Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Very strange glitch. Pics Included

  • This topic is locked This topic is locked
97 replies to this topic
luminous piss
  • luminous piss

    help me

  • Members
  • Joined: 27 Jul 2004
  • None

#61

Posted 13 December 2004 - 10:17 PM

QUOTE (sx240sx @ Dec 13 2004, 21:28)
hmmm. this is quite weird, i really wish Rockstar would have left the things in the game that they had already made. Why leave it out?? Too many bugs i guess...
And about making it so it can carry cars, i don't think it's possible. Supposedly you can carry cars on the ramp truck, but they just shake the truck around and fall off...They need to make a way so it kind of becomes part of the vehicle.

Yeah, like they did with the packer on that one mission.

Technical Difficulty
  • Technical Difficulty

    Run for your life.

  • BUSTED!
  • Joined: 27 Nov 2004

#62

Posted 14 December 2004 - 05:30 AM

How do we all know that he doesn't just have an AR Max? Then spawned it & maybe a glitch that keeps the Andro in the runway? I dunno just kind of a speculation.

sx240sx
  • sx240sx

    Street Cat

  • BUSTED!
  • Joined: 17 Oct 2004

#63

Posted 14 December 2004 - 11:59 PM

What mission is stow away around? Like who are you working for and which city? or what mission is before it? anything? I want to try to get this plane, but i don't know how far that mission is in the game.

SIP YEK NOD
  • SIP YEK NOD

    I drink and I smash because i love

  • BUSTED!
  • Joined: 22 Dec 2003

#64

Posted 15 December 2004 - 12:04 AM

the mission is called N.O.E and is ion the airstrip missions outside of las venturas

djchange
  • djchange

    k@mik@ze-freelanze

  • Members
  • Joined: 16 Nov 2004

#65

Posted 15 December 2004 - 12:05 AM

QUOTE (sx240sx @ Dec 15 2004, 00:59)
What mission is stow away around? Like who are you working for and which city? or what mission is before it? anything? I want to try to get this plane, but i don't know how far that mission is in the game.

You´re doing missions for Torreno or Truth at the old planeyard in the desert of LV..
It´s after the "PlaneSchool"-missions..

sx240sx
  • sx240sx

    Street Cat

  • BUSTED!
  • Joined: 17 Oct 2004

#66

Posted 15 December 2004 - 12:17 AM

yeah, i just checked the checklist. It after N.O.E for the airstrip missions. That sucks, i have to make it from the RYDER mission all the way to that. good thing christmas break is almost here.

K^2
  • K^2

    Vidi Vici Veni

  • Moderator
  • Joined: 14 Apr 2004
  • United-States
  • Most Knowledgeable [Web Development/Programming] 2013
    Most Knowledgeable [GTA Series] 2011
    Best Debater 2010

#67

Posted 15 December 2004 - 08:13 AM

I'm at that mission atm. I'm trying different things to get the Andromada that way, but nothing so far has worked. The best I can do is destroy it with a cheat and get the destroyed Andromada. I tried pusing it into the hangar with a tank, but that didn't work.

If anyone has any ideas, I'd be happy to try them out.

Agent Ozzy
  • Agent Ozzy

    Still kickin' around

  • Members
  • Joined: 03 Aug 2004

#68

Posted 15 December 2004 - 05:52 PM

was it to heavy to push it?

bennisboy
  • bennisboy

    I'm the monkey and you're the cheese grater, capiche?

  • Members
  • Joined: 09 Dec 2004

#69

Posted 15 December 2004 - 06:04 PM

where do u get the AT-400, i can neva find it

GTA.Daya.
  • GTA.Daya.

