Quantcast

Jump to content

» «
Photo

3 Releases [FIN][BETA][Reconstruction]

57 replies to this topic
RMT
  • RMT

    Grr

  • Feroci Racing
  • Joined: 19 Sep 2003
  • None

#31

Posted 13 August 2004 - 09:46 AM

Well I installed this manually. But it looks a bit Empty. Should there be anymore to it?

Screenshot 1
Screenshot 2

Decay
  • Decay

    Blind Pimp

  • Members
  • Joined: 11 Nov 2002

#32

Posted 13 August 2004 - 02:38 PM

Has anybody other than SE listened to the radio commercial?

Bumper3D
  • Bumper3D

    Still on 80's

  • Feroci Racing
  • Joined: 19 Apr 2004

#33

Posted 13 August 2004 - 02:55 PM

QUOTE (Decay @ Aug 13 2004, 17:38)
Has anybody other than SE listened to the radio commercial?

I have.
And I liked it. smile.gif
I got a wierd feeling to find my microphone and record something really serious crap. suicidal.gif

Black-hawk
  • Black-hawk

    Boss

  • The Connection
  • Joined: 28 Mar 2004

#34

Posted 13 August 2004 - 02:56 PM

QUOTE (Decay @ Aug 13 2004, 14:38)
Has anybody other than SE listened to the radio commercial?

Yes, some words aren't clear enough.

Flasch
  • Flasch

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 21 Mar 2004

#35

Posted 13 August 2004 - 05:59 PM

If you want the listing of the side effects to be fast like in the original commercials, instead of trying to speak them quickly you can use a sound editor. In Goldwave the tool is called time warp, it can change the speed/length without changing the pitch.

GT-1
  • GT-1

  • Feroci Racing
  • Joined: 21 Nov 2003

#36

Posted 13 August 2004 - 06:14 PM

I listened to it and I think it could be used, I thought it was quite good maybe slightly harder to hear in other parts but overall a good commercial. At the end it sounsd like it has been speeded up instead of him trying to speak that fast.

Decay
  • Decay

    Blind Pimp

  • Members
  • Joined: 11 Nov 2002

#37

Posted 13 August 2004 - 06:35 PM

When you get to the side effects part of the commercial I did speed up the talking. Also, I am using Goldwave, works well. smile.gif

The recording itself was ok, but they're parts that are slurred and a little stumbly. I didn't record the actual words or anything, I believe G Money did, as far as Rk says. I just found the file on the pc a wee little while ago and started messing with it.

It wouldn't be hard to remake the commercial and make it perfect, but I need to know for sure if G Money recorded it.


Btw, Does everyone like the music that the commercial has?

Black-hawk
  • Black-hawk

    Boss

  • The Connection
  • Joined: 28 Mar 2004

#38

Posted 13 August 2004 - 06:37 PM

QUOTE (Decay @ Aug 13 2004, 18:35)
When you get to the side effects part of the commercial I did speed up the talking. Also, I am using Goldwave, works well.  smile.gif

The recording itself was ok, but they're parts that are slurred and a little stumbly. I didn't record the actual words or anything, I believe G Money did, as far as Rk says. I just found the file on the pc a wee little while ago and started messing with it.

It wouldn't be hard to remake the commercial and make it perfect, but I need to know for sure if G Money recorded it.


Btw, Does everyone like the music that the commercial has?

Music is perfect.
And yes, It was G Money $$$ who did the voice.

Decay
  • Decay

    Blind Pimp

  • Members
  • Joined: 11 Nov 2002

#39

Posted 13 August 2004 - 06:42 PM

Sweet, I just Pm'd him and, Rk, and myself can hopefully get that one commercial perfected. Then its off to create a whole radio station, possibly a trance or rave, since we could create our own music via Acid, and not have to worry about copyrights and etc. smile.gif

Flasch
  • Flasch

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 21 Mar 2004

#40

Posted 13 August 2004 - 07:49 PM

Hmm, I think it should be speeded up a bit more, maybe like 150% or something. I don't know, your decision. And the music is perfect for a commercial like that, just what it needs.

I could try to make a few tunes for the radio, but I'll look into that later.

G MONEY $$$
  • G MONEY $$$

    Moneybaggz

  • The Connection
  • Joined: 31 May 2002

#41

Posted 13 August 2004 - 07:53 PM

Nice edit of my commerical. smile.gif I'm going to make a good version though because there are a few mistakes in it and it was originally just a draft.

Gforce
  • Gforce

    "Segregate and Rearrange" "The Hills"

  • Members
  • Joined: 17 Sep 2003
  • United-Kingdom

#42

Posted 15 August 2004 - 04:12 PM

QUOTE (Decay @ Aug 12 2004, 00:33)
Links Fixed, Thanks G Force!

you're welcome mate, nice revision of your original lot, it's a shame you got rid of the globe....i liked that, maybe if you'd called it DK International you would have kept it, i still like it tho cookie.gif

Black-hawk
  • Black-hawk

    Boss

  • The Connection
  • Joined: 28 Mar 2004

#43

Posted 16 August 2004 - 10:08 AM

user posted image

Ade FX
  • Ade FX

    Developer

  • Members
  • Joined: 14 Apr 2004

#44

Posted 16 August 2004 - 10:12 AM

@B-H - Wtf? dontgetit.gif what exactly are we looking at here?

