Quantcast

Jump to content

» «
Photo

GENERAL GTA:LC CHAT

1,009 replies to this topic
Silent
  • Silent

    Moderating Cookie Monster

  • Feroci Racing
  • Joined: 01 Feb 2010
  • Poland
  • Most Helpful [GTA] 2013
    Most Helpful [Modding] 2013
    Most Talented [Modding] 2013
    Best Map 2013 "ViceCityStories PC Edition"
    Best Vehicle 2013 "III Aircraft"
    Most Helpful [Modding] 2012
    Modder of the Year 2012

#961

Posted 20 October 2012 - 09:59 AM

That looks good, might be an unofficial pack icon14.gif

theNGclan
  • theNGclan

    hello b0ss

  • Members
  • Joined: 06 Apr 2011
  • United-States

#962

Posted 05 November 2012 - 08:18 PM

This may be a stupid question, but is there any way to make and play on an LC:MP server anymore? I noticed that LC:MP never has any players. It doesn't even allow me to build a server.

Did the VC:MP team drop all support for LC:MP or something? I haven't seen anything about it being dropped. If it is dropped, would it be possible to build an exclusive Multiplayer Service for LC? I mean, I saw gameplay of LC:MP and it looked amazing, and I would really love to play GTA: LC in multiplayer with other players. But I digress.

Craig Kostelecky
  • Craig Kostelecky

    GTA:LC Team Leader

  • The Connection
  • Joined: 28 Jan 2004

#963

Posted 06 November 2012 - 06:07 PM

We have never had a connection to any multiplayer team (with the exception of letting them use our files).

theNGclan
  • theNGclan

    hello b0ss

  • Members
  • Joined: 06 Apr 2011
  • United-States

#964

Posted 06 November 2012 - 11:36 PM

QUOTE (Craig Kostelecky @ Tuesday, Nov 6 2012, 18:07)
We have never had a connection to any multiplayer team (with the exception of letting them use our files).

Ah. I figured as much. Thanks for the reply.

badboy_zay
  • badboy_zay

    :)

  • Members
  • Joined: 08 Sep 2007
  • None

#965

Posted 13 November 2012 - 05:01 PM

how's the progress converting Xbox ped to your mod?
I can help convert peds if you want, just send me a model and I will get it rigged smile.gif
btw, would Xbox's vehicles be included too?

Craig Kostelecky
  • Craig Kostelecky

    GTA:LC Team Leader

  • The Connection
  • Joined: 28 Jan 2004

#966

Posted 13 November 2012 - 06:24 PM

There is no progress with the XBOX peds. The only person I knew that was working on it was not able to figure it out. And we are not focusing on converting the cars at all. Though, if someone was to do them, odds are pretty good that I'd include them as official.

The only reason we wanted to do the XBOX peds was to hopefully make the cutscene heads animations work better. My primary concern is the play ability of the mod. Its look is secondary.

theNGclan
  • theNGclan

    hello b0ss

  • Members
  • Joined: 06 Apr 2011
  • United-States

#967

Posted 12 December 2012 - 12:58 AM Edited by theNGclan, 12 December 2012 - 01:28 AM.

Hm, is there any way to make the police in GTA:LC use a nightstick instead of shooting at me when I have a one star wanted level? Just like in VC?

Craig Kostelecky
  • Craig Kostelecky

    GTA:LC Team Leader

  • The Connection
  • Joined: 28 Jan 2004

#968

Posted 12 December 2012 - 04:15 AM

Yes. You can alter the gta-lc.ini file (either with the Show Config launcher or with Notepad) and you can change the Cop's primary weapon (use the VC weapon numbers)

theNGclan
  • theNGclan

    hello b0ss

  • Members
  • Joined: 06 Apr 2011
  • United-States

#969

Posted 29 December 2012 - 04:09 PM

Sorry, another question. Why is it that if I modify the amount of Streaming Memory for LC, it crashes on startup?

theNGclan
  • theNGclan

    hello b0ss

  • Members
  • Joined: 06 Apr 2011
  • United-States

#970

Posted 03 January 2013 - 07:38 AM

I've converted the III Xbox vehicles and the VC Xbox PCJ600. You guys wanted Xbox models, right? Let me know if I missed any vehicles.

http://www.mediafire...pcdp5wkduir59xl

Prince Gumball
  • Prince Gumball

    Love hurts

  • Members
  • Joined: 18 Dec 2012
  • Indonesia

#971

Posted 08 February 2013 - 12:43 PM

Is there a way to increase traffic, My LC looks damn empty, it once even didn't have any vehicles!