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 06 Dec 2004

#70

Posted 15 December 2004 - 07:05 PM

You get the AT-400 in this massive garage in las venturas Airport.
Listen, i have found out that the andromada only spawns if you dont use cheats on your game file. I have got friends who use cheats and never get it, but mates who dont use cheats and always get it on the runway, tho i dont use cheats but have never got it... hope that helps confused.gif

tehhunter
  • tehhunter

    ShaqFu2u

  • BUSTED!
  • Joined: 06 Nov 2002

#71

Posted 15 December 2004 - 07:49 PM

QUOTE (Mr. Someguy @ Dec 11 2004, 13:13)
QUOTE (SIP_YEK_NOD @ Dec 11 2004, 02:03)
QUOTE (gtfuelplus @ Dec 9 2004, 14:51)
Yeah, ive got one in the hanger just in case. The weird part of the glitch is that it respawns another Andromada in the runway.

and how exactly did you put this plane in the hangar?, the nevada's wingspan is even wider than the hangar doors and the nevada isnt that big

I got a RAINDANCE (fire helicopter) in a garodge.
Wasn't easy tho.
biggrin.gif

Eh? Raindances are commonplace. One spawns at the San Fierro airport and another in front of a safe house on a beach.

And getting it in a garage would not be hard. Getting it out would be.

When you exit the helicopter, the whirly-majigs become go-through-able

My vocab is not up to par today.

Enemy of the State
  • Enemy of the State

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 17 Nov 2004

#72

Posted 15 December 2004 - 09:08 PM

I wonder why they spelt 'Andromeda' wrong. Oh well...

SIP YEK NOD
  • SIP YEK NOD

    I drink and I smash because i love

  • BUSTED!
  • Joined: 22 Dec 2003

#73

Posted 15 December 2004 - 11:04 PM

interesting how the topic starter hasnt reposted here to explain himself after we presented the evidence that proved his claims false

K^2
  • K^2

    Vidi Vici Veni

  • Moderator
  • Joined: 14 Apr 2004
  • United-States
  • Most Knowledgeable [Web Development/Programming] 2013
    Most Knowledgeable [GTA Series] 2011
    Best Debater 2010

#74

Posted 16 December 2004 - 05:06 AM Edited by K^2, 16 December 2004 - 06:51 AM.

QUOTE (Agent Ozzy @ Dec 15 2004, 17:52)
was it to heavy to push it?

It is too heavy to push by most vehicles, but with the tank it is not too bad. However, the tail is too high to fit into the hangar, and after a few attempts to force it, the plane disapeared. I might try that again to see if I'll be able to tilt it, or something, but I doubt it.
[Edit: Tried it again, it still disappears.]
QUOTE
I wonder why they spelt 'Andromeda' wrong. Oh well...
Might be an attempt to make it sound somewhat like "Armada".

Vercetti04/05
  • Vercetti04/05

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 05 Nov 2004

#75

Posted 16 December 2004 - 05:23 AM

QUOTE (KaiserChicken @ Dec 10 2004, 23:42)
I've failed that mission about 7 times and this never happened to me...

yeh same here, this is awesome! pity you cant put vehicles in it. confused.gif

albino_cr0
  • albino_cr0

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 15 Dec 2004

#76

Posted 16 December 2004 - 08:26 AM

Anyone notice the map is kinda, not there in the first 2 screens?

Supernutz40
  • Supernutz40

    GTAF Commissioner

  • $outh $ide Hoodz
  • Joined: 15 Oct 2004
  • None

#77

Posted 16 December 2004 - 08:29 AM

QUOTE (albino_cr0 @ Dec 16 2004, 08:26)
Anyone notice the map is kinda, not there in the first 2 screens?

well, not to support this obvious lie and disappointment, but if you look closely at the blurred black areas you can see the little map circle really faintly... just a note.

KristianB
  • KristianB

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Nov 2004

#78

Posted 16 December 2004 - 08:53 AM

This is bullsh*t, no doubt.

One thing though; how do you guys know how it's spelled? I believe it's spelled Andromada, and not with an 'e', since he obviously used a cheat device to spawn it, no need for faking the picture.

K^2
  • K^2

    Vidi Vici Veni

  • Moderator
  • Joined: 14 Apr 2004
  • United-States
  • Most Knowledgeable [Web Development/Programming] 2013
    Most Knowledgeable [GTA Series] 2011
    Best Debater 2010

#79

Posted 16 December 2004 - 09:09 AM Edited by K^2, 16 December 2004 - 09:50 AM.

