Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Custom Player Animations

82 replies to this topic
justzay
  • justzay

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 14 Aug 2005

#31

Posted 17 August 2005 - 01:58 AM

when I clicked on dff importer I got an error.

jancooo
  • jancooo

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 17 Jun 2005

#32

Posted 22 August 2005 - 07:31 PM

QUOTE (justzay @ Aug 17 2005, 01:58)
when I clicked on dff importer I got an error.

maybe you should write the error? which program are you using?

tonester
  • tonester

    tonester

  • Members
  • Joined: 21 Jun 2005

#33

Posted 12 September 2005 - 10:15 PM

[color=blue]now i did get the ifp import script but it get and error when i try to load ifp files the error looks like this here

and in ther read me it says "if IFPioInfo == undefined then fileIn (scriptspath+"\\GTA_Tools\\IFPio_Fn.ms") quiet:true"

^^^^^^^^^
so what do i do? it doesnt make much sence

but heres a pic with the fixed feet smile.gif
minibikefeetfixed[color=blue][color=blue]

Kam
  • Kam

    JINX

  • Members
  • Joined: 17 Dec 2004

#34

Posted 12 September 2005 - 11:33 PM

tonester, the one you use is for GTA3/VC ifp. You need a SA IFP IO to import SA animation!
See my signature to get the SA version.

ceedj
  • ceedj

    PEDS Creator

  • Members
  • Joined: 21 May 2005

#35

Posted 14 October 2005 - 03:48 PM

jacob, this is a GREAT tutorial. Thanks very much. Having a little trouble with posistioning, but the tools and the way it was explained works VERY well.

I may stink at modeling, but I do keyframing all the time, so getting what I want should be a snap.

We MAY see some new animations in the PEDS series. Might not be until Season 2, but what the hey.

Anyway, thanks again. biggrin.gif

booboomc21
  • booboomc21

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 23 Dec 2005

#36

Posted 25 December 2005 - 11:41 PM

Great tutorial. just wondering if there was a way to giveThe peds ragdoll phisics once there killed? Just wondering. Im a newbie at this whole thing. Thanks.

Luther Blissett
  • Luther Blissett

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 Dec 2005

#37

Posted 04 January 2006 - 01:54 AM

But.. to modify the bmx animations?
Because, if I delete bmx.ifp (in sa folder/anim/anim.img) or modify it,
in game it remain with the original positions...

Where are the ifp file that game search for the bmx animations?

(Again, sorry for bad English...) sign-clinton.gif sign-thompson.gif sign-yee.gif

Silberio
  • Silberio

    Me haz UpGRAd3d grAMMer!!11

  • Members
  • Joined: 10 Oct 2006

#38

Posted 25 February 2007 - 09:35 PM

i know im bumping, but i have a problem.
it says
QUOTE
) Select the dummy you wish to modify. Click on 'Set Key', wich is located under the timeline.
2) Click on the 'Key' picture wich is located on the timeline. This adds a new keyframe.
3) Move the timeline slider to your desire. Rotate / move the selected dummy. Click the key picture to write another new keyframe.

and i use Gmax1.2, but in Gmax, i cant find that "set key", can someone show me a picture of where it is?
thanks

rebel_36
  • rebel_36

    dot connectah

  • Members
  • Joined: 14 Mar 2004

#39

Posted 21 March 2007 - 08:26 PM

QUOTE (Luther Blissett @ Jan 4 2006, 01:54)
But.. to modify the bmx animations?
Because, if I delete bmx.ifp (in sa folder/anim/anim.img) or modify it,
in game it remain with the original positions...

Where are the ifp file that game search for the bmx animations?

(Again, sorry for bad English...) sign-clinton.gif sign-thompson.gif sign-yee.gif

replace the one in gta3.img, thats the one that game uses

i wanted to make a working skateboard but that damn bmx has bargrip dummies so cj's hands would always face forwards which looks retarded, oh well..

FANGTA
  • FANGTA

    Square Civilian

  • BUSTED!
  • Joined: 28 Aug 2006

#40

Posted 27 June 2007 - 12:05 PM

Somebody have dff plugin to GTA san andreas??

Paulobrien2007
  • Paulobrien2007

    Batmod Team

  • Members
  • Joined: 28 Jun 2007

#41

Posted 24 August 2007 - 12:32 PM

i read this tutorial and i was like wow i really wanna try this so i imported the ifp and dff into max, then selected the mesh and selected hide selected, then i selected the bone i wanted to move pressed set key then selected the key symbol and moved it to the way i wanted i did this with all of them then selected the unhide all and selected everything and clicked replace but when i went ingame he looked like this nothing like my animation he looked more like bart simpson in my opinion confused.gif

user posted image

Blackadder.
  • Blackadder.

    Luck. Runs. Out.

  • Andolini Mafia Family
  • Joined: 19 Jun 2005

#42

Posted 24 August 2007 - 01:09 PM

Seems to be a glitch with the SA IFP script, so you can only really do any sort of anims for VC

Paulobrien2007
  • Paulobrien2007

    Batmod Team

  • Members
  • Joined: 28 Jun 2007

#43

Posted 24 August 2007 - 04:10 PM

but i was speaking to someone last night who has made some for sa

coin-god
  • coin-god

    High Roller

  • $outh $ide Hoodz
  • Joined: 18 Mar 2007

#44

Posted 24 August 2007 - 05:53 PM

that happens sometimes, did you try moving the face? you saw it have like 3 bones... any way that never happened to me tounge.gif

hick
  • hick

    Does anyone remember panda pops?