Black-hawk
  • Black-hawk

    Boss

  • The Connection
  • Joined: 28 Mar 2004

#45

Posted 16 August 2004 - 10:22 AM

Lights under the building notify.gif

RMT
  • RMT

    Grr

  • Feroci Racing
  • Joined: 19 Sep 2003
  • None

#46

Posted 16 August 2004 - 10:36 AM

I have the same problem. I guess it's down to the Author. And not us tounge.gif

JasonB
  • JasonB

    GTA-SA/GTA-VC/GTA3 Modder Extraordinaire

  • Members
  • Joined: 24 Aug 2002

#47

Posted 16 August 2004 - 10:52 AM

QUOTE (spaceeinstein @ Aug 13 2004, 04:01)
Change
2152, illcom_c4_r2lights, 0, 408.389, -576.278, 3, 1, 1, 1, 0, 0, 0, 1

to
2152, illcom_c4_r2lights, 0, 435.6, -602.2, 77.7, 1, 1, 1, -0.5, -0.5, -0.5, 0.5

You people obviously dont read, spaceeintstein already supplied a remedy for this problem

RMT
  • RMT

    Grr

  • Feroci Racing
  • Joined: 19 Sep 2003
  • None

#48

Posted 16 August 2004 - 11:27 AM

I can infact read. I did infact try that line when he posted it. And infact it's the problem with the lighting that I'm having - with that line.

videopoker_yawn.gif

spaceeinstein
  • spaceeinstein

    巧克力

  • Members
  • Joined: 17 Jul 2003

#49

Posted 17 August 2004 - 09:59 PM Edited by spaceeinstein, 18 August 2004 - 10:59 PM.

---

RMT
  • RMT

    Grr

  • Feroci Racing
  • Joined: 19 Sep 2003
  • None

#50

Posted 18 August 2004 - 09:05 AM

RMT sighs


I think it's you who needs to read my post sarcasm.gif

spaceeinstein
  • spaceeinstein

    巧克力

  • Members
  • Joined: 17 Jul 2003

#51

Posted 18 August 2004 - 10:18 PM

I thought you copied it wrong. Maybe it's just you.

BCspeed34
  • BCspeed34

    CEO

  • $outh $ide Hoodz
  • Joined: 24 Jun 2004

#52

Posted 18 August 2004 - 10:34 PM

hey i replaced the code, but the lights dont show up at night, but they arent under the building anymore, weird whatsthat.gif

spaceeinstein
  • spaceeinstein

    巧克力

  • Members
  • Joined: 17 Jul 2003

#53

Posted 18 August 2004 - 10:58 PM

Check MooMapper. I always checked MooMapper everytime I installed a lot.

BCspeed34
  • BCspeed34

    CEO

  • $outh $ide Hoodz
  • Joined: 24 Jun 2004

#54

Posted 18 August 2004 - 11:35 PM

ok ill try that

Decay
  • Decay

    Blind Pimp

  • Members
  • Joined: 11 Nov 2002

#55

Posted 18 August 2004 - 11:54 PM

QUOTE (Black-hawk @ Aug 16 2004, 04:08)
user posted image

Sorry I haven't replied to this bullsh*t yet, but heres the solution.

Replace the illcom_c4_r2lights line in the IPL to this

CODE
2153, illcom_c4_r2lights, 0, 435.5, -602.27, 77.8, 0, 0, 0, -0.5, -0.5, -0.5, 0.5


or in case you changed the object number to 2152, then use this line

CODE
2152, illcom_c4_r2lights, 0, 435.5, -602.27, 77.8, 0, 0, 0, -0.5, -0.5, -0.5, 0.5


There isn't a way I can currently test this, because I crashed my MI by double installing a lot, and in Moo Mapper, my lights only show up as a little box. confused.gif

Any how, those coordinates should work perfectly, because long ago, I had it lined up in game.. =)

spaceeinstein
  • spaceeinstein

    巧克力

  • Members
  • Joined: 17 Jul 2003

#56

Posted 19 August 2004 - 03:03 AM

Wow, I was off by 0.1X and 0.07Y.

Blatent
  • Blatent

    complete noob

  • Members
  • Joined: 10 Aug 2004

#57

Posted 19 August 2004 - 10:45 AM

decay i fixed that line in the ipl but when using bartons installer it still clashes with odies lot, is there any way this could be fixed smile.gif

jaanis
  • jaanis

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 29 Jun 2004

#58

Posted 19 August 2004 - 03:10 PM

hey the commercial is great, something about fat people, but the quality is a little too crappy.

but still good work. biggrin.gif




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users