There is a mythical character named Andromeda, and there is also a constalation and a nearby galaxy named after the afformentioned character. That is certainly where R* got the idea for the name. As for the reasons for the change, I've stated my theory above, and I don't have anything to add to that.

Edit: Just in case anyone had a similar thought. No, spawning a tank in front of Andromada during takeoff doesn't stop it. Makes it smoke a bit and sends the tank flying, but the plane still takes off and the mission ends.

So what, no one has any other ideas?

Ciaz
  • Ciaz

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 16 Dec 2004

#80

Posted 16 December 2004 - 09:30 PM

I also heard that R* made it easier if u kept failing a mission or something. For me, on that mission, i failed quite a lot of times and everytime i retreid slowley but surely the plane was getting slower and slower. Maybe his game just glitched up a bit. Anways, can you puy, actual bikes and motorbikes in the back? try.

MI7
  • MI7

    NYCC

  • The Connection
  • Joined: 12 Dec 2004

#81

Posted 16 December 2004 - 10:32 PM

OH MY GOD! wow.gif wow.gif wow.gif I've got an AR2 cartridge! I put in the cheat, went on SA and what do I know, low and behold my very own Andromada (that's the correct name) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

djchange
  • djchange

    k@mik@ze-freelanze

  • Members
  • Joined: 16 Nov 2004

#82

Posted 16 December 2004 - 10:56 PM

QUOTE (MI7 @ Dec 16 2004, 23:32)
Andromada (that's the correct name) biggrin.gif   biggrin.gif   biggrin.gif

user posted image
No sh*t Sherlock xmas.gif (Beeing ironic)

GTA SA Wkd Man
  • GTA SA Wkd Man

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 14 Dec 2004

#83

Posted 17 December 2004 - 04:07 PM

So you are telling me if you have a cheat dics e.g. AR or AR MAX. You can get the Andromada. And what do u do with the AR or AR MAX to get it.


COOOOOOL rahkstar2.gif

COOOOOOL rahkstar2.gif

COOOOOOL rahkstar2.gif

COOOOOOL rahkstar2.gif

MI7
  • MI7

    NYCC

  • The Connection
  • Joined: 12 Dec 2004

#84

Posted 17 December 2004 - 04:51 PM Edited by MI7, 18 December 2004 - 02:41 PM.

You need an AR2 V2 to do the cheat! biggrin.gif

@ djchange PS: and it's 'sarcastic' not 'ironic'.

GTA SA Wkd Man
  • GTA SA Wkd Man

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 14 Dec 2004

#85

Posted 17 December 2004 - 10:40 PM

sorry

what is a AR2 V2.

AND CAN'T YOU USE AR MAX.

-Auf Achse-
  • -Auf Achse-

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 16 Dec 2004

#86

Posted 19 December 2004 - 04:31 AM

QUOTE (weirdal @ Dec 10 2004, 02:11)
wow, that is really awesome
i suppose when the pc version comes out someone is going to make a mod so that appears all the time tounge.gif

people just keep finding things rockstar left out. (since this is flyable, it was obviously intended to be flyable but they took it out for some reason)
the tattoo shop
sweet/smokes houses
teh skateboard
now this?

what skateboard?!

LAPD 85
  • LAPD 85

    The Cop

  • Members
  • Joined: 14 Nov 2002

#87

Posted 19 December 2004 - 05:24 AM

The skateboard is in the game code. And is listed as a vehicle.

Ozurr
  • Ozurr

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 28 Oct 2004

#88

Posted 19 December 2004 - 09:06 PM

these screenshots were also on some dutch site http://www.gtaforum....topic=5066&st=0
i think someones BSing us..

Enzyte
  • Enzyte

    Is he a god? No billy he's just better then you

  • BUSTED!
  • Joined: 02 Jul 2004

#89

Posted 19 December 2004 - 09:09 PM

Can you get it with Gameshark?

grover
  • grover

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 02 Sep 2004

#90

Posted 20 December 2004 - 12:22 PM

its probably not normaly in the game so people cant fly such a massive plane into the skyscrapers..




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users