Quantcast

Jump to content

» «
Photo

The train

314 replies to this topic
SteaVor
  • SteaVor

    Professional investor

  • Members
  • Joined: 17 Dec 2005
  • None

#301

Posted 11 January 2011 - 06:21 PM

How does your model differ from the one that's been used in the mod up to now?

Drag0nflamez
  • Drag0nflamez

    RapEAgame

  • Members
  • Joined: 15 Apr 2010

#302

Posted 11 January 2011 - 06:28 PM

QUOTE (SteaVor @ Jan 11 2011, 18:21)
How does your model differ from the one that's been used in the mod up to now?

i said tl;dr
so apparently the trains are already driving or what? I haven't been looking at this mod for a long time tounge.gif

SteaVor
  • SteaVor

    Professional investor

  • Members
  • Joined: 17 Dec 2005
  • None

#303

Posted 11 January 2011 - 06:35 PM

Yes, the train has been (nearly) fully functional for a few years already. smile.gif

Drag0nflamez
  • Drag0nflamez

    RapEAgame

  • Members
  • Joined: 15 Apr 2010

#304

Posted 12 January 2011 - 03:21 PM

QUOTE (SteaVor @ Jan 11 2011, 18:35)
Yes, the train has been (nearly) fully functional for a few years already. smile.gif

Is it normal that you have to wait like really long for the Portland subway?

SteaVor
  • SteaVor

    Professional investor

  • Members
  • Joined: 17 Dec 2005
  • None

#305

Posted 12 January 2011 - 06:17 PM

There are not as many trains or subways on the tracks as in GTA3 due to yet another VC EXE limit that we haven't been able to work around yet, so you'll need to be patient if you want to ride them.

Drag0nflamez
  • Drag0nflamez

    RapEAgame

  • Members
  • Joined: 15 Apr 2010

#306

Posted 13 January 2011 - 02:18 PM Edited by Drag0nflamez, 16 January 2011 - 05:12 PM.

QUOTE (SteaVor @ Jan 12 2011, 18:17)
There are not as many trains or subways on the tracks as in GTA3 due to yet another VC EXE limit that we haven't been able to work around yet, so you'll need to be patient if you want to ride them.

Wait, this just came to me.
You know those screens that you see when you go to another island in GTA3, GTAVC, GTALCS & GTAVCS
In LCS, you see one when you enter the subway, so I think the subway was defined as another island in the game. So here's my idea; what if you could turn the subway into another 'island' so you can have all the vehicles & stuff you want in there, and when you exit you'll get back to the island where the station actually is?

EDIT: lol - I must've killed this whole forum by this post? tounge.gif

spaceeinstein
  • spaceeinstein

    巧克力

  • Members
  • Joined: 17 Jul 2003
  • None

#307

Posted 17 January 2011 - 09:50 PM

The LCS subway system is in a separate interior, like the interior of the Ocean View Hotel is separate from the outside world. That doesn't change the fact that there is a limited number of subway paths you can create here.

Drag0nflamez
  • Drag0nflamez

    RapEAgame

  • Members
  • Joined: 15 Apr 2010

#308

Posted 18 January 2011 - 03:39 PM

QUOTE (spaceeinstein @ Jan 17 2011, 21:50)
The LCS subway system is in a separate interior, like the interior of the Ocean View Hotel is separate from the outside world. That doesn't change the fact that there is a limited number of subway paths you can create here.

But if it's another interior - will it increase the maximum number of paths there?

spaceeinstein
  • spaceeinstein

    巧克力

  • Members
  • Joined: 17 Jul 2003
  • None

#309

Posted 18 January 2011 - 08:47 PM Edited by spaceeinstein, 18 January 2011 - 08:50 PM.

No, it doesn't. An interior is just a different render level. It is basically what you look at. Only the visibility of objects changes when you switch render levels. It's not a separate game/universe and it doesn't have separate rules/limits.

Drag0nflamez
  • Drag0nflamez

    RapEAgame

  • Members
  • Joined: 15 Apr 2010

#310

Posted 19 January 2011 - 01:55 PM

QUOTE (spaceeinstein @ Jan 18 2011, 20:47)
No, it doesn't. An interior is just a different render level. It is basically what you look at. Only the visibility of objects changes when you switch render levels. It's not a separate game/universe and it doesn't have separate rules/limits.

Damn. At least I've tried.
But why exactly does LCS put the subway in another interior?

spaceeinstein
  • spaceeinstein

    巧克力

  • Members
  • Joined: 17 Jul 2003
  • None

#311

Posted 21 January 2011 - 04:18 PM

Having the subway tunnels loaded while you are above ground or having the ground level loaded while you're in the tunnels is a waste of resource, especially on the PSP. So when you're in the tunnels, it makes sense to not have the ground level loaded.

Drag0nflamez
  • Drag0nflamez

    RapEAgame

  • Members
  • Joined: 15 Apr 2010

#312

Posted 22 January 2011 - 09:53 AM

QUOTE (spaceeinstein @ Jan 21 2011, 16:18)
Having the subway tunnels loaded while you are above ground or having the ground level loaded while you're in the tunnels is a waste of resource, especially on the PSP. So when you're in the tunnels, it makes sense to not have the ground level loaded.

Ok. Though that doesn't matter on the PS2, because the LCS screen disappears in like 1-2 secs tounge.gif

Ayman1337
  • Ayman1337

    Underground Gamer

  • Members
  • Joined: 17 Jan 2011

#313

Posted 31 May 2011 - 03:49 PM

Name the stations like in LCS (edit main.scm and american.gxt to add new area text):

Portland El:
Baillie Station (St Marks)
Kurowski Station (Chinatown)
Rothwell Station (Hepburn Heights)

Subway:
Portland Station (Chinatown/Redlight District)
Rockford Station (Rockford/Liberty Campus)
Shoreside Terminal Station (Francis International)
Staunton South Station (Bedford Point/Torrington)

spaceeinstein
  • spaceeinstein

    巧克力

  • Members
  • Joined: 17 Jul 2003
  • None

#314

Posted 02 June 2011 - 12:07 PM

Anyone can create additional mods to further change the LC mod but the base of the LC mod should be a faithful conversion of GTA III.

MeapydayCax
  • MeapydayCax

    Player Hater

  • BUSTED!
  • Joined: 27 Apr 2012

#315

Posted 29 April 2012 - 03:02 AM

Kuclo.
Hes right in the middle of his rise to greatness as we speak, and I think getting to train and talk with him at this point in his life when hes working his hardest to get to the top would be very cool. And, after seeing his "Day in the Life" vid on MD, he just seems like a laid back dude.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users