Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Car mod help needed

6 replies to this topic
Hallucinogen
  • Hallucinogen

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Jun 2005

#1

Posted 13 June 2005 - 07:39 PM

Just installed vc and decided to get some new cars, I installed a skyline replacing the oceania, now everytime I go near that specific car the game crashes, anyone got any ideas?

YeTi
  • YeTi

    S'up Bitches?

  • Andolini Mafia Family
  • Joined: 28 Mar 2005

#2

Posted 13 June 2005 - 08:26 PM

This is in the wrong section. It should be in the mod troubleshooting section. And i've never heard of that problem before. I honestly haven't got a clue whats up with it. It could be a problem with too many mods installed i have heard and had problems were i have had many mods installed for some reason the game will sometimes be unable to handle them.

Justin
  • Justin

    have a cigar

  • Members
  • Joined: 30 Jun 2004
  • None

#3

Posted 14 June 2005 - 05:32 AM

My bet is that the specific car you installed was not created correctly. That is, the mod is corrupt. Contact the author of the mod to see if they can fix the problem.

1987_Comanche
  • 1987_Comanche

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Jun 2005

#4

Posted 14 June 2005 - 05:54 AM

I get that to.. only when install 3 or more car.. i think the game can`nt not handle all mod at once.

Sharkey
  • Sharkey

    Invisible

  • Andolini Mafia Family
  • Joined: 28 May 2003

#5

Posted 14 June 2005 - 06:39 AM

actually the problem is you probably dont have the dmagic1 wheel mod installed.
if you put cars into vice without using this mod, your game will crash...

1987_Comanche
  • 1987_Comanche

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Jun 2005

#6

Posted 14 June 2005 - 07:09 AM

QUOTE (Sharkey @ Jun 14 2005, 06:39)
actually the problem is you probably dont have the dmagic1 wheel mod installed.
if you put cars into vice without using this mod, your game will crash...

I got installed..


hey, when you install car.. it best say to replace car with car.. truck with truck.. and suv with suv

you say it sport car, replace the banshee.. or... infernus or something

Sharkey
  • Sharkey

    Invisible

  • Andolini Mafia Family
  • Joined: 28 May 2003

#7

Posted 14 June 2005 - 07:46 AM Edited by Sharkey, 14 June 2005 - 07:52 AM.

QUOTE (1987_Comanche @ Jun 14 2005, 02:09)
QUOTE (Sharkey @ Jun 14 2005, 06:39)
actually the problem is you probably dont have the dmagic1 wheel mod installed.
if you put cars into vice without using this mod, your game will crash...

I got installed..


hey, when you install car.. it best say to replace car with car.. truck with truck.. and suv with suv

you say it sport car, replace the banshee.. or... infernus or something

not exactly sure what you mean but in general yes its best to replace cars with cars and so forth.

and try not to replace a 4 door car with a 2 door one,
i ran into some trouble of not being able to do certain missions...

as long as you have the dmagic1 wheel mod and have changed the number in the default.ide to 249 you shouldnt have any trouble unless the model is faulty.

ive had vehicles crashno matter what i do.
sometimes its hard to tell if a vehicle you downloaded was made for gta3 or vice.
make sure its for the right game, gta3s models are missing a reflection map and could cause trouble if not in the right game...




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users