and I'm wondering why these files still won't work for me. PLEASE HELP!!

S. Leone
  • S. Leone

    Things will be different

  • Members
  • Joined: 29 Nov 2005

#55

Posted 07 December 2005 - 02:49 AM

Hopefully you made a back up file of the ver. 2 script files! cqause you can really get messed up if you didnt

GoldenLung
  • GoldenLung

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 30 Nov 2005

#56

Posted 07 December 2005 - 08:29 PM

I did, the only problem is that my dumbass can't get past the learn to fly missions, which makes finishing the game impossible. cryani.gif

pdescobar
  • pdescobar

    Conformist Scum Panda

  • Members
  • Joined: 19 Jul 2005

#57

Posted 07 December 2005 - 09:47 PM

QUOTE (GoldenLung @ Dec 7 2005, 15:29)
I did, the only problem is that my dumbass can't get past the learn to fly missions, which makes finishing the game impossible. cryani.gif

If you just need help getting by the one mission, you can use the Save N Play feature of the mission help forums where you post your game and a helper does that mission for you. Just make sure you tell them what version you have and there shouldn't be any real problem.

Phockz
  • Phockz

    100% Aussie Pride

  • Members
  • Joined: 16 Jul 2005

#58

Posted 11 December 2005 - 06:58 AM

i seem to be having the same problem a couple other people are having, that is, i put the save file in my gta folder in my docs, and it appears there, but when i go into it, its starts a new game... even though the save file says it's 'green goo'. is there something im not doing right? coz i really cant be arsed doing the toreno misions because 'monster' is giving me the sh*ts... biggrin.gif thanks if you can help...

mikeswi
  • mikeswi

    Insert Funny Title Here

  • Members
  • Joined: 12 Jun 2005

#59

Posted 11 December 2005 - 11:29 AM

Are you sure you're using the right version of the save file? Version 1 files are on top, version 2 files below that.

Phockz
  • Phockz

    100% Aussie Pride

  • Members
  • Joined: 16 Jul 2005

#60

Posted 12 December 2005 - 02:58 AM

yeah man, im sure. maybe its not working because i have an australian version... mind you, i wouldnt imagine that that would have an effect on it...




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users