Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[REL|0.3 BETA] Myriad Installer Package by GT-1

  • This topic is locked This topic is locked
109 replies to this topic
Vercetti Gangsta
  • Vercetti Gangsta

    Li'l G Loc

  • Members
  • Joined: 12 Jan 2004

#61

Posted 16 February 2005 - 03:38 PM

Found this today, didn't know where to post it.

Did somebody forget to delete this stairs??
Picture.

The location is close to Myriad Skyline.

Direct!
  • Direct!

    joker, toker, midnight smoker

  • Members
  • Joined: 01 Feb 2004

#62

Posted 16 February 2005 - 03:46 PM

Ask the LC team on how to blank out those hardcoded VC elevators.

Snow Racer
  • Snow Racer

    Member Title

  • Feroci Racing
  • Joined: 23 Mar 2003
  • Norway

#63

Posted 16 February 2005 - 04:11 PM

erm... replace col and dff with teh blanks

GT-1
  • GT-1

  • Feroci Racing
  • Joined: 21 Nov 2003

#64

Posted 16 February 2005 - 07:13 PM

They still seem to be there because they are hardcoded in the .exe, teh LC team remove these through the launcher made by Hammer because I was talking to him about it.

bibli2oo3
  • bibli2oo3

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 Feb 2005

#65

Posted 16 February 2005 - 07:58 PM

there are some more mistakes left as i was just flying using jetPACK i saw that airplane was taking of and landing with no place [on water actually] and also when u go that side u can actually see the old vice-airport map in radar-disc below are the pix.

user posted image user posted image

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

petka
  • petka

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 05 Feb 2005

#66

Posted 26 February 2005 - 07:17 PM

blink.gif Ehh... wtf?

http://users.atw.hu/...etka/myriad.avi

GT-1
  • GT-1

  • Feroci Racing
  • Joined: 21 Nov 2003

#67

Posted 26 February 2005 - 07:25 PM

Could you please describe the situation/problem or give pictures. Your host doesnt seem to be too great or upload somewhere else.

Pagnell
  • Pagnell

    a.k.a. petebog

  • Members
  • Joined: 22 May 2002

#68

Posted 27 February 2005 - 01:59 AM Edited by Pagnell, 27 February 2005 - 02:03 AM.

QUOTE (GT-1 @ Feb 26 2005, 19:25)
Could you please describe the situation/problem or give pictures. Your host doesnt seem to be too great or upload somewhere else.

A few words saves 10MB of downloaded video... colgate.gif

EDIT : Looks like some sort of testing code left in? Looks like a random message that you've bought the restaurant followed by a prompt to use the direction keys to select an area or mod.

Baptistskeet
  • Baptistskeet

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 28 Feb 2005

#69

Posted 28 February 2005 - 02:47 AM

I set the limit adjuster to 90 1500 1500, then to 120 2500 2500 in all cases and adjustments no matter what, whenever i install the whole mod it freezes up bar and never loads the game. i have loaded it individually and all at once. what else could be the problem?

GT-1
  • GT-1

  • Feroci Racing
  • Joined: 21 Nov 2003

#70

Posted 28 February 2005 - 12:40 PM

Did you install it over a clean/new copy of VC, you cannot install it over an existing edited version of VC.

timboellis
  • timboellis

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 28 Feb 2005

#71

Posted 28 February 2005 - 12:42 PM

QUOTE (Bumper3D @ Feb 12 2005, 09:56)
QUOTE (Vercetti Gangsta @ Feb 12 2005, 12:28)
Sorry but, i think i have found an error GT-1.....
When you have the radio channel Flash FM on in a couple of minutes, there comes an Unhandled Exception.
It says:

Unhandled Exception: c0000005
At Address:        0040c314

Hope you can fix this problem smile.gif

Weird... I tested this and listened to Flash FM all night and didn't have any crashes... blink.gif

I am also getting the unandled exception: c000000 at address: 0040c314 errror

However I am not even doign anything.

I done a fresh install of GTAVC then installed Myriad Islands without the unsbale items .

The as soon as you go onto the pink marker beside you I then go off flying like a previous post in here then crashes.