Mr. Jago
  • Mr. Jago

    it's pancake time

  • Members
  • Joined: 10 May 2011
  • United-States

#972

Posted 16 March 2013 - 08:22 PM

The 10th anniversary edition of Vice City uses HUD icons made in the same style as the ones in GTA III, maybe they can be recolored back so we can have all the weapons using proper ones?

theNGclan
  • theNGclan

    hello b0ss

  • Members
  • Joined: 06 Apr 2011
  • United-States

#973

Posted 17 March 2013 - 01:45 AM

QUOTE (Mr. Jago @ Saturday, Mar 16 2013, 20:22)
The 10th anniversary edition of Vice City uses HUD icons made in the same style as the ones in GTA III, maybe they can be recolored back so we can have all the weapons using proper ones?

I've already done this. Check the unofficial mods thread.

Craig Kostelecky
  • Craig Kostelecky

    GTA:LC Team Leader

  • The Connection
  • Joined: 28 Jan 2004

#974

Posted 17 March 2013 - 02:14 AM

And they will be in the official version (whenever the next one gets released). They look nice.

Mr. Jago
  • Mr. Jago

    it's pancake time

  • Members
  • Joined: 10 May 2011
  • United-States

#975

Posted 17 March 2013 - 02:54 AM

Oh my mistake, cheers.

theNGclan
  • theNGclan

    hello b0ss

  • Members
  • Joined: 06 Apr 2011
  • United-States

#976

Posted 24 March 2013 - 02:22 AM

I just thought of something. Couldn't you use MVL for a proper AK47? Instead of using the MP5 as the AK? With MVL you can give the new weapons their own weapon slot, so you could actually have it function as a secondary assault rifle.

Craig Kostelecky
  • Craig Kostelecky

    GTA:LC Team Leader

  • The Connection
  • Joined: 28 Jan 2004

#977

Posted 24 March 2013 - 03:39 AM

Does MVL work with weapons as well? If so, then in theory we could. But I'd prefer to integrate that code into our own code so there's less bugs and it's more compatible. Perhaps that's something Silent could do after he is done with the scm for VCS Beta 3.

theNGclan
  • theNGclan

    hello b0ss

  • Members
  • Joined: 06 Apr 2011
  • United-States

#978

Posted 24 March 2013 - 03:50 AM

QUOTE (Craig Kostelecky @ Sunday, Mar 24 2013, 03:39)
Does MVL work with weapons as well? If so, then in theory we could. But I'd prefer to integrate that code into our own code so there's less bugs and it's more compatible. Perhaps that's something Silent could do after he is done with the scm for VCS Beta 3.

Well, I can't see why it would cause any problems. MVL objects can be called apon with the main SCM. So both MVL Weapons and Vehicles can be spawned via CLEO/Main.scm. I've tested this myself and it works fine.

Regardless, it's up to you.

EDIT: If MVL were to be used, we'd have to wait for additional sounds to be compatible with MVL so the MVL based AK doesn't sound like the M16.

Prince Gumball
  • Prince Gumball

    Love hurts

  • Members
  • Joined: 18 Dec 2012
  • Indonesia

#979

Posted 31 March 2013 - 09:18 AM

What's up with this? I already tried setting DisableCullin into 0 in the gta-lc.ini
user posted image

Craig Kostelecky
  • Craig Kostelecky

    GTA:LC Team Leader

  • The Connection
  • Joined: 28 Jan 2004

#980

Posted 31 March 2013 - 12:26 PM

That happened to me too when I tried to just copy the files over to a low end computer. I didn't have my VC install disc so I was never able to test installing it directly first. I do not know the solution to that problem yet. Sorry.