  • BUSTED!
  • Joined: 26 Jan 2007

#45

Posted 04 September 2007 - 04:12 PM

this happens everytime i modify an animation hyperian has tought me how to do this aswell and i always get the sam bart simpsons result confused.gif

rebel_36
  • rebel_36

    dot connectah

  • Members
  • Joined: 14 Mar 2004

#46

Posted 09 September 2007 - 06:24 PM

me too, seems like the script misplaces the jaw dummy, i forgot wether it does it on import or export, if its the first then maybe you could try moving the dummy into the right position..

MystiQ
  • MystiQ

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2007

#47

Posted 03 October 2007 - 08:31 AM

QUOTE (Kam @ Apr 8 2005, 21:59)
QUOTE (grovespaz @ Apr 8 2005, 17:40)
Edit2: Seems that when i click apply animation, it wont apply the animation.
I only succeeded once, using some motor animation

Be sure you had turn on the 'Animate' button before you rotate bones, otherwise, no animated keys will generate!

And make sure you had selected bones before 'Apply Animation'.

Hope these help!

hey soory but i have a question where is the keyframe where is the options set key please say where?I've got problem from animation walk for gta 3 please fast anwser!

MystiQ
  • MystiQ

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2007

#48

Posted 03 October 2007 - 08:35 AM

Yo all I've got a problem from animation replace for gta 3!
I make:
1Load Gmax
2Open DFF importer
3Open IFP importer
4 next what now?? please a fast awnser!
But i wonna' the hero gta 3 has been walk!

beast^-^
  • beast^-^

    Street Cat

  • Members
  • Joined: 26 Sep 2006

#49

Posted 22 February 2008 - 03:57 PM

Sorry for the bump, but how do i get my animations working in SA? I wan't to make CJ walk and run like gang members, but the jaw dummy and eyebrows are always misplaced. sad.gif

bammargera
  • bammargera

    Just Call Me Rob, Its Easier That Way

  • Members
  • Joined: 24 Sep 2006

#50

Posted 16 March 2008 - 11:23 AM

the gmax link is dead

koycrisologo
  • koycrisologo

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 26 Nov 2007

#51

Posted 05 April 2008 - 05:11 AM

*bump*
i get a problem ....
the two animations get mixed up...
what do i do

bammargera
  • bammargera

    Just Call Me Rob, Its Easier That Way

  • Members
  • Joined: 24 Sep 2006

#52

Posted 14 April 2008 - 03:25 PM

try finding the right animation in charanim viewer then just loading that anim in 3ds otherwise they will get mixed up biggrin.gif

badboy_zay
  • badboy_zay

    :)

  • Members
  • Joined: 08 Sep 2007
  • None

#53

Posted 10 July 2008 - 01:28 PM Edited by badboy_zay, 13 July 2008 - 07:21 AM.

hi
i use gmax and i can converted,but when i press Replace,nothing is change

cj360
  • cj360

  • Members
  • Joined: 19 Sep 2007

#54

Posted 24 October 2008 - 07:39 PM Edited by cj360, 03 November 2008 - 08:40 PM.

The link for this: IFP importer / exporter is dead. Could you fix those?

SlyFlyWK
  • SlyFlyWK

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 01 Nov 2008

#55

Posted 04 November 2008 - 12:11 AM Edited by SlyFlyWK, 04 November 2008 - 12:14 AM.

Wait i think Im on the wrong topic IGNORE THIS COMMENT monocle.gif

THECOUNTER
  • THECOUNTER

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 09 Jan 2008

#56

Posted 22 February 2009 - 12:22 AM

i have a problem when i try to replace a vc animation it won't work suicidal.gif

example: replacing run_player with run_civi but after i press replace it's still the same.

coin-god
  • coin-god

    High Roller

  • $outh $ide Hoodz
  • Joined: 18 Mar 2007

#57

Posted 22 February 2009 - 03:20 AM

QUOTE (THECOUNTER @ Feb 21 2009, 21:22)
i have a problem when i try to replace a vc animation it won't work suicidal.gif

example: replacing run_player with run_civi but after i press replace it's still the same.

First load the Run_civi in a VC ped, then click on Run_player a nd hit replace (with the vc ped bones selected).

Thats it.

Blackmen
  • Blackmen

    Rat

  • Members
  • Joined: 02 Jun 2008

#58

Posted 25 March 2009 - 01:55 PM

The export and import ifp script link is dead, can somebody a new mirror?

mrudul
  • mrudul

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 24 Mar 2009

#59

Posted 25 March 2009 - 05:46 PM

anybody plz solve my problem plzzzzzzzzz cryani.gif

i use 3ds max and wen i click replace it replaces current animation but when i again apply dat
replaced animation it gives an error message and den if i try to apply some other animation
it gives me same error. i close 3ds max and wen i load same ifp again it wont load giving the same error.

plllllzzzzzzzzzzzzzzzzzz help cryani.gif

mrudul
  • mrudul

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 24 Mar 2009

#60

Posted 26 March 2009 - 09:56 AM

i m trying to replace gta_sa animation. but anyways now my problem is solved. i was not able to replace because i used gta_ifp_io script to import a dff character. now when i import dff character through gta_dff_io script it replaces animation successfully. tounge2.gif



but now i have another problem sneaky2.gif wen i use gta dff io script to import character
bones move along with animation but i cant see its skin moving that is mesh mad.gif plz solve my problem




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users