Quantcast

Jump to content

» «
Photo

littleguna's Coding Tutorial

38 replies to this topic
tomoslav
  • tomoslav

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Sep 2005

#31

Posted 15 December 2005 - 06:28 PM Edited by tomoslav, 15 December 2005 - 06:33 PM.

Nice work. Thank's for this tut.

Drakos
  • Drakos

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 28 Jul 2005

#32

Posted 24 February 2006 - 11:18 AM

QUOTE
Hey very good tutorial for noobs (like myself).
Although, im having a problem when I press compile and copy. I get this error:

'The number of conditions used doesn't match the IF command parameter.
Use 00D6: IF 3 if all of the conditions must match, or
00D6: IF 23 if just one of the conditions must match'

And the screen goes to:

':Label0F6850
00D6: if 24
8248: NOT model #COLT45 available
83D0: NOT wav 1 loaded
83D0: NOT wav 2 loaded
8248: NOT model #FAKETARGET available
004D: jump_if_false £Label0F6877
0001: wait 0 ms
0002: jump £Label0F6850'

I somewhat understading of what this means, but I don't wanna mess around with the file and screw Vice City up. Does any one know what is wrong or what I'm supposed to do?


THE ANSWER IS SIMPLE:
Just go to Compiler on the meny bar of Vice Builder and then diselect "If Commands Check"

snb
  • snb

    gta and airsoft monkey

  • Members
  • Joined: 05 Mar 2005

#33

Posted 21 March 2006 - 08:54 PM

seeing as this has received one huuuuuuuuuge bump, i thought i'd take the oppertunity to ask if part two is in circulation anywhere or if the author simply disappeared!

Informant X
  • Informant X

    Liberty City Informant

  • Awaiting Authorization
  • Joined: 30 Aug 2005

#34

Posted 28 March 2006 - 03:48 AM

How can I add armor and weapon drops for vcmp? I also want to be able to place money drops and property assets in it. Is this possible?

Y_Less
  • Y_Less

    629

  • Members
  • Joined: 14 Mar 2004

#35

Posted 30 March 2006 - 07:52 PM

Informant X, VCMP uses it's own system AFAIK, look round and search their forum for documentation on it.

Drakos: You are about a year late on your answer and gave a bad one anyway, you just need to change the 24 to 23, not 3 as Yeti said as that will change the behaviour of the mission.

Snb: I've not seen Timmy about in coding circles in years so it's likely disappeaed, try reading some of the other tutorials such as Yetis or mine.

atomen
  • atomen

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 05 Jul 2007

#36

Posted 06 July 2007 - 02:07 PM

This tutorial was really great !

i couldn't anything about this , but this really

helped me ! , keep up the good work biggrin.gif

Its just 1 thing , I can't find a program that show my
coordinates =/

So it would be nice if some1 could post a link or something ;P

Can't wait for the V 2 BTW biggrin.gif

Justin
  • Justin

    have a cigar

  • Members
  • Joined: 30 Jun 2004
  • None

#37

Posted 07 July 2007 - 01:31 AM

QUOTE (atomen @ Jul 7 2007, 00:07)
Its just 1 thing , I can't find a program that show my
coordinates =/

So it would be nice if some1 could post a link or something ;P

I use LithJoe's Ultimate Trainer, but I'm sure Dem's Coordinator will work just as well.

suppaman2
  • suppaman2

    Linux_Gamer

  • Members
  • Joined: 08 Aug 2007

#38

Posted 09 August 2007 - 09:35 AM

this tutorial was very, very helpful. Might you please post the second part?

thanks suppaman2

yodason45
  • yodason45

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 Apr 2007

#39

Posted 12 September 2007 - 02:13 PM

hey guys i would really like to know how to create an asset?

thnx




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users