Or I go anyware else within about 10 secs it crashes regardless of what I am going slow fast .

Any suggestionions.

I have the follwing:

AMD Athlon 2500XP
64meg Nvidia Geforce 2
512m ddr 400 ram

Superb@ll
  • Superb@ll

    Gangsta

  • Members
  • Joined: 29 Oct 2003

#72

Posted 28 February 2005 - 03:58 PM

It's the common unhandled exception, anyone with random crashes has it.
Regardless where you're listening to, you get a crash caused by unstable lots.

However, this can be fixed by setting the limits to a certain value, check out
one of Aad's in posts here.

GT-1
  • GT-1

  • Feroci Racing
  • Joined: 21 Nov 2003

#73

Posted 28 February 2005 - 04:01 PM

I took a 8 minute video yesterday of me driving around Myriad with no problems, spinning the camera, driving in the helicopter, generally driving through the crashing hotspots. For that 8 mins I didnt have a single problem, but then again I never really do have a problem with Myriad crashing.

If I can get Divx running again on my computer properly i'll upload the video to show you as its fairly odd some hav problems and some don't, im not implying your lying though. smile.gif

caponester
  • caponester

    Gangsta

  • BUSTED!
  • Joined: 29 Aug 2003

#74

Posted 28 February 2005 - 04:23 PM

My game always crashes, sometimes 1 minute in, other times 5 minutes in.

It appears to be completely random...

Baptistskeet
  • Baptistskeet

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 28 Feb 2005

#75

Posted 01 March 2005 - 03:56 AM

Yes it was a fresh copy, it always loads the blank island and 1st 3 lots, but anything else and the pink bar only loads halfway and then an error it crashes. I will try to do it on winME to see if their is a difference

spaceeinstein
  • spaceeinstein

    巧克力

  • Members
  • Joined: 17 Jul 2003
  • None

#76

Posted 01 March 2005 - 04:51 AM

If you are able to drive through the entire island's highway without a crash, you will have almost no chance for the game crashing.

Knife
  • Knife

    Tits.

  • Zaibatsu
  • Joined: 11 Jul 2004
  • None

#77

Posted 01 March 2005 - 01:10 PM

QUOTE (Vercetti Gangsta @ Feb 16 2005, 15:38)
Found this today, didn't know where to post it.

Did somebody forget to delete this stairs??
Picture.

The location is close to Myriad Skyline.

Why are those stairs there? They have allways been there... wierd

DaEllum67
  • DaEllum67

    Liberty City Coder

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2004

#78

Posted 01 March 2005 - 01:26 PM

QUOTE (Knife @ Mar 1 2005, 07:10)
QUOTE (Vercetti Gangsta @ Feb 16 2005, 15:38)
Found this today, didn't know where to post it.

Did somebody forget to delete this stairs??
Picture.

The location is close to Myriad Skyline.

Why are those stairs there? They have allways been there... wierd

They are hardcoded, and cant be removed without EXE editing or memory hacking. The best solution for Myriad would probably be to cover them with a building so that the end user could never get to them.

spaceeinstein
  • spaceeinstein

    巧克力

  • Members
  • Joined: 17 Jul 2003
  • None

#79

Posted 01 March 2005 - 01:45 PM Edited by spaceeinstein, 01 March 2005 - 01:49 PM.

That problem was already answered...
QUOTE (Snow Racer @ Feb 16 2005, 12:11)
erm... replace col and dff with teh blanks

chickenplucker
  • chickenplucker

    Old school

  • Members
  • Joined: 17 Jul 2002

#80

Posted 01 March 2005 - 05:39 PM

I dont know if this has been brought up before, but on the Myraid site would it be possible to get a list of what your getting with the installer? I was just curious of what all mods have been put in the installer package from verison .2 to .3. Just wondering Shifty41s_beerhatsmilie2.gif

Gangsta4life56
  • Gangsta4life56

    Player Hater

  • BUSTED!
  • Joined: 01 Mar 2005

#81

Posted 01 March 2005 - 08:45 PM

my intsal dont worrk but a guuy caled aad jusst elps me an i try it now

Paeron
  • Paeron

    Hobo

  • Members
  • Joined: 20 Feb 2005

#82

Posted 04 March 2005 - 11:13 PM

You've done supperb job, GT-1, and all the rest of you for that matter. I just want to say that I am willing to mirror the file on my page. I am an ex-administrator for a computer at my old school and I still have unlimited space and bandwidth. I can even mirror all of the lots too is there is any intrest. Just send me a PM or something.