Alt
  • Alt

    BugBear's Fan

  • Members
  • Joined: 09 May 2007

#981

Posted 31 March 2013 - 12:48 PM

QUOTE (Craig Kostelecky @ Sunday, Mar 31 2013, 12:26)
I do not know the solution to that problem yet. Sorry.

It was discussed so many times...

theNGclan
  • theNGclan

    hello b0ss

  • Members
  • Joined: 06 Apr 2011
  • United-States

#982

Posted 31 March 2013 - 06:12 PM

This has happened to me before. All I had to do was delete the IIItoVC.asi. Although it would cause numerous little problems. Like the barricades in front of the Portland bridge will not be removed if you play the game through.

Alt
  • Alt

    BugBear's Fan

  • Members
  • Joined: 09 May 2007

#983

Posted 31 March 2013 - 06:41 PM

About IIItoVC.asi & Cullin See here

Dylan2112
  • Dylan2112

    I'm quite aware; my screen name SUCKS...

  • Members
  • Joined: 28 Dec 2005

#984

Posted 17 April 2013 - 08:41 AM

I was playing the old beta2V5b because I remembered that the map had a few different rooftop changes between that and beta2v6. Was the map reconverted at one point because in the newest version there are alot of problems with the rooftop collisions because the were changed slightly? the most notable one was the rooftop of the model "area5build5_rev.dff" has a weird slanted roof in the current version while in older versions it was flat. This made the collisions not work properly and you can walk through part of the roof.

Craig Kostelecky
  • Craig Kostelecky

    GTA:LC Team Leader

  • The Connection
  • Joined: 28 Jan 2004

#985

Posted 17 April 2013 - 09:28 PM

Not intentionally, but it certainly could have happened. I know just slightly more than nothing about mapping. If anybody can fix those issues (or just give me a list of files to swap) I'd be grateful.

Dylan2112
  • Dylan2112

    I'm quite aware; my screen name SUCKS...

  • Members
  • Joined: 28 Dec 2005

#986

Posted 19 April 2013 - 02:03 AM Edited by ITBTD, 19 April 2013 - 03:11 AM.

I see what it was. Someone combined some DFFs because a lot of the roofs were their own models so they decided to combine them to the actual building model. The only problem with that is I cant seem to find the Model that the roof I was mentioning is located because it seems like that one is in it's own file unlike the line of buildings next to it which have their roof already connected to the model. If that makes any sense. If I find it, I'll replace it with the one in previous versions and see how that looks.

EDIT: No I was looking at the wrong version's DFF. I found it and I'll see what i can do with it.

Dylan2112
  • Dylan2112

    I'm quite aware; my screen name SUCKS...

  • Members
  • Joined: 28 Dec 2005

#987

Posted 19 April 2013 - 07:13 AM Edited by ITBTD, 19 April 2013 - 09:34 AM.

Progress:

user posted image

Theres a few bugs and a couple missing polys I'd like to fix but it's looking good so far.

Edit: I'm tempted to re-convert the whole thing really and start from scratch. It just seems like there's too much wrong with it in it's current state. I'm quite inexperienced but I've learned a lot in the last few hours just messing around with it in 3ds max. My only problem would be collisions but I can figure those out eventually. I'll see what I can do tomorrow. For now, I'll get some sleep.

Craig Kostelecky
  • Craig Kostelecky

    GTA:LC Team Leader

  • The Connection
  • Joined: 28 Jan 2004

#988

Posted 19 April 2013 - 12:34 PM

I would appreciate that greatly. Good luck.

Urban Legend
  • Urban Legend

    No, f*ck no.

  • BUSTED!
  • Joined: 04 Jan 2005
  • None

#989

Posted 24 April 2013 - 06:27 PM

I'm trying this bad ass grind on Salvatores mansion...

http://www.megafileu...replay-rep.html

Just drop the .rep file into the "user files" folder usually located in My Documents, start any saved game or new game for that matter and press F2 to view the replay.
Thanks LC team! I did land it before but it's a long story tounge.gif I gotta do it again.

Urban Legend
  • Urban Legend

    No, f*ck no.

  • BUSTED!
  • Joined: 04 Jan 2005
  • None

#990

Posted 04 May 2013 - 04:49 AM

Has this been tested with multi theft auto?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users