Baptistskeet
  • Baptistskeet

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 28 Feb 2005

#83

Posted 05 March 2005 - 05:55 AM

i was able to drive allover the plain lot and load the illcom lot with it running, but now with everything complete I cannot get past the pink bar.

Vercetti Gangsta
  • Vercetti Gangsta

    Li'l G Loc

  • Members
  • Joined: 12 Jan 2004

#84

Posted 05 March 2005 - 07:26 AM

QUOTE (Baptistskeet @ Mar 5 2005, 05:55)
i was able to drive allover the plain lot and load the illcom lot with it running, but now with everything complete I cannot get past the pink bar.

You have installed something uncorrectly. You must re-install Vice City again, and delete the vice city directory before installing VC again. After that you can download/install myriad again.

Wannabe729
  • Wannabe729

    A Lemming

  • Members
  • Joined: 17 Dec 2004

#85

Posted 11 March 2005 - 03:45 AM

While installing the Base Land, it runs through the script fine and it gets to adding the Dffs, and one of them locks up the installer (forget which one exactly). I just installed Base Land by hand, and works fine. Was just wondering about the lockup.

Great and helpful install GT-1, very helpful for lazy people like me, who hate adding things by hand.

Kraxxuz
  • Kraxxuz

    Li'l G Loc

  • Members
  • Joined: 19 Jun 2004

#86

Posted 11 March 2005 - 08:16 AM

I installed it, tis great!!!! now time to install some more lots!!

Vercetti Gangsta
  • Vercetti Gangsta

    Li'l G Loc

  • Members
  • Joined: 12 Jan 2004

#87

Posted 11 March 2005 - 12:52 PM

QUOTE (Wannabe729 @ Mar 11 2005, 03:45)
While installing the Base Land, it runs through the script fine and it gets to adding the Dffs, and one of them locks up the installer (forget which one exactly). I just installed Base Land by hand, and works fine. Was just wondering about the lockup.

Great and helpful install GT-1, very helpful for lazy people like me, who hate adding things by hand.

I had the same problem like you, when i had the installer 0.2. But with the installer 0.3 i dont have problems. Do you have the version 0.2??

Wannabe729
  • Wannabe729

    A Lemming

  • Members
  • Joined: 17 Dec 2004

#88

Posted 11 March 2005 - 03:22 PM

I might, I'm not sure. I have 56K at home. So I had to get it at my school and burn it to cd lol.gif . Damn the 56K die2.gif .Probably is Version 0.2, well I'll have to get it again soon. Now that I had it installed by hand I just keep a backup with the Base Land installed, and no other lots installed just in case a lot causes problems.

Vercetti Gangsta
  • Vercetti Gangsta

    Li'l G Loc

  • Members
  • Joined: 12 Jan 2004

#89

Posted 11 March 2005 - 05:34 PM Edited by Vercetti Gangsta, 11 March 2005 - 05:38 PM.

You can download the segmented download package on www.myriadislands.com.

Here it is:
QUOTE
Segmented Download Package
for 56k users - 4.9 MB each


Part 1 Part 2 Part 3

Part 4 Part 5 Part 6

Part 7 Part 8 Part 9

-NeMo-
  • -NeMo-

    Prankster

  • Members
  • Joined: 18 Jun 2004

#90

Posted 13 March 2005 - 11:00 AM

Well I really appreciate you making an installer for the lazy and stupid people like me tounge2.gif

But I got a problem. When I try to install the Myriad Islands Base Pack, it always says: "BOATCRANELG0.DFF not found, Installation Script failed"

What the hell is up with that, can anybody help me??